UNICEF και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, μια αγκαλιά για τα παιδιά!

UNICEF και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, μια αγκαλιά για τα παιδιά!

Τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 στις 5.30 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας διεξάγεται ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανθρωπιστικού σκοπού, μεταξύ των ομάδων Επιλέκτων UNICEF και βετεράνων του Παναθηναϊκού, υπέρ του ιερού σκοπού της βοήθειας των παιδιών που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το παιχνίδι συμπίπτει και με την επέτειο του έπους του Γουέμπλεϊ, συνεπώς θα είναι μια διπλή αθλητική γιορτή.

Στην εκδήλωση θα παρίστανται η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF Σοφία Τζιτζίκου, ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Κατερίνα Αδαμοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών Χρήστος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου και άλλοι επίσημοι. Πριν  το ματς θα βραβευτεί από τον δήμο Ραφήνας - Πικερμίου με τιμητική πλακέτα για την ανθρωπιστική προσφορά της η κ. Σοφία Τζιτζίκου και η ομάδα Επιλέκτων UNICEF διά του αρχηγού της Αργύρη Κωστάκη.

Στην ομάδα Επιλέκτων UNICEF αγωνίζονται δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, δικηγόροι, γιατροί, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και καλλιτέχνες. Στην ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίζονται μεταξύ άλλων: Μίμης Δομάζος, Γιώργος Γονιός, Σπύρος Λιβαθινός, Τάκης Βονόρτας, Χουάν Ρότσα, Δημήτρης Σαραβάκος, Κώστας Μπατσινίλας και άλλοι διεθνείς.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

νερό και υγιεινήδιάρροιαπρεσβευτές UNICEFΣομαλίαΓάζαγυναίκες-κορίτσιαεταιρική κοινωνική ευθύνηδιατροφήΤσαντεμβολιασμοίΙράκΝονός της UNICEFΣουδάνπνευμονίαιλαράσχολεία υπερασπιστέςκλιματική αλλαγήτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνUNICEF και ΟλυμπιακόςΝεπάλαθλητισμός και σπορΣυρίαυποσιτισμόςΝίγηραςελονοσίαφτώχειαΑϊτήπαιδική προστασίαπαιδική εκμετάλλευσηπαιδιά πρόσφυγεςεκδηλώσειςυποστηρικτές UNICEFβίαπεριβάλλονδικαιώματα του παιδιούεπείγουσες ανάγκεςΦιλιππίνεςστρατολόγηση παιδιώνέκθεση UNICEFΥεμένηρατσισμόςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣτηλεμαραθώνιος UNICEFμητρικός θηλασμόςΟυκρανίακάρτες και δώρα UNICEFαντιμετώπιση του AIDSχολέραραδιομαραθώνιος UNICEFΣερβίαΒραζιλίαεκπαίδευσηεκπαίδευση κοριτσιώνΒοσνία-Ερζεγοβίνηισότητα των φύλωνΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαανάπτυξη για τα παιδιάΕυρωπαϊκή ΈνωσηΝιγηρίαδιεθνείς πρωτοβουλίεςέμπολαμητέραAIDSιός ΖίκαΟλυμπιακή Εκεχειρίαμέλος της UNICEFδίκτυα προστασίας των παιδιώνΕλλάδαεθελοντές UNICEFπαιδιά με αναπηρίεςληξιαρχική καταγραφήπαιδική επιβίωσηπαιδιά πολέμουπαιδιά στην Ελλάδαπολιομυελίτιδααληθινές ιστορίες

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

JEEP 4X4

Αρχείο Νέων