UNICEF και Ολυμπιακός έδωσαν το παρόν στο Ίλιον

UNICEF και Ολυμπιακός έδωσαν το παρόν στο Ίλιον

UNICEF και Ολυμπιακός έδωσαν το παρόν στο Ίλιον συμβάλλοντας στον εμβολιασμό μικρών παιδιών. Στα πλαίσια της παγκόσμιας εκστρατείας "Καμπάνια 100%" που έχει στόχο τον εμβολιασμό των πιο ευάλωτων παιδιών σε όλο τον κόσμο, όπου ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές, εμβολιάστηκαν παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 15 ετών.

Οι εμβολιασμοί που έλαβαν χώρα στο Δημαρχείο Ιλίου διοργανώνονται με συνεργασία της UNICEF, της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου. Μια ενέργεια με στόχο τον εμβολιασμό ανασφάλιστων παιδιών του Δήμου τα οποία χρειάζονται τη στήριξή μας.

Η Πρόεδρος της UNICEF Ελλάδος κ. Σοφία Τζιτζίκου δήλωσε «Σήμερα το πρωί η UNICEF, μαζί με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησαν εμβολιασμό παιδιών στον Δήμο Ιλίου στα πλαίσια της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. Η υποστήριξη του Ολυμπιακού αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε αυτές τις σημαντικές δράσεις, προς όφελος των παιδιών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, είναι πολύτιμη.

Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό και όλους τους συνεργάτες μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα προχωρήσουμε μαζί για την εκπλήρωση των κοινών μας στόχων προς όφελος κάθε παιδιού!».

Η κ. Βερούσκα Γεωργαντή Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Συνεργασίας του Συλλόγου με τη UNICEF τόνισε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF, βρεθήκαμε σήμερα στον Δήμο Ιλίου προκειμένου να συνδράμουμε στον εμβολιασμό μικρών παιδιών, που δυστυχώς λόγω της κρίσης δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα συγκεκριμένα εμβόλια τα οποία όμως είναι απαραίτητα για την υγεία τους. Η μεγάλη μας προσπάθεια για τον εμβολιασμό ευάλωτων παιδιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ξεκίνησε το 2013 και συνεχίζεται έως και σήμερα με αμείωτους ρυθμούς.

Ο Ολυμπιακός, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, παραμένει ο μεγαλύτερος δωρητής στη παγκόσμια καμπάνια εμβολιασμών της UNICEF 100% Campaign και θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθεια μας. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες τις οικογένειες που ήρθαν σήμερα εδώ με τα παιδάκια τους υγεία και ένα καλύτερο αύριο!».

Ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Ζενέτος καλωσορίζοντας τους υπεύθυνους της UNICEF και του Ολυμπιακού σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντική η εμβολιαστική κάλυψη των παιδιών, για το λόγο αυτό, μόλις διαπιστώθηκε η έλλειψη συγκεκριμένων εμβολίων ανταποκριθήκαμε άμεσα. Θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί συμπαραστάτες των πολιτών και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να βοηθούμε όσο και όπου μπορούμε. Με τη UNICEF έχουμε μια άριστη και στενή συνεργασία, η οποία έχει αποδείξει ότι αποδίδει καρπούς προς όφελος των παιδιών και των οικογενειών τους».

UNICEF και Ολυμπιακός έδωσαν το παρόν στο Ίλιον

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

έκθεση UNICEFπρεσβευτές UNICEFπνευμονίαΣερβίαΝίγηραςυποσιτισμόςαθλητισμός και σπορΑϊτήκλιματική αλλαγήραδιομαραθώνιος UNICEFΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαβίαισότητα των φύλωνεκπαίδευση κοριτσιώνUNICEF και Ολυμπιακόςαληθινές ιστορίεςεταιρική κοινωνική ευθύνηΟυκρανίαΤσαντδιεθνείς πρωτοβουλίεςαντιμετώπιση του AIDSπεριβάλλονΝονός της UNICEFΕυρωπαϊκή ΈνωσηέμπολαΣουδάνΝιγηρίαπαιδιά πολέμουπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣυποστηρικτές UNICEFιός ΖίκαελονοσίαΒραζιλίαπολιομυελίτιδαΟλυμπιακή Εκεχειρίαδίκτυα προστασίας των παιδιώννερό και υγιεινήσχολεία υπερασπιστέςΥεμένητηλεμαραθώνιος UNICEFιλαράρατσισμόςπαιδική εκμετάλλευσηεκπαίδευσηΝεπάλδικαιώματα του παιδιούδιατροφήπαιδιά πρόσφυγεςΕλλάδαμέλος της UNICEFΣομαλίαεμβολιασμοίμητρικός θηλασμόςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνανάπτυξη για τα παιδιάμητέραΙράκεπείγουσες ανάγκεςστρατολόγηση παιδιώνΓάζαAIDSγυναίκες-κορίτσιαεκδηλώσειςπαιδική επιβίωσηπαιδιά στην Ελλάδαληξιαρχική καταγραφήκάρτες και δώρα UNICEFπαιδιά με αναπηρίεςφτώχειαΣυρίαπαιδική προστασίαΦιλιππίνεςχολέραεθελοντές UNICEFδιάρροιαΒοσνία-Ερζεγοβίνη

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

NEW600

Αρχείο Νέων