3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης με οδηγό την αγάπη τους για το συνάνθρωπο συστράτευσαν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την εργατικότητα, θέλοντας να βοηθήσουν τα παιδιά του κόσμου ακόμα και αν αυτό γίνεται από το υστέρημά τους.

Απ’ όλους εμάς ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς για τη σπουδαία κίνηση αγάπης και υποστήριξης!

Παρακάτω ακολουθεί το μήνυμα του σχολείου σχετικά με τη δράση τους:
«Με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά,  οι μαθητές της Ε2 τάξης του 3ου Δ. Σχ. Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης, μαζί με τη δασκάλα τους, συγκέντρωσαν χρήματα στο ταμείο της τάξης τους για να ενισχύσουν το έργο της  UNICEF. Αποτελεί για τους μαθητές μεγάλη ικανοποίηση η δυνατότητα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Τα παιδιά έδειξαν έμπρακτα κοινωνική ευαισθησία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».

 

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

στρατολόγηση παιδιώνΤσαντχολέραπαιδιά πολέμουεμβολιασμοίπρεσβευτές UNICEFτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνεπείγουσες ανάγκεςπαιδιά πρόσφυγεςδιάρροιαμητρικός θηλασμόςραδιομαραθώνιος UNICEFεκπαίδευσηκάρτες και δώρα UNICEFβίαρατσισμόςΕυρωπαϊκή Ένωσηυποστηρικτές UNICEFδίκτυα προστασίας των παιδιώνσχολεία υπερασπιστέςληξιαρχική καταγραφήUNICEF και ΟλυμπιακόςΝεπάλΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΣυρίαιός Ζίκαμητέραεθελοντές UNICEFφτώχειαΦιλιππίνεςγυναίκες-κορίτσιαέκθεση UNICEFΕλλάδαπαιδιά με αναπηρίεςπαιδική προστασίαΝίγηραςΝονός της UNICEFΣερβίαπολιομυελίτιδαπνευμονίαπαιδική επιβίωσηανάπτυξη για τα παιδιάΟυκρανίαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίααληθινές ιστορίεςεκδηλώσειςισότητα των φύλωνπαιδική εκμετάλλευσηΝιγηρίαΥεμένηδιεθνείς πρωτοβουλίεςΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΑϊτήμέλος της UNICEFΙράκτηλεμαραθώνιος UNICEFΣομαλίαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣδικαιώματα του παιδιούκλιματική αλλαγήΒραζιλίαΣουδάνδιατροφήπαιδιά στην Ελλάδαεταιρική κοινωνική ευθύνηAIDSελονοσίαπεριβάλλονυποσιτισμόςιλαράνερό και υγιεινήεκπαίδευση κοριτσιώναθλητισμός και σπορέμπολααντιμετώπιση του AIDSΓάζα

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ1Ρ3804_1

Αρχείο Νέων