3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης με οδηγό την αγάπη τους για το συνάνθρωπο συστράτευσαν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την εργατικότητα, θέλοντας να βοηθήσουν τα παιδιά του κόσμου ακόμα και αν αυτό γίνεται από το υστέρημά τους.

Απ’ όλους εμάς ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς για τη σπουδαία κίνηση αγάπης και υποστήριξης!

Παρακάτω ακολουθεί το μήνυμα του σχολείου σχετικά με τη δράση τους:
«Με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά,  οι μαθητές της Ε2 τάξης του 3ου Δ. Σχ. Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης, μαζί με τη δασκάλα τους, συγκέντρωσαν χρήματα στο ταμείο της τάξης τους για να ενισχύσουν το έργο της  UNICEF. Αποτελεί για τους μαθητές μεγάλη ικανοποίηση η δυνατότητα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Τα παιδιά έδειξαν έμπρακτα κοινωνική ευαισθησία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».

 

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ισότητα των φύλωνφτώχειαΓάζαπεριβάλλοναθλητισμός και σπορεθελοντές UNICEFΥεμένηδίκτυα προστασίας των παιδιώνΒραζιλίαβίατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουννερό και υγιεινήεκπαίδευση κοριτσιώνΣομαλίατηλεμαραθώνιος UNICEFμητέραεμβολιασμοίχολέραΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΕυρωπαϊκή Ένωσημέλος της UNICEFΝεπάλUNICEF και ΟλυμπιακόςΦιλιππίνεςΝονός της UNICEFΣερβίαιλαράυποσιτισμόςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπαιδική επιβίωσηαληθινές ιστορίεςστρατολόγηση παιδιώνπαιδιά πολέμουμητρικός θηλασμόςπαιδική προστασίαέμπολαδιάρροιαδικαιώματα του παιδιούπρεσβευτές UNICEFκάρτες και δώρα UNICEFεκπαίδευσηπαιδιά πρόσφυγεςΝιγηρίαπαιδική εκμετάλλευσηδιεθνείς πρωτοβουλίεςελονοσίαΟυκρανίαΣυρίαΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΑϊτήπνευμονίαυποστηρικτές UNICEFΝίγηραςΙράκέκθεση UNICEFανάπτυξη για τα παιδιάρατσισμόςπαιδιά με αναπηρίεςπολιομυελίτιδαπαιδιά στην Ελλάδαδιατροφήιός Ζίκαεπείγουσες ανάγκεςΤσαντΕλλάδασχολεία υπερασπιστέςαντιμετώπιση του AIDSκλιματική αλλαγήΣουδάνεκδηλώσειςραδιομαραθώνιος UNICEFεταιρική κοινωνική ευθύνηAIDSληξιαρχική καταγραφήγυναίκες-κορίτσια

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Π121

Αρχείο Νέων