3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης με οδηγό την αγάπη τους για το συνάνθρωπο συστράτευσαν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την εργατικότητα, θέλοντας να βοηθήσουν τα παιδιά του κόσμου ακόμα και αν αυτό γίνεται από το υστέρημά τους.

Απ’ όλους εμάς ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς για τη σπουδαία κίνηση αγάπης και υποστήριξης!

Παρακάτω ακολουθεί το μήνυμα του σχολείου σχετικά με τη δράση τους:
«Με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά,  οι μαθητές της Ε2 τάξης του 3ου Δ. Σχ. Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης, μαζί με τη δασκάλα τους, συγκέντρωσαν χρήματα στο ταμείο της τάξης τους για να ενισχύσουν το έργο της  UNICEF. Αποτελεί για τους μαθητές μεγάλη ικανοποίηση η δυνατότητα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Τα παιδιά έδειξαν έμπρακτα κοινωνική ευαισθησία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».

 

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ανάπτυξη για τα παιδιάΦιλιππίνεςεκπαίδευση κοριτσιώνχολέραΓάζαΤσαντΣουδάνΟυκρανίααντιμετώπιση του AIDSληξιαρχική καταγραφήβίαέμπολαραδιομαραθώνιος UNICEFΕλλάδαπρεσβευτές UNICEFδιάρροιαπεριβάλλονΒραζιλίαμητέραΙράκσχολεία υπερασπιστέςαθλητισμός και σπορεκδηλώσειςεμβολιασμοίπολιομυελίτιδαγυναίκες-κορίτσιαΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΝίγηραςδιατροφήΝιγηρίαπαιδιά στην ΕλλάδαφτώχειαΣομαλίαμητρικός θηλασμόςιός Ζίκαδίκτυα προστασίας των παιδιώνΟλυμπιακή Εκεχειρίαισότητα των φύλωνπαιδιά πρόσφυγεςιλαράπαιδική επιβίωσητηλεμαραθώνιος UNICEFδικαιώματα του παιδιούπαιδιά με αναπηρίεςκάρτες και δώρα UNICEFπνευμονίαεπείγουσες ανάγκεςνερό και υγιεινήΝεπάλστρατολόγηση παιδιώνυποστηρικτές UNICEFΣερβίαρατσισμόςέκθεση UNICEFεθελοντές UNICEFΑϊτήπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπαιδιά πολέμουκλιματική αλλαγήΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΥεμένηαληθινές ιστορίεςUNICEF και Ολυμπιακόςμέλος της UNICEFυποσιτισμόςAIDSτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνελονοσίαδιεθνείς πρωτοβουλίεςπαιδική προστασίαεταιρική κοινωνική ευθύνηπαιδική εκμετάλλευσηΝονός της UNICEFεκπαίδευσηΕυρωπαϊκή ΈνωσηΣυρία

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ0Ρ3573

Αρχείο Νέων