3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης με οδηγό την αγάπη τους για το συνάνθρωπο συστράτευσαν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την εργατικότητα, θέλοντας να βοηθήσουν τα παιδιά του κόσμου ακόμα και αν αυτό γίνεται από το υστέρημά τους.

Απ’ όλους εμάς ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς για τη σπουδαία κίνηση αγάπης και υποστήριξης!

Παρακάτω ακολουθεί το μήνυμα του σχολείου σχετικά με τη δράση τους:
«Με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά,  οι μαθητές της Ε2 τάξης του 3ου Δ. Σχ. Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης, μαζί με τη δασκάλα τους, συγκέντρωσαν χρήματα στο ταμείο της τάξης τους για να ενισχύσουν το έργο της  UNICEF. Αποτελεί για τους μαθητές μεγάλη ικανοποίηση η δυνατότητα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Τα παιδιά έδειξαν έμπρακτα κοινωνική ευαισθησία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».

 

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ραδιομαραθώνιος UNICEFμητέραΓάζαπαιδική επιβίωσηΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΣομαλίαΣερβίαεθελοντές UNICEFAIDSμητρικός θηλασμόςγυναίκες-κορίτσιαμέλος της UNICEFανάπτυξη για τα παιδιάέκθεση UNICEFΦιλιππίνεςΝονός της UNICEFΝιγηρίαεκπαίδευση κοριτσιώνελονοσίαΥεμένηιός Ζίκαδίκτυα προστασίας των παιδιώνληξιαρχική καταγραφήδιατροφήφτώχειαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπρεσβευτές UNICEFπαιδιά στην Ελλάδαρατσισμόςεκδηλώσειςδικαιώματα του παιδιούΒραζιλίααντιμετώπιση του AIDSδιεθνείς πρωτοβουλίεςπαιδιά πολέμουχολέραιλαράκάρτες και δώρα UNICEFΟυκρανίαπολιομυελίτιδαπαιδική εκμετάλλευσηΝίγηραςεπείγουσες ανάγκεςαθλητισμός και σπορπεριβάλλονΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΙράκεμβολιασμοίπνευμονίατηλεμαραθώνιος UNICEFπαιδική προστασίαβίαστρατολόγηση παιδιώννερό και υγιεινήισότητα των φύλωνUNICEF και Ολυμπιακόςυποστηρικτές UNICEFτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνυποσιτισμόςκλιματική αλλαγήέμπολαΑϊτήαληθινές ιστορίεςεταιρική κοινωνική ευθύνηΝεπάλΕλλάδασχολεία υπερασπιστέςεκπαίδευσηπαιδιά πρόσφυγεςδιάρροιαΣουδάνΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΣυρίαπαιδιά με αναπηρίεςΕυρωπαϊκή Ένωση

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

ΑΚ100Γ

Αρχείο Νέων