3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης με οδηγό την αγάπη τους για το συνάνθρωπο συστράτευσαν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την εργατικότητα, θέλοντας να βοηθήσουν τα παιδιά του κόσμου ακόμα και αν αυτό γίνεται από το υστέρημά τους.

Απ’ όλους εμάς ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς για τη σπουδαία κίνηση αγάπης και υποστήριξης!

Παρακάτω ακολουθεί το μήνυμα του σχολείου σχετικά με τη δράση τους:
«Με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά,  οι μαθητές της Ε2 τάξης του 3ου Δ. Σχ. Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης, μαζί με τη δασκάλα τους, συγκέντρωσαν χρήματα στο ταμείο της τάξης τους για να ενισχύσουν το έργο της  UNICEF. Αποτελεί για τους μαθητές μεγάλη ικανοποίηση η δυνατότητα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Τα παιδιά έδειξαν έμπρακτα κοινωνική ευαισθησία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».

 

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ΥεμένημητέραΙράκπολιομυελίτιδαδιατροφήαληθινές ιστορίεςισότητα των φύλωνπαιδική προστασίαυποσιτισμόςΣερβίανερό και υγιεινήιός ΖίκαΒραζιλίαεταιρική κοινωνική ευθύνηπρεσβευτές UNICEFΝιγηρίασχολεία υπερασπιστέςκλιματική αλλαγήΣομαλίαπαιδική εκμετάλλευσηεκπαίδευσηδιάρροιαγυναίκες-κορίτσιαAIDSπαιδική επιβίωσηπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΑϊτήβίαΟυκρανίαεκπαίδευση κοριτσιώνΝίγηραςτηλεμαραθώνιος UNICEFΝονός της UNICEFεμβολιασμοίληξιαρχική καταγραφήανάπτυξη για τα παιδιάδιεθνείς πρωτοβουλίεςέκθεση UNICEFπεριβάλλονΣουδάνστρατολόγηση παιδιώνεκδηλώσειςκάρτες και δώρα UNICEFχολέραυποστηρικτές UNICEFπνευμονίαπαιδιά με αναπηρίεςραδιομαραθώνιος UNICEFδίκτυα προστασίας των παιδιώνΓάζαδικαιώματα του παιδιούπαιδιά πολέμουΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΦιλιππίνεςπαιδιά στην Ελλάδαέμπολαεθελοντές UNICEFελονοσίαΕυρωπαϊκή Ένωσημέλος της UNICEFUNICEF και Ολυμπιακόςαθλητισμός και σπορμητρικός θηλασμόςΤσαντΕλλάδαρατσισμόςπαιδιά πρόσφυγεςΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΣυρίατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουναντιμετώπιση του AIDSεπείγουσες ανάγκεςΝεπάλφτώχειαιλαράΒοσνία-Ερζεγοβίνη

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

JEEP 4X4

Αρχείο Νέων