3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης με οδηγό την αγάπη τους για το συνάνθρωπο συστράτευσαν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την εργατικότητα, θέλοντας να βοηθήσουν τα παιδιά του κόσμου ακόμα και αν αυτό γίνεται από το υστέρημά τους.

Απ’ όλους εμάς ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς για τη σπουδαία κίνηση αγάπης και υποστήριξης!

Παρακάτω ακολουθεί το μήνυμα του σχολείου σχετικά με τη δράση τους:
«Με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά,  οι μαθητές της Ε2 τάξης του 3ου Δ. Σχ. Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης, μαζί με τη δασκάλα τους, συγκέντρωσαν χρήματα στο ταμείο της τάξης τους για να ενισχύσουν το έργο της  UNICEF. Αποτελεί για τους μαθητές μεγάλη ικανοποίηση η δυνατότητα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Τα παιδιά έδειξαν έμπρακτα κοινωνική ευαισθησία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».

 

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

εμβολιασμοίμέλος της UNICEFεκπαίδευση κοριτσιώνΝονός της UNICEFεκπαίδευσηκάρτες και δώρα UNICEFΑϊτήεπείγουσες ανάγκεςδιατροφήαληθινές ιστορίεςπαιδική επιβίωσηΒραζιλίαΤσαντεκδηλώσειςUNICEF και Ολυμπιακόςνερό και υγιεινήΝίγηραςΥεμένηΟυκρανίαβίαισότητα των φύλωνΣομαλίαληξιαρχική καταγραφήανάπτυξη για τα παιδιάΟλυμπιακή Εκεχειρίασχολεία υπερασπιστέςπαιδιά στην Ελλάδαπαιδική προστασίαδικαιώματα του παιδιούΕλλάδαεταιρική κοινωνική ευθύνητα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΣερβίαΙράκΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαέκθεση UNICEFμητέραAIDSπεριβάλλονδίκτυα προστασίας των παιδιώνΝεπάλαντιμετώπιση του AIDSιλαράτηλεμαραθώνιος UNICEFΒοσνία-Ερζεγοβίνηεθελοντές UNICEFφτώχειαέμπολαρατσισμόςυποστηρικτές UNICEFπρεσβευτές UNICEFδιάρροιαΝιγηρίαΣουδάνΕυρωπαϊκή ΈνωσηΓάζαχολέραπνευμονίακλιματική αλλαγήπαιδιά με αναπηρίεςπολιομυελίτιδαραδιομαραθώνιος UNICEFπαιδιά πολέμουδιεθνείς πρωτοβουλίεςγυναίκες-κορίτσιαστρατολόγηση παιδιώνπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΦιλιππίνεςαθλητισμός και σπορμητρικός θηλασμόςπαιδική εκμετάλλευσηΣυρίαυποσιτισμόςελονοσίαιός Ζίκαπαιδιά πρόσφυγες

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ0Ρ3573

Αρχείο Νέων