3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης με οδηγό την αγάπη τους για το συνάνθρωπο συστράτευσαν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την εργατικότητα, θέλοντας να βοηθήσουν τα παιδιά του κόσμου ακόμα και αν αυτό γίνεται από το υστέρημά τους.

Απ’ όλους εμάς ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς για τη σπουδαία κίνηση αγάπης και υποστήριξης!

Παρακάτω ακολουθεί το μήνυμα του σχολείου σχετικά με τη δράση τους:
«Με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά,  οι μαθητές της Ε2 τάξης του 3ου Δ. Σχ. Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης, μαζί με τη δασκάλα τους, συγκέντρωσαν χρήματα στο ταμείο της τάξης τους για να ενισχύσουν το έργο της  UNICEF. Αποτελεί για τους μαθητές μεγάλη ικανοποίηση η δυνατότητα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Τα παιδιά έδειξαν έμπρακτα κοινωνική ευαισθησία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».

 

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

παιδιά πολέμουτηλεμαραθώνιος UNICEFπαιδική προστασίααληθινές ιστορίεςιλαράισότητα των φύλωνελονοσίαΝίγηραςεκδηλώσειςληξιαρχική καταγραφήαθλητισμός και σπορσχολεία υπερασπιστέςεκπαίδευσηυποστηρικτές UNICEFΕλλάδαδικαιώματα του παιδιούΣυρίαπρεσβευτές UNICEFπεριβάλλονδιατροφήεκπαίδευση κοριτσιώνΝονός της UNICEFραδιομαραθώνιος UNICEFεπείγουσες ανάγκεςιός Ζίκαέμπολααντιμετώπιση του AIDSμητρικός θηλασμόςπαιδική επιβίωσηρατσισμόςγυναίκες-κορίτσιαΙράκκάρτες και δώρα UNICEFΝεπάλΕυρωπαϊκή Ένωσηέκθεση UNICEFπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΣομαλίαεταιρική κοινωνική ευθύνηπαιδική εκμετάλλευσηπαιδιά πρόσφυγεςΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΤσαντAIDSΣουδάνανάπτυξη για τα παιδιάΝιγηρίαΑϊτήΒραζιλίαεμβολιασμοίπολιομυελίτιδαεθελοντές UNICEFφτώχειαμητέραUNICEF και ΟλυμπιακόςΥεμένηΣερβίαΦιλιππίνεςδιεθνείς πρωτοβουλίεςχολέραστρατολόγηση παιδιώνυποσιτισμόςΓάζαδιάρροιαμέλος της UNICEFκλιματική αλλαγήπνευμονίαΟυκρανίαπαιδιά με αναπηρίεςΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΟλυμπιακή Εκεχειρίανερό και υγιεινήτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνπαιδιά στην Ελλάδαβίαδίκτυα προστασίας των παιδιών

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

NEW600

Αρχείο Νέων