Όλα έτοιμα για το μεγάλο Ραδιομαραθώνιο της UNICEF

Ραδιομαραθώνιος UNICEF 2017

Όλα είναι έτοιμα για τον αυριανό μεγάλο Ραδιομαραθώνιο της UNICEF για τα παιδιά που πεινούν, δίπλα μας, ή μακριά μας, με την Ελληνική Ραδιοφωνία και την υποστήριξη όλων των μεγάλων ιδιωτικών ραδιοσταθμών. Έως τώρα η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αφού ήδη έχουν δηλώσει την ενεργή υποστήριξή τους περίπου 100 ραδιοσταθμοί απ’ όλη τη χώρα.

Ο Ραδιομαραθώνιος θα ξεκινήσει από τις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί τις βραδινές ώρες, ενώ θα υπάρξουν 6 ώρες δικτυώσεων πολλών ραδιοσταθμών που θα εκπέμψουν κοινό πρόγραμμα. Θα υπάρξουν επίσης δεκάδες αφιερώματα.

Περίπου 1,4 εκατομμύρια παιδιά κινδυνεύουν να πεθάνουν από τον υποσιτισμό σε 4 χώρες: Υεμένη, Ν. Σουδάν, Σομαλία και Νιγηρία.

Με λίγα γίνονται πολλά:

Μόνο με 5€ η UNICEFπαρέχει ειδικό θεραπευτικό γάλα για ένα σοβαρά υποσιτισμένο παιδί για μια εβδομάδα.

Με 10€ παρέχονται υψηλής διατροφικής αξίας μπισκότα σε ένα παιδί για μια εβδομάδα, για την κάλυψη της ανεπάρκειας σε βιταμίνες.

Προσφορές γίνονται στο τηλέφωνο 211 176 62 16, που θα ισχύει μόνο για την ημέρα του Ραδιομαραθωνίου, Πέμπτη 6 Απριλίου, στο οποίο απαντά εκπρόσωπος της UNICEF για να δεχθεί τη δωρεά των ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας.

Επίσης, δωρεές μπορούν να γίνουν και με SMS, στέλνοντας τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 19059 (1€ ΦΠΑ), που ισχύει έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Από σταθερό ΟΤΕ, όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει την πρόσφορά του, καλώντας στο 901 11 17 17 17 (αυτόματη χρέωση, 3€ ΦΠΑ ανά κλήση).

Τέλος, δωρεές γίνονται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της UNICEF

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

Ολυμπιακή ΕκεχειρίαΦιλιππίνεςτηλεμαραθώνιος UNICEFεθελοντές UNICEFΙράκπαιδική επιβίωσηπαιδιά στην Ελλάδαπαιδιά με αναπηρίεςΟυκρανίααντιμετώπιση του AIDSπαιδική εκμετάλλευσηληξιαρχική καταγραφήπεριβάλλονπνευμονίαΝιγηρίαιός Ζίκαεκπαίδευσηελονοσίαδιατροφήστρατολόγηση παιδιώνAIDSέμπολααθλητισμός και σπορνερό και υγιεινήεταιρική κοινωνική ευθύνηΕυρωπαϊκή ΈνωσηρατσισμόςΣυρίαΕλλάδασχολεία υπερασπιστέςφτώχειαπρεσβευτές UNICEFχολέραανάπτυξη για τα παιδιάεκδηλώσειςΒοσνία-Ερζεγοβίνηέκθεση UNICEFμητρικός θηλασμόςκάρτες και δώρα UNICEFπαιδική προστασίαεπείγουσες ανάγκεςπαιδιά πολέμουραδιομαραθώνιος UNICEFΤσαντΣερβίαυποστηρικτές UNICEFΑϊτήγυναίκες-κορίτσιαμέλος της UNICEFπολιομυελίτιδαΣουδάνεκπαίδευση κοριτσιώνμητέραδιεθνείς πρωτοβουλίεςδίκτυα προστασίας των παιδιώνΥεμένηαληθινές ιστορίεςυποσιτισμόςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΝονός της UNICEFκλιματική αλλαγήδικαιώματα του παιδιούισότητα των φύλωνΣομαλίαΝίγηραςΒραζιλίαεμβολιασμοίΓάζαπαιδιά πρόσφυγεςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνUNICEF και ΟλυμπιακόςιλαράΝεπάλΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαδιάρροιαβία

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

JEEP 4X4

Αρχείο Νέων