Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Καρτών και Δώρων UNICEF 2016

Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Καρτών και Δώρων UNICEF 2016

Συλλογές Καρτών, Εταιρικές Κάρτες - Ημερολόγια & Δώρα 2016

Κυκλοφόρησε η νέα Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Καρτών και Δώρων UNICEFπου παρέχει στους φίλους της,  τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όλα σε άριστη ποιότητα. Όλοι θα βρουν την κατάλληλη κάρτα ή το δώρο να συνοδεύσουν τις ευχές τους, παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, διακοσμητικά κλασικά και μοντέρνα και ημερολόγια γραφείου και τοίχου για το 2017 τα περισσότερα από έλληνες κατασκευαστές.

Φέτος προτείνεται και πάλι μια ιδιαίτερη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά που θα φέρουν καλοτυχία στα σπίτια των φίλων της UNICEF.

Οι εταιρίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να στείλουν ευχές στους πελάτες, τους συναδέλφους  τους φίλους αλλά και τα παιδιά των εργαζομένων  δείχνοντας συγχρόνως, την αφοσίωσή τους στα παιδιά όλου του κόσμου. Αυστηρά επιλεγμένες, δημιουργικές και πολυτελείς κάρτες και εξαιρετικά επιχειρηματικά δώρα (ημερολόγια γραφείου/ημέρας, ατζέντες τσέπης, ημερολόγιο τοίχου και επιτραπέζιο, διακοσμητικά είδη και πολλά άλλα), θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Η UNICEF, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή.

Καθώς, η προστασία των ευάλωτων παιδιών σε κάθε γωνιά της γης αποτελεί προτεραιότητα για τη UNICEF, δε θα μπορούσε να μην είναι υποστηρικτική στα παιδιά και τις οικογένειες τους, που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους αναζητώντας μια ασφαλέστερη ζωή.

Η UNICEF βρίσκεται όπου υπάρχει άμεση ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια, για να εξασφαλίσει στα παιδιά, απαραίτητες και σωτήριες προμήθειες, καθαρό νερό, τροφή, ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα, η γραμμή 801 500 12345.

Επίσης είναι διαθέσιμο τηλέφωνο το 210 72 55 555 (9π.μ. - 4μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή και το fax 210 72 52 555.

Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF, www.unicef.gr

Τα προϊόντα UNICEF διατίθενται επίσης.

Στα καταστήματα UNICEF:
Αθήνα - Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη, τηλ: 210 77 99 056
Θεσσαλονίκη - Ι. Δέλλιου 2 Πλ. Συντριβανίου, τηλ: 2310 286 916
Στα περίπτερα UNICEF:
Αθήνα - Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου
Γλυφάδα - Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά
Πειραιάς – Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΙΚΕΑ - Αθήνας (Αεροδρόμιου και Κηφισού), Θεσσαλονίκης και Λάρισας
TheMallAthens – Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
Μύλος των Ξωτικών – Τρίκαλα ( από 26 Νοεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου)

Τέλος κάρτες της UNICEF διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών:
του Δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς. Επίσης, στα ΕΛΤΑ.

Δείτε αναλυτικότερα τα σημεία πώλησης ειδών και δώρων UNICEF

 

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

χολέραρατσισμόςεμβολιασμοίΓάζαAIDSΦιλιππίνεςπαιδική εκμετάλλευσηΝιγηρίαανάπτυξη για τα παιδιάγυναίκες-κορίτσιαUNICEF και Ολυμπιακόςεταιρική κοινωνική ευθύνηΙράκμέλος της UNICEFέμπολατηλεμαραθώνιος UNICEFέκθεση UNICEFιλαράυποσιτισμόςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνδικαιώματα του παιδιούπρεσβευτές UNICEFΕυρωπαϊκή Ένωσηεπείγουσες ανάγκεςπαιδιά πρόσφυγεςυποστηρικτές UNICEFΒραζιλίαΝεπάλεκπαίδευσηπαιδική επιβίωσηΟυκρανίααληθινές ιστορίεςΤσαντΝονός της UNICEFδίκτυα προστασίας των παιδιώνληξιαρχική καταγραφήιός ΖίκαελονοσίαΣερβίαδιεθνείς πρωτοβουλίεςΣουδάνπνευμονίαβίανερό και υγιεινήπολιομυελίτιδαΣυρίακάρτες και δώρα UNICEFΒοσνία-Ερζεγοβίνηαντιμετώπιση του AIDSπαιδιά με αναπηρίεςπαιδική προστασίαφτώχειαΕλλάδαΣομαλίααθλητισμός και σπορδιάρροιαεκπαίδευση κοριτσιώνραδιομαραθώνιος UNICEFκλιματική αλλαγήΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαεκδηλώσειςΑϊτήστρατολόγηση παιδιώνμητέραΝίγηραςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπαιδιά στην Ελλάδαισότητα των φύλωνπαιδιά πολέμουμητρικός θηλασμόςδιατροφήΥεμένηπεριβάλλονσχολεία υπερασπιστέςεθελοντές UNICEFΟλυμπιακή Εκεχειρία

Δείτε επίσης

Αρχείο Νέων