Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας γιόρτασε για τη UNICEF

Το 3ο δημοτικό σχολείο Αρτέμιδας γιόρτασε για τη UNICEF

Mια πανέμορφη γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς, αλλά και την επιτυχημένη συμμετοχή στο ειδικό πρόγραμμα της UNICEF «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών», διοργάνωσε το 3ο Δημοτικό σχολείο Αρτέμιδας με τη φροντίδα του διευθυντή του κ. Δημήτρη Γκούνα, των εκπαιδευτικών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Το θερινό αμφιθέατρο του σχολείου γέμισε ασφυκτικά από εκατοντάδες γονείς, συγγενείς και φίλους των παιδιών που παρουσίασαν ανά τάξη το δικό τους δρώμενο που είχε σχέση με την αγάπη και αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, τον σεβασμό στο περιβάλλον και τον πλανήτη. Συνοδεία εξαιρετικής μουσικής αλλά και της χορωδίας σε ορισμένα τραγούδια της χορωδίας γονέων, τα παιδιά από την πρώτη έως την έκτη τάξη εντυπωσίασαν με τα συμβολικά μηνύματα που έστελναν πριν από κάθε χορογραφία και σκετς.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό εκ μέρους της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF κ. Σοφίας Τζιτζίκου, απηύθυνε το μέλος της Γενικής Συνέλευσης, κ. Αργύρης Κωστάκης, ο οποίος εξήρε το θαυμάσιο έργο του διευθυντή κ. Δημήτρη Γκούνα, όλων των εκπαιδευτικών και ιδίως της κ. Μαρίας Δραγουμάνη που ανέλαβε το πρόγραμμα «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών» και ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές και καλό καλοκαίρι στους γονείς τους.

Το 3ο δημοτικό σχολείο Αρτέμιδας γιόρτασε για τη UNICEF

Το 3ο δημοτικό σχολείο Αρτέμιδας γιόρτασε για τη UNICEF

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

διεθνείς πρωτοβουλίεςφτώχειαέμπολαΝονός της UNICEFτηλεμαραθώνιος UNICEFεμβολιασμοίδιάρροιαπαιδιά με αναπηρίεςπρεσβευτές UNICEFμητέραΙράκΕλλάδαπαιδιά πρόσφυγεςανάπτυξη για τα παιδιάΟυκρανίακάρτες και δώρα UNICEFΣουδάνιός Ζίκαδίκτυα προστασίας των παιδιώνAIDSδιατροφήαθλητισμός και σπορΟλυμπιακή Εκεχειρίαπαιδική προστασίαΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΑϊτήΣομαλίαιλαράUNICEF και ΟλυμπιακόςΤσαντεκπαίδευση κοριτσιώνυποσιτισμόςΣερβίαΒραζιλίαέκθεση UNICEFπνευμονίαβίατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνπαιδιά πολέμουεταιρική κοινωνική ευθύνηδικαιώματα του παιδιούισότητα των φύλωνεθελοντές UNICEFΝιγηρίαγυναίκες-κορίτσιαπαιδική επιβίωσηρατσισμόςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπολιομυελίτιδαυποστηρικτές UNICEFαντιμετώπιση του AIDSπαιδική εκμετάλλευσηνερό και υγιεινήΝεπάλπαιδιά στην Ελλάδαπεριβάλλονστρατολόγηση παιδιώνελονοσίαμητρικός θηλασμόςχολέρασχολεία υπερασπιστέςεπείγουσες ανάγκεςΥεμένηΣυρίααληθινές ιστορίεςΝίγηραςΚεντροαφρικανική Δημοκρατίακλιματική αλλαγήμέλος της UNICEFραδιομαραθώνιος UNICEFεκπαίδευσηΕυρωπαϊκή ΈνωσηΦιλιππίνεςληξιαρχική καταγραφήεκδηλώσειςΓάζα

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

JEEP 4X4

Αρχείο Νέων