Ανθρωπιστική Δράση UNICEF για τα Παιδιά 2015

29 Ιανουαρίου 2015

Η UNICEF απευθύνει έκκληση για 3,1 δις δολάρια για να βοηθήσει περισσότερα παιδιά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Πάνω από 60 εκατομμύρια παιδιά σε κίνδυνο από μια «νέα γενιά» ανθρωπιστικών κρίσεων.

Η Shakira και ο Gerard Piqué γιορτάζουν την επικείμενη γέννηση του παιδιού τους

22 Ιανουαρίου 2015

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF Shakira και το αστέρι της Μπαρτσελόνα Gerard Piqué, γιορτάζουν την επικείμενη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, επεκτείνοντας την αρχική τους ιδέα για ένα παγκόσμιο «babyshower» (γιορτή που κάνουν μέλλουσες μητέρες λίγο πριν γεννηθεί το παιδί τους) προς όφελός της UNICEF και των ευάλωτων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Έκκληση UNICEF: Βάλτε τα παιδιά στην καρδιά της παγκόσμιας ατζέντας

21 Ιανουαρίου 2015

Η Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά καθορίζει μια ατζέντα για το 2015 για τον τερματισμό της βίας, των αποτρέψιμων θανάτων και της φτώχειας μεταξύ των πιο δύσκολο να προσεγγιστούν παιδιών.

Νιγηρία: Τα παιδιά χάνουν τα σπίτια τους, τα σχολεία και τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της βίας

20 Ιανουαρίου 2015

Η ανθρωπιστική κρίση απειλεί και γειτονικές χώρες λόγω των δευτερογενών επιπτώσεων της βίας

ΣΥΡΙΑ: Η UNICEF βοηθά τα παιδιά που έχουν πληγεί από το βαρύ χειμώνα

13 Ιανουαρίου 2015

Εν μέσω ενός πολύ σκληρού χειμώνα, η UNICEF έχει μέχρι στιγμής διανείμει ζεστά ρούχα, κουβέρτες, θερμαντικά είδη, χρήματα και κουπόνια σε περισσότερα από 900.000 παιδιά στη Συρία, το Ιράκ, το Λίβανο, την Ιορδανία και την Τουρκία.

Αρχείο Νέων