Γκολ αγάπης για τα παιδιά

23 Δεκεμβρίου 2014

Ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι κοινωνικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο γήπεδο της Ραφήνας με όλα τα έσοδα από τις προσφορές των θεατών να διατίθενται υπέρ της UNICEF για τη βοήθεια των παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Το σχέδιο απόκρισης της UNICEF για τα παιδιά στη Συρία το 2015

19 Δεκεμβρίου 2014

Η κρίση στη Συρία αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη απειλή για τα παιδιά, τα τελευταία χρόνια. Μέχρι το τέλος του 2015, η ζωή περισσότερων από 8,6 εκατομμυρίων παιδιών στην περιοχή θα βρίσκεται υπό το φάσμα της βίας και της προσφυγιάς.

Δήλωση UNICEF για τις θανατηφόρες επιθέσεις σε παιδιά στην Υεμένη και το Πακιστάν

17 Δεκεμβρίου 2014

Η δολοφονία περισσοτέρων από 100 παιδιών σε επίθεση σε σχολείο στο Πακιστάν καθώς και η αναφερόμενη δολοφονία τουλάχιστον 15 κοριτσιών σε σχολείο σε μια βομβιστική επίθεση στην Υεμένη, σηματοδοτούν μια σκοτεινή μέρα στις τελευταίες εβδομάδες μιας θλιβερής χρονιάς για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Γενέθλια της UNICEF, 11 Δεκεμβρίου, Ημέρα του Παιδιού, Ημέρα της UNICEF

11 Δεκεμβρίου 2014

68 Χρόνια προσφοράς για τα Παιδιά του κόσμου. Σαν σήμερα πριν από 68 χρόνια, στις 11 Δεκεμβρίου του 1946, αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ιδρύθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη η UNICEF για να προσφέρει τροφή, ρούχα, περίθαλψη στα παιδιά της Ευρώπης που ήταν αντιμέτωπα με την πείνα και τις ασθένειες.

«Ο μικρός φαρμακοποιός» έρχεται να ενισχύσει το έργο της UNICEF

10 Δεκεμβρίου 2014

Τους σκοπούς της UNICEF έρχεται να ενισχύσει το βιβλιαράκι «Ο μικρός φαρμακοποιός» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Φαρμακευτικός Κόσμος» και διατίθεται από τις αρχές του Δεκέμβρη σε όλα τα φαρμακεία της χώρας. Κι αυτό γιατί 0,5€ από την αξία του κάθε παραμυθιού θα δίνεται για την ανθρωπιστική αποστολή και τα προγράμματα της UNICEF για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς έστειλε ο Τηλεμαραθώνιος της UNICEF

09 Δεκεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε στις 1 το πρωί της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου ο μεγάλος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF που φιλοξένησε η ΝΕΡΙΤ με τις προσφορές που υποσχέθηκε το κοινό να προσεγγίζουν τις 220.000 ευρώ. Περισσότερες από δυόμιση χιλιάδες κλήσεις ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της UNICEF από όλη τη χώρα.

Όλα έτοιμα για το μεγάλο Τηλεμαραθώνιο της UNICEF της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου

08 Δεκεμβρίου 2014

Σήμερα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ξεκινά ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης UNICEF για την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη ΝΕΡΙΤ.

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης UNICEF 2014 - Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου

03 Δεκεμβρίου 2014

Για την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών
«Ένα πεινασμένο παιδί μας χρειάζεται»
Σε συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», παρουσιάστηκε ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF.

Αρχείο Νέων