Κοινή δήλωση ηγετών οργανώσεων του ΟΗΕ για τη Συρία

23 Απριλίου 2014

Πέντε ηγέτες ανθρωπιστικών οργανώσεων του ΟΗΕ, μεταξύ των οποίων και ο Διευθυντής της UNICEF Anthony Lake έκαναν κοινή δήλωση για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης για την κατάσταση που βιώσουν εκατομμύρια παιδιά στη Συρία.

Πασχαλινό BAZAAR UNICEF στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα»

14 Απριλίου 2014

Πασχαλινό BAZAAR UNICEF στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα» με έκθεση φωτογραφίας για το έργο της οργάνωσης στην Ελλάδα και τον Κόσμο.

Ραδιομαραθώνιος συμμετοχής και ευαισθησίας

11 Απριλίου 2014

Η μεγάλη συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση του κοινού χαρακτήρισε το χθεσινό Ραδιομαραθώνιο της UNICEF, κάτω από το σύνθημα «Καμιά γενιά χαμένη! Νερό, φαγητό, υγεία για όλα τα παιδιά» που το βράδυ της Πέμπτης 10 Απριλίου δέχθηκε πολλές εκατοντάδες τηλεφωνικές κλήσεις. Οι προσφορές που υποσχέθηκαν οι υποστηρικτές των παιδιών αναμένεται να φθάσουν το επόμενο χρονικό διάστημα τις 90.000 ευρώ.

Όλα έτοιμα για το μεγάλο Ραδιομαραθώνιο της UNICEF της Πέμπτης 10 Απριλίου

09 Απριλίου 2014

Με το σύνθημα «Καμιά γενιά χαμένη! Νερό, φαγητό, υγεία για όλα τα παιδιά» η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF διοργανώνει την Πέμπτη 10 Απριλίου το μεγάλο ετήσιο Ραδιομαραθώνιο για τα παιδιά του κόσμου με κορμό τη Δημόσια Ραδιοφωνία η οποία συμμετέχει με όλα τα προγράμματά της και την υποστήριξη δεκάδων ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη τη χώρα που έχουν δηλώσει ως τώρα συμμετοχή.

Έκθεση UNICEF «Η Κατάσταση των Παιδιών στην Ελλάδα 2014 - Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα παιδιά»

03 Απριλίου 2014

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF παρουσίασε την ετήσια Έκθεση «Η Κατάσταση των Παιδιών στην Ελλάδα 2014 - Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα παιδιά» που συντάχθηκε για λογαριασμό της σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού 686.000 παιδιά στη χώρα μας. Μεγάλος Ραδιομαραθώνιος UNICEF: Καμιά γενιά χαμένη! Νερό, φαγητό, υγεία για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Αρχείο Νέων