Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών 2013-2014

27 Φεβρουαρίου 2014

Ένα μεγάλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της UNICEF. Λέμε ΟΧΙ στη βία και την εκμετάλλευση. Η UNICEF Ελλάδος καλεί τα σχολεία όλης της χώρας να πουν «Όχι στη βία και την εκμετάλλευση - Ναι στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά με εμβόλια, φαγητό και σχολείο για τα φτωχά παιδιά του κόσμου» μέσα από το Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών» που υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Να εμβολιάσουμε όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά!

24 Φεβρουαρίου 2014

Με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Manchester United την Τρίτη 25/2, δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να στείλει ένα SMS από τη Δευτέρα 24/2 και ώρα 09:00 έως την Τετάρτη 26/2 και ώρα 22:00 προκειμένου να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια της UNICEF και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Έκκληση UNICEF 2014 «Ανθρωπιστική Δράση για τα Παιδιά»

21 Φεβρουαρίου 2014

Η UNICEF απευθύνει έκκληση για 2,2 δισ. δολάρια για να βοηθήσει 59 εκατομμύρια παιδιά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η μεγαλύτερη έκκληση που έχει απευθύνει ποτέ με σχεδόν το 40% για τη Συρία και τις γύρω χώρες.

Ημέρα Μηδενικής Ανοχής στον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων

06 Φεβρουαρίου 2014

Σχεδόν ένα στα πέντε νεαρά κορίτσια στην υποσαχάρια Αφρική εξακολουθεί να εξαναγκάζεται να υποστεί την πρακτική του ακρωτηριασμού των γεννητικών του οργάνων, σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση της UNICEF Η Κατάσταση των Παιδιών στον Κόσμο «Κάθε Παιδί Μετράει» που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Αρχείο Νέων