Έκθεση Απολογισμού για τα Παιδιά και το AIDS 2013

29 Νοεμβρίου 2013

Νέα Έκθεση της UNICEF για τα παιδιά και το AIDS διαπιστώνει ότι περισσότερα από 850.000 βρέφη έχουν σωθεί από τον ιό HIV από το 2005 και πως οι νέες μολύνσεις μεταξύ των εφήβων θα μπορούσαν να μειωθούν κατά το ήμισυ μέχρι το 2020, με στόχευση και αύξηση των επενδύσεων.

Εμβόλια κατά της ιλαράς και της πολιομυελίτιδας για τα παιδιά στις Φιλιππίνες

27 Νοεμβρίου 2013

Τα παιδιά θύματα του τυφώνα στην πόλη Τακλομπάν στις Φιλιππίνες λαμβάνουν εμβόλια κατά της ιλαράς και της πολιομυελίτιδας.
Τα παιδιά στο Τακλομπάν, την πόλη που χτυπήθηκε περισσότερο από τον τυφώνα Χαϊγιάν εμβολιάζονται κατά της ιλαράς και της πολιομυελίτιδας στην πρώτη φάση μιας μαζικής εκστρατείας της κυβέρνησης των Φιλιππίνων με την υποστήριξη της UNICEF, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) και άλλων συνεργατών.

Ανακαλύψτε το δώρο ζωής μέσα σε κάθε δώρο UNICEF

26 Νοεμβρίου 2013

«Κάρτες και Δώρα UNICEF 2013»
Με εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, η UNICEF ξεκινά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της και έχει ως κεντρικό σύνθημα «Ανακαλύψτε το δώρο ζωής μέσα σε κάθε δώρο UNICEF».

Την Παγκοσμια Ημέρα του Παιδιού να φέρουμε την κρυφή βία και κακοποίηση στο προσκήνιο

20 Νοεμβρίου 2013

Καθώς ο κόσμος γιορτάζει την Ημέρα του Παιδιού - την επέτειο της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού - η UNICEF προτρέπει να ρίξουμε άπλετο φως στα εκατομμύρια των παιδιών σε κάθε χώρα και σε κάθε κοινωνική τάξη που έχουν πέσει θύματα βίας και κακοποίησης που εξακολουθούν να περνούν απαρατήρητα.

Βραβεία UNICEF 2013 - Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

19 Νοεμβρίου 2013

Η Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (20 Νοεμβρίου), επέτειος της υιοθέτησης της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, είναι φέτος αφιερωμένη στην καταπολέμηση της βίας κατά των παιδιών.

Βοήθεια UNICEF στα παιδιά θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες

11 Νοεμβρίου 2013

Η UNICEF σπεύδει να στείλει προμήθειες έκτακτης ανάγκης στις περιοχές των Φιλιππίνων που καταστράφηκαν από τον υπερ-Τυφώνα Χαϊγιάν στις 8 Νοεμβρίου, καθώς οι τελευταίες εκτιμήσεις δείχνουν ότι έως και 4 εκατομμύρια παιδιά θα μπορούσαν τώρα να έχουν πληγεί από την καταστροφή.

Αρχείο Νέων