Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Πολιομυελίτιδας - 24 Οκτωβρίου

23 Οκτωβρίου 2013

Η εξάλειψη της πολιομυελίτιδας είναι ένα κομβικό βήμα για τη βελτίωση της ζωής των πιο ευάλωτων παιδιών παγκοσμίως.

1-7 Νοεμβρίου 2013 - Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού

22 Οκτωβρίου 2013

Με την ευκαιρία της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2013, 1 έως 7 Νοεμβρίου, η UNICEF Ελλάδος σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθηνών και την Ελληνική Ψυχοπροφυλακτική Εταιρεία, αναπτύσσουν εκστρατεία ευαισθητοποίησης κάτω από το σύνθημα «Υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού - Κοντά στις μητέρες».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF ενώνουν τις δυνάμεις τους!

21 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία τους για την ανοσοποίηση παιδιών σε χώρες όπου υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Στόχος της συνεργασίας είναι η συγκέντρωση χρημάτων και η ευαισθητοποίηση του κοινού στην Ελλάδα και παγκοσμίως, για την εκστρατεία της UNICEF με τίτλο "100% Campaign" για την ανοσοποίηση παιδιών στα οποία δεν φτάνουν τα σύγχρονα προγράμματα εμβολιασμών.

"Η δύναμη είναι στα χέρια μας" - Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος των Χεριών 2013

14 Οκτωβρίου 2013

Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος των Χεριών, 15 Οκτωβρίου
Καθώς ο κόσμος γιορτάζει για 6η χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος των Χεριών, τα νέα στοιχεία από τη UNICEF λένε πως 1.400 παιδιά κάτω των πέντε ετών εξακολουθούν να πεθαίνουν κάθε μέρα από διαρροϊκές ασθένειες εξαιτίας της έλλειψης καθαρού πόσιμου νερού, αποχέτευσης και στοιχειώδους υγιεινής.

Παγκόσμια Ημέρα του Κοριτσιού - 11 Οκτωβρίου

10 Οκτωβρίου 2013

Η UNICEF τονίζει τη δύναμη της καινοτομίας για να βελτιωθεί η ποιότητα της εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά και για να φέρουμε περισσότερα κορίτσια στο σχολείο.

2 Οκτωβρίου - Διεθνής Ημέρα Μη-Βίας

01 Οκτωβρίου 2013

Με την ευκαιρία της σημαντικής αυτής επετείου, η UNICEF ανανεώνει την πρόσκλησή της προς όλους, για συμμετοχή στην παγκόσμια πρωτοβουλία που ανέλαβε από φέτος «Τέλος στη Βία κατά των Παιδιών» καλώντας τους πολίτες σε όλο τον κόσμο να αναγνωρίσουν τη βία κατά των παιδιών, να συμμετάσχουν σε παγκόσμια, εθνικά ή τοπικά κινήματα για τον τερματισμό της και να φέρουν νέες ιδέες για συλλογική δράση με αυτό το στόχο.

Αρχείο Νέων