Παγκόσμια πρωτοβουλία "Πρώτα η Εκπαίδευση"

26 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ εξασφαλίζει πάνω από 1,5 δις δολάρια για την εκπαίδευση, εν όψει των στόχων του 2015
Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν σήμερα εξασφάλισε πάνω από 1,5 δις δολάρια για μια νέα πρωτοβουλία ώστε να καταστεί η εκπαίδευση κορυφαία παγκόσμια προτεραιότητα.

Η UNICEF καταδικάζει τη δολοφονία παιδιών στην επαρχία Anbar στο Ιράκ

25 Σεπτεμβρίου 2012

Βαγδάτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 - Η UNICEF καταδικάζει την επίθεση που πραγματοποιήθηκε χθες κοντά στο δημοτικό σχολείο Al-Khifah στην πόλη Heet, στο δυτικό Ιράκ. Η επίθεση αναφέρεται ότι προκάλεσε το θάνατο αρκετών παιδιών που πήγαιναν προς το σχολείο και τον τραυματισμό πολλών ακόμα.

Νέα Έκθεση UNICEF για την Παιδική Θνησιμότητα

13 Σεπτεμβρίου 2012

τα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Δέσμευση για την Παιδική Επιβίωση: Η Ανανέωση μιας Υπόσχεσης», η UNICEF παρουσιάζει νέα στοιχεία που δείχνουν την εντυπωσιακή επιτυχία στη μείωση της κάτω των 5 ετών θνησιμότητας τα τελευταία 20 χρόνια παγκοσμίως.

Η UNICEF επιταχύνει τα προγράμματά της για τα παιδιά στη Συρία

06 Σεπτεμβρίου 2012

Η UNICEF επιταχύνει τις επείγουσες παρεμβάσεις της στους τομείς υγείας και διατροφής για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών που πλήττονται από την κρίση στη Συρία.

Η UNICEF στο 41ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

06 Σεπτεμβρίου 2012

7-23 Σεπτεμβρίου 2012. Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου με συνδιοργανωτές τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF προσκαλούν το κοινό στο 41ο Φεστιβάλ Βιβλίου που είναι αφιερωμένο στον ιστορικό θεσμό των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων που διοργανώνονται από το 1956 από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Διεύθυνση Γραμμάτων.

Αρχείο Νέων