Η UNICEF εντείνει τις διαδικασίες για βοήθεια για τα παιδιά στη Συρία

23 Μαρτίου 2012

Καθώς οι επιπτώσεις της συνεχιζόμενης κρίσης στη Συρία εξαπλώνονται και σε όλες τις γύρω περιοχές, η UNICEF παρουσίασε τα σχέδια της για την αντιμετώπιση των επειγουσών καταστάσεων στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης, αλλά και των υπόλοιπων σημαντικών αναγκών των δεκάδων χιλιάδων παιδιών της Συρίας που έχουν αναγκαστεί να καταφύγουν σε γειτονικές χώρες.

Νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή UNICEF 2012 - Κάρτες και Δώρα γεμάτα Ζωή

22 Μαρτίου 2012

Με μια νέα μοναδική «Ανοιξιάτικη Συλλογή 2012» καρτών και δώρων η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας δώρα, κάρτες και λαμπάδες και άλλα ξεχωριστά είδη για το Πάσχα.

22 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2012

21 Μαρτίου 2012

Σωτήριες παρεμβάσεις χαμηλού κόστους, που σώζουν παιδικές ζωές
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού η UNICEF επισημαίνει ότι κατά τα 2 πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, το σώμα του θα περάσει από την πιο θαυμαστή φάση της ανάπτυξης.

Έκκληση στις επιχειρήσεις να σέβονται και να υποστηρίζουν τα δικαιώματα των παιδιών

12 Μαρτίου 2012

Παρουσιάζονται σήμερα στο Λονδίνο από τη UNICEF, την οργάνωση UN Global Compact και το Σώστε τα Παιδιά, ένα σύνολο δέκα Αρχών που διασφαλίζουν ότι οι επιχειρήσεις σέβονται και υποστηρίζουν τα δικαιώματα των παιδιών.

Η ενδυνάμωση των κοριτσιών κλειδί για την ανάπτυξη

07 Μαρτίου 2012

Λίγοι από τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας θα επιτευχθούν εάν δεν υπάρχει σημαντική πρόοδος στην εκπαίδευση των κοριτσιών. Η εκπαίδευση των κοριτσιών είναι ένας σίγουρος τρόπος για την αύξηση της οικονομικής παραγωγικότητας, τη μείωση της παιδικής και μητρικής θνησιμότητας, τη βελτίωση της διατροφικής κατάστασης και της υγείας, τη μείωση της φτώχειας και την αντιμετώπιση του AIDS και άλλων ασθενειών.

Επιτεύχθηκε ο Αναπτυξιακός Στόχος για το Πόσιμο Νερό

06 Μαρτίου 2012

Υπολείπεται κατά πολύ ο στόχος για τις εγκαταστάσεις υγιεινής με 2,5 δις ανθρώπους χωρίς τουαλέτες και αποχέτευση σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύεται σήμερα από τη UNICEF και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Αρχείο Νέων