Αμεση ανταπόκριση της UNICEF για τα παιδιά και τις οικογένειες στις Φιλιππίνες

20 Δεκεμβρίου 2011

Έκκληση για 4,2 εκατ. δολάρια για να βοηθήσει τα παιδιά και τις οικογένειες που πλήττονται από την τροπική καταιγίδα Washi στις νότιες Φιλιππίνες.

Χριστουγεννιάτικο bazaar UNICEF στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ "Σύνταγμα"

15 Δεκεμβρίου 2011

Με έκθεση φωτογραφίας για το έργο της οργάνωσης κατά του υποσιτισμού.
Η UNICEF προσκαλεί τους φίλους των παιδιών, μικρούς και μεγάλους, στο μεγάλο της γιορτινό bazaar που διοργανώνει με την ευκαιρία εορτών των Χριστουγέννων στο οποίο θα διατίθεται ολόκληρη η Χειμωνιάτικη Συλλογή Ειδών και Δώρων της UNICEF 2011-2012.

Όλοι μαζί μια αγκαλιά στη Διαπολιτισμική Γιορτή της UNICEF 2011

14 Δεκεμβρίου 2011

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ πραγματοποιείται η μεγάλη Διαπολιτισμική Γιορτή της UNICEF σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης (ΟΝΑ) του Δήμου Αθηναίων.
Μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας.

570.000 ευρώ στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF 2011

13 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζεται η εκστρατεία κατά της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών
Ο Τηλεμαραθώνιος που συνδιοργανώθηκε από τη UNICEF και την ΕΡΤ για τα παιδιά που πλήττονται από τη φτώχεια και την πείνα σε όλο τον κόσμο ολοκληρώθηκε με επιτυχία λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου συγκεντρώνοντας 570.000 ευρώ.

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης UNICEF 2011 - Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

08 Δεκεμβρίου 2011

Για την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών
Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF παρουσίασε σε Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, το Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου που διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΡΤ και τη συμμετοχή δεκάδων ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της χώρας για την παροχή βοήθειας στα παιδιά που ζουν στη φτώχεια και υποσιτίζονται.

Αρχείο Νέων