Υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας UNICEF και SPECIAL OLYMPICS στην Αθήνα

27 Ιουνίου 2011

Στα πλαίσια της διοργάνωσης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011 στην Αθήνα, η UNICEF και τα Special Olympics υπέγραψαν σήμερα ένα Μνημόνιο Συνεργασίας για να ενισχύσουν την κοινή τους δέσμευση να προστατεύουν τα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια και την ένταξη των παιδιών με αναπηρίες.

Η επικίνδυνη παιδική εργασία πλήττει 115 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο

10 Ιουνίου 2011

Κυριακή 12 Ιουνίου - Διεθνής ημέρα κατά της παιδικής εργασίας 2011.

UNICEF: Εμβολιάστε κάθε παιδί

06 Ιουνίου 2011

Καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες ετοιμάζονται να συναντηθούν στο Λονδίνο για τη διάσκεψη της Παγκόσμιας Συμμαχίας για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση (GAVI) την επόμενη εβδομάδα, η UNICEF καλεί τους δωρητές να χρηματοδοτήσουν μια παγκόσμια προσπάθεια για την ανοσοποίηση για να σωθούν εκατομμύρια ζωές παιδιών έως το 2015.

5 Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

03 Ιουνίου 2011

Σοβαρές οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και της έλλειψης καθαρού νερού στα παιδιά. Σε πολλές χώρες, τα παιδιά και οι νέοι αντιμετωπίζουν πολύ κακές συνθήκες υγιεινής, ελλιπή υγειονομική περίθαλψη και δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες.

2.500 νέοι μολύνονται από τον ιό του AIDS κάθε μέρα

01 Ιουνίου 2011

Σύμφωνα με την Έκθεση «Ευκαιρία σε Κρίση»
Κοινή έκδοση της UNICEF, της UNAIDS, της UNESCO, του UNFPA, της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και της Παγκόσμιας Τράπεζας παρουσιάζει σήμερα για πρώτη φορά στοιχεία για τους εφήβους και το AIDS.

Αρχείο Νέων