Κοινή δήλωση προπονητών Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα για τη UNICEF

27 Μαΐου 2011

"Η UNICEF είχε την τιμή να είναι η παγκόσμια ανθρωπιστική οργάνωση του τελικού του Champions League, τόσο για τη Μπαρτσελόνα όσο και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για τη UNICEF και οι δύο σύλλογοι είναι πρωταθλητές για όλα τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μας χρειάζονται περισσότερο.

Ανησυχεί η UNICEF για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών στην Ακτή Ελεφαντοστού

24 Μαΐου 2011

Η UNICEF ανησυχεί για την κατάσταση των παιδιών και των γυναικών στη νοτιοδυτική επαρχία Bas-Sassandra στην Ακτή του Ελεφαντοστού. Οι εβδομάδες των συγκρούσεων κοντά στην πόλη της Soubre προκάλεσαν μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόδισαν οργανώσεις των Ηνωμένων Εθνών από την πρόσβαση στους πληγέντες, ώστε να προσφέρουν σωτήρια βοήθεια.

Έκκληση UNICEF για 20 εκατομμύρια δολάρια για τα παιδιά και τις γυναίκες στη Λιβύη

19 Μαΐου 2011

Για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των αναγκών των παιδιών και των γυναικών μέσα στη Λιβύη, καθώς και εκείνων που έχουν καταφύγει σε γειτονικές χώρες. Αυτή η έκκληση είναι μέρος της αναθεωρημένης Περιφερειακής Επείγουσας Έκκλησης για την Κρίση στη Λιβύη που παρουσιάστηκε χθες στη Γενεύη.

Κυριακή 8 Μαΐου - Ημέρα της Μητέρας 2011

05 Μαΐου 2011

Με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας, η UNICEF επισημαίνει τις σημαντικές προόδους που έγιναν την προηγούμενη δεκαετία για την προστασία της μητρότητας χάρη στις οποίες μειώθηκαν σημαντικά οι θάνατοι μητέρων παγκοσμίως.

Τα δικαιώματα των παιδιών στην καρδιά των επιχειρηματικών δράσεων

03 Μαΐου 2011

Η οργάνωση UN Global Compact, η UNICEF και η Σώστε τα Παιδιά προσκαλούν τις επιχειρήσεις να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη ενός παγκόσμιου προτύπου επιχειρηματικών αρχών που αφορούν τα δικαιώματα των παιδιών.

Αρχείο Νέων