Συνεχίζεται η υποστήριξη της UNICEF στα παιδιά που πλήττονται από την κρίση στη Λιβύη

28 Απριλίου 2011

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά της οργάνωσης για την κρίση στη Λιβύη που μόλις εκδόθηκε, την τελευταία εβδομάδα συνεχίστηκαν οι σφοδρές μάχες στην Αζνταμπίγια και τη Μισράτα, ενώ μέχρι και τα τρία τέταρτα του συνολικού πληθυσμού στα δυτικά όρη Ναφούζα αναφέρεται ότι πλήττονται από τις έντονες μάχες.

Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Ελονοσίας 2011

26 Απριλίου 2011

Η ελονοσία είναι ο τρίτος μεγαλύτερος δολοφόνος παιδιών παγκοσμίως. Υπολογίζεται ότι 800.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από την ασθένεια, με το 90% των θανάτων αυτών να σημειώνονται στην Αφρική, όπου η νόσος είναι υπεύθυνη για περίπου τον ένα στους έξι όλων των θανάτων παιδιών.

Δήλωση UNICEF για την κατάσταση των παιδιών σε Μ. Ανατολή και Β. Αφρική

21 Απριλίου 2011

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της UNICEF κ. Anthony Lake με αφορμή τα γεγονότα στη Μ. Ανατολή και τη Β. Αφρική έκανε χθες την ακόλουθη δήλωση: «Η UNICEF ανησυχεί βαθύτατα για τις επιπτώσεις της βίας στα παιδιά που εμπλέκονται στην κλιμάκωση των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

Ξεπέρασε τα 200.000 ευρώ ο Ραδιομαραθώνιος της UNICEF κατά του AIDS

15 Απριλίου 2011

Ενωθείτε για τα παιδιά, ενωθείτε κατά του Aids. Ο Μεγάλος Ραδιομαραθώνιος της UNICEF για την προστασία των παιδιών από το AIDS ξεπέρασε τα 200.000 ευρώ χωρίς να έχουν υπολογισθεί ακόμα οι καταθέσεις των πολιτών στις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Μεγάλος Ραδιομαραθώνιος UNICEF κατά του AIDS την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

12 Απριλίου 2011

Η UNICEF παρουσίασε το μεγάλο Ραδιομαραθώνιο που διοργανώνει την Πέμπτη 14 Απριλίου σε συνεργασία με την κρατική ραδιοφωνία και πολλούς ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, στα πλαίσια της εκστρατείας της για την αντιμετώπιση της επιδημίας του AIDS και την παροχή υπηρεσιών πρόληψης, θεραπείας, φροντίδας και υποστήριξης για τα παιδιά και τις μητέρες.

Αρχείο Νέων