Η συνεργασία UNICEF και Pampers απέφερε 6.400.000 αντιτετανικά εμβόλια

31 Ιανουαρίου 2011

Χαρίζοντας έτσι ένα ελπιδοφόρο αύριο γεμάτο αγάπη στα μωρά όλου του κόσμου!
Τη UNICEF στήριξαν δυναμικά για 4η συνεχόμενη χρονιά τα Pampers, με τη βοήθεια των μαμάδων στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στη διεθνή καμπάνια με στόχο την εξάλειψη αυτής της θανατηφόρου νόσου στις χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου.

Έξι μήνες μετά τις πλημμύρες στο Πακιστάν τραγική η διατροφική κατάσταση των παιδιών

28 Ιανουαρίου 2011

Έξι μήνες μετά τις πλημμύρες που έπληξαν το Πακιστάν, η UNICEF και οι συνεργάτες της αντιμετωπίζουν μια άλλη μεγάλη πρόκληση καθώς νέα αποτελέσματα ερευνών από την επαρχία Σιντ, αποκαλύπτουν κρίσιμα επίπεδα υποσιτισμού μεταξύ των παιδιών που επλήγησαν.

Εκστρατεία UNICEF κατά του κίτρινου πυρετού στην Ακτή Ελεφαντοστού

21 Ιανουαρίου 2011

Η UNICEF ξεκινά στην Ακτή Ελεφαντοστού μεγάλη εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κίτρινου πυρετού για πάνω από 830.000 παιδιά και ενήλικες, σε τέσσερις επαρχίες της χώρας, από την ηλικία των εννέα μηνών και άνω. Η εκστρατεία θα διαρκέσει επτά ημέρες.

Συμφωνία συνεργασίας UNICEF και Παγκόσμιου Προγράμματος Τροφίμων του ΟΗΕ

19 Ιανουαρίου 2011

Το παγκόσμιο πρόγραμμα τροφίμων και η UNICEF εντείνουν τα διατροφικά τους προγράμματα για την καταπολέμηση της παιδικής καχεξίας στη νότια και Ανατολική Αφρική.

Έκθεση UNICEF "Τα παιδιά στην Αϊτή: Ένα χρόνο μετά"

10 Ιανουαρίου 2011

Ένα χρόνο μετά τον καταστροφικό σεισμό της 12ης Ιανουαρίου που έπληξε την Αϊτή, 4 εκατομμύρια παιδιά εξακολουθούν να υποφέρουν από έλλειψη πρόσβασης σε νερό, αποχέτευση, υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση καθώς και προστασία από τις ασθένειες, την εκμετάλλευση και τις ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης.

Αρχείο Νέων