Δωρεά 4.000.000 δολαρίων από τη Google στη UNICEF

15 Δεκεμβρίου 2010

Η Google προσφέρει στη UNICEF 4 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη του Παγκοσμίου Προγράμματος Εμβολιασμών κατά της Πολιομυελίτιδας για το 2011.

Ένας Τηλεμαραθώνιος Ανθρωπιάς και Συμμετοχής από τη UNICEF και τα Special Olympics

14 Δεκεμβρίου 2010

Ο μεγάλος Τηλεμαραθώνιος για την προστασία των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF και των Special Olympics Hellas που έγινε σε συνεργασία με την ΕΤ1 και με τη συμπαράσταση δεκάδων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών σε όλη τη χώρα, ευαισθητοποίησε, συγκίνησε και κινητοποίησε.

Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού 2010

10 Δεκεμβρίου 2010

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού - 11 Δεκεμβρίου - που συμπίπτει με τα γενέθλια της UNICEF (ιδρύθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1946) η οργάνωση επισημαίνει την ανάγκη της προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού σε όλο τον κόσμο.

Μεγάλος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης UNICEF - Special Olympics

07 Δεκεμβρίου 2010

Διακήρυξη Συνεργασίας για την προστασία των παιδιών στην Ελλάδα και τον Κόσμο. Σε ειδική εκδήλωση στην Αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή της Διακήρυξης Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF και των Special Olympics Hellas και παρουσιάστηκε ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης που από κοινού διοργανώνουν σε συνεργασία με την ΕΤ1 με τη συμμετοχή πολλών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών σε όλη τη χώρα.

Η UNICEF επισημαίνει ότι οι πλούσιες χώρες αφήνουν τα φτωχότερα παιδιά τους πίσω

03 Δεκεμβρίου 2010

Μια έκθεση από το Κέντρο Ερευνών Innocenti της UNICEF διαπίστωσε ότι τα παιδιά σε πολλές πλούσιες Ευρωπαϊκές χώρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες υποφέρουν από μεγαλύτερες ανισότητες σε σχέση με τα παιδιά σε πολλές άλλες βιομηχανικές χώρες.

Μπορούμε να επιτύχουμε μια γενιά ελεύθερη από το AIDS

01 Δεκεμβρίου 2010

Η επίτευξη μιας γενιάς ελεύθερης από το AIDS είναι δυνατή εάν η διεθνής κοινότητα επιταχύνει τις προσπάθειές της για την παροχή καθολικής πρόσβασης στην πρόληψη, θεραπεία, και την κοινωνική προστασία, σύμφωνα με την έκθεση "Παιδιά και AIDS: Πέμπτη Έκθεση Απολογισμού 2010", που δόθηκε στη δημοσιότητα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS.

Αρχείο Νέων