Νέα Χειμωνιάτικη Συλλογή Καρτών και Δώρων UNICEF 2010-2011

22 Νοεμβρίου 2010

Με εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, η UNICEF ξεκινά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της και έχει ως κεντρικό σύνθημα «Στείλτε μια κάρτα γεμάτη ζωή».

Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού. Απονομή βραβείων UNICEF 2010

18 Νοεμβρίου 2010

Η UNICEF, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού (20 Νοεμβρίου), επέτειο της υιοθέτησης της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, απένειμε σε ειδική τελετή στη Στοά του Βιβλίου, τα Βραβεία UNICEF 2010 σε σχολεία της χώρας αλλά και σε συνεργάτες της για τη σημαντική συμβολή τους στην προώθηση των Δικαιωμάτων των Παιδιών και του έργου της οργάνωσης.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών στο πλευρό της UNICEF

12 Νοεμβρίου 2010

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (ΠΑ.Σ.Ι.Π.Σ.) ενώνουν τα χέρια και συμμαχούν προς όφελος των παιδιών όλου του κόσμου. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, αναλαμβάνουν από κοινού δραστηριότητες για την προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού, αλλά και την ανάπτυξη πανανθρώπινων αξιών, όπως της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ειρήνης και της ευαισθησίας για το περιβάλλον στους μαθητές όλης της χώρας.

Επιβεβαίωση κρούσματος χολέρας στην πρωτεύουσα της Αϊτής

10 Νοεμβρίου 2010

Η UNICEF τίθεται σε συναγερμό από την επίσημη επιβεβαίωση από το Υπουργείο Υγείας της Αϊτής κρούσματος χολέρας στο Πορτ-ο-Πρενς, πρωτεύουσα της Αϊτής. Για το λόγο αυτό, η UNICEF Αϊτής εντείνει τις προσπάθειες της για την πρόληψη και τη θεραπεία της χολέρας στο Πορτ-ο-Πρενς με συνεχείς διανομές σαπουνιού, απολυμαντικών και δραστηριότητες υγιεινής στα σχολεία, στους «χώρους φιλικούς για τα παιδιά» και σε αστικές περιοχές σε όλη την πόλη.

Αρχείο Νέων