Καινοτόμος παρέμβαση UNICEF για την πρόληψη της μετάδοσης του AIDS στα παιδιά

29 Οκτωβρίου 2010

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει ένα συνδυασμό παρεμβάσεων και προμηθειών που είναι γνωστό με το όνομα «Πακέτο Μητέρας-Μωρού» των αντιρετροϊκών φαρμάκων και αντιβιοτικών, τα οποία οι γυναίκες μπορούν εύκολα να παρέχουν στο σπίτι.

Η UNICEF αυξάνει τη βοήθειά της για την επιδημία χολέρας στην Αϊτή

26 Οκτωβρίου 2010

Η UNICEF, μαζί με το Υπουργείο Υγείας και άλλους συνεργάτες, εντείνει τις προσπάθειές της ώστε να ανταποκριθεί στην επιδημία χολέρας στην περιοχή Artibonite, βόρεια της πρωτεύουσας Πορτ-ο-Πρενς στην Αϊτή. Περιστατικά αναφέρονται επίσης στο κέντρο και τα δυτικά της χώρας.

Βοήθεια UNICEF στα παιδιά θύματα του τυφώνα Megi στις Φιλιππίνες

22 Οκτωβρίου 2010

Ο εξαιρετικής αγριότητας τυφώνας Megi έπληξε την περιοχή Luzon των Φιλιππίνων, στις 18 Οκτωβρίου 2010 και άφησε μεγάλο μέρος της περιοχής, κυρίως στην επαρχία Isabela, πλήρως κατεστραμμένο.

1-7 Νοεμβρίου, Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010

19 Οκτωβρίου 2010

Η UNICEF υποδέχεται τη φετινή Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού με το σύνθημα «Μητρικός Θηλασμός: Μόνο 10 Βήματα - ο Φιλικός προς τα Μωρά Τρόπος» που εστιάζεται στο ζωτικό ρόλο των υπηρεσιών υγείας στην εμπέδωση ορθών πρακτικών μητρικού θηλασμού.

Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος των Χεριών - 15 Οκτωβρίου

14 Οκτωβρίου 2010

Κάνοντας τα καθαρά χέρια προτεραιότητα, όχι μόνο για μια μέρα. Για την τρίτη χρονιά που εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος των Χεριών, πάνω από 200 εκατομμύρια μαθητές σχολείων, γονείς, δάσκαλοι, διασημότητες και κυβερνητικοί υπάλληλοι σε όλο τον κόσμο, θα σηκώσουν τα μανίκια τους, αλλά στο τέλος της ημέρας σκοπεύουν να επιτύχουν πολύ περισσότερα από καθαρά χέρια.

Εκστρατεία για την εξάλειψη του νεογνικού τετάνου UNICEF-Pampers

13 Οκτωβρίου 2010

Στείλτε την αγάπη σας πιο μακριά και βοηθήστε στην εξάλειψη του νεογνικού τετάνου. Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε 170 εκατομμύρια μαμάδες και μωράκια να προστατευθούν από το Μητρικό και Νεογνικό Τέτανο, μια θανατηφόρα ασθένεια που όμως μπορεί εύκολα να προληφθεί.

Αρχείο Νέων