Αληθινές ιστορίες και μαρτυρίες από τη δράση της UNICEF

28 Σεπτεμβρίου 2010

Μέσα από μία νέα πρωτοβουλία της Ελληνικής Επιτροπής της UNICEF δίνεται η δυνατότητα στους χιλιάδες φίλους της να ενημερώνονται άμεσα για τις δράσεις της οργάνωσης σε όλο τον κόσμο.

Συνάντηση ηγετών στη Νέα Υόρκη για την αναβάθμιση του ζητήματος της εκπαίδευσης

22 Σεπτεμβρίου 2010

Ηγέτες και εμπειρογνώμονες συναντώνται στη Νέα Υόρκη για να αναβαθμίσουν το ζήτημα της εκπαίδευσης στην αναπτυξιακή ατζέντα.

Νέα έκκληση απευθύνει η UNICEF για τα παιδιά στο Πακιστάν

21 Σεπτεμβρίου 2010

Η UNICEF δημοσιοποιεί έκθεση για την έκτακτη βοήθεια για τις πλημμύρες στο Πακιστάν η οποία αναφέρει ότι: «με περισσότερα από 10 εκατομμύρια παιδιά να έχουν πληγεί από τις πλημμύρες, η ανθρωπιστική κρίση στο Πακιστάν είναι τόσο κολοσσιαία που οι πραγματικές της διαστάσεις εξακολουθούν να ξεπερνούν τη φαντασία του κοινού σε όλο τον κόσμο.»

Μείωση της παιδικής θνησιμότητας κατά το ένα τρίτο από το 1990

17 Σεπτεμβρίου 2010

Οι τελευταίες εκτιμήσεις για την κάτω των πέντε ετών θνησιμότητα δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τη UNICEF και δείχνουν συνεχή πρόοδο στη μείωση του αριθμού των παιδιών που δεν ζουν μέχρι τα πέμπτα τους γενέθλια.

Η UNICEF καλεί τα σχολεία να γίνουν Υπερασπιστές των Παιδιών

09 Σεπτεμβρίου 2010

Η UNICEF εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους και απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα σχολεία να γίνουν «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών» λαμβάνοντας μέρος στο ομώνυμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Νέα έκθεση UNICEF: Να δώσουμε έμφαση στα πιο ευάλωτα παιδιά

07 Σεπτεμβρίου 2010

Η παγκόσμια κοινότητα μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές αν επενδύσει πρώτα στα πλέον ευάλωτα παιδιά και κοινότητες, σύμφωνα με νέα έκθεση της UNICEF. Μια τέτοια προσέγγιση θα αντιμετωπίσει επίσης τις διευρυνόμενες ανισότητες που συνοδεύουν την πρόοδο ως προς τους Αναπτυξιακούς στόχους της Χιλιετίας.

Αρχείο Νέων