Γιορτινό Πασχαλινό Bazaar UNICEF στο σταθμό του Μετρό "Σύνταγμα"

26 Μαρτίου 2010

Με έκθεση φωτογραφίας για το έργο της οργάνωσης σε όλο τον κόσμο και την Αϊτή
Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα η UNICEF διοργανώνει μεγάλο γιορτινό Bazaar στο οποίο παρουσιάζεται ολόκληρη η Ανοιξιάτικη Συλλογή Ειδών και Δώρων της UNICEF.

Νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή UNICEF 2010

26 Μαρτίου 2010

Με μια νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή «Κάρτες και Δώρα 2010» η UNICEF υποδέχεται την ωραιότερη εποχή του χρόνου και προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας δώρα, κάρτες και λαμπάδες και άλλα είδη για το Πάσχα.

Πρόοδος στην παροχή καθαρού πόσιμου νερού παγκοσμίως

15 Μαρτίου 2010

Ο τομέας της υγιεινής χρειάζεται μεγαλύτερες προσπάθειες
Με το 87% του παγκόσμιου πληθυσμού ή περίπου 5,9 δισεκατομμύρια ανθρώπους να χρησιμοποιούν πηγές ασφαλούς πόσιμου νερού, η παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιτύχει ή ακόμα και να ξεπεράσει τον Αναπτυξιακό Στόχο της Χιλιετίας για το νερό.

Βοήθεια UNICEF για ένα εκατομμύριο παιδιά θύματα του σεισμού στη Χιλή

12 Μαρτίου 2010

Δεύτερος μεγάλος σεισμός σημειώθηκε στη Χιλή χθες.
Η UNICEF θα προσφέρει βοήθεια σε περίπου ένα εκατομμύριο παιδιά και τις οικογένειές τους που επλήγησαν από το σεισμό που χτύπησε τη Χιλή στις 27 Φεβρουαρίου.

Η Αφρική ενώνεται απέναντι στην πολιομυελίτιδα

04 Μαρτίου 2010

Πάνω από 85 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών θα εμβολιαστούν κατά της πολιομυελίτιδας σε 19 χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής με μια υποδειγματική συνεργασία που ξεπερνά τα εθνικά σύνορα με στόχο να ανακόψει ένα ξέσπασμα πολιομυελίτιδας που έχει διαρκέσει ένα χρόνο.

Αρχείο Νέων