1.300.000 ευρώ στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF 2008 για τα παιδιά που υποσιτίζονται

17 Δεκεμβρίου 2008

Μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή είχε ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF 2008 για τα παιδιά που υποσιτίζονται. Η πρωτοβουλία που συνδιοργάνωσαν η ΕΡΤ και η UNICEF ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα Τετάρτης με ποσό προσφορών που έφθασε το 1.300.000 ευρώ με 14.000 τηλεφωνήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κορυφώνονται οι δράσεις της UNICEF για τα παιδιά που υποσιτίζονται

16 Δεκεμβρίου 2008

Κορυφώνονται οι δράσεις της UNICEF για τα παιδιά που υποσιτίζονται με τον μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης 2008 που ξεκινά στις 4 το απόγευμα από την ΕΤ1 και τη συμμετοχή δεκάδων ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών δικτύων, το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ και το ΡΙΚ.

Έκθεση UNICEF για την παιδική φροντίδα και εκπαίδευση στις αναπτυγμένες χώρες

11 Δεκεμβρίου 2008

Μία εκτεταμένη αλλαγή επέρχεται για τα παιδιά στις πλουσιότερες χώρες του κόσμου, διαπιστώνει έκθεση του Κέντρου Ερευνών Innocenti της UNICEF. Σύμφωνα με την έκθεση «Η Μεταστροφή στην Παιδική Φροντίδα», η πλειοψηφία της καινούργιας γενιάς στις οικονομικά προηγμένες κοινωνίες περνούν τώρα ένα μεγάλο μέρος της παιδικής τους ηλικίας σε κέντρα παιδικής φροντίδας έξω από τα σπίτια τους.

Ο Τηλεμαραθώνιος αναβάλλεται για την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

08 Δεκεμβρίου 2008

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισαν την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα Τηλεμαραθωνίου Αγάπης κατά της πείνας και του υποσιτισμού λόγω των συνθηκών και της ημέρας.

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης UNICEF 2008 για τα παιδιά που υποσιτίζονται

04 Δεκεμβρίου 2008

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου, στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, το μεγάλο της Τηλεμαραθώνιο Αγάπης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με την ΕΤ1 και τη συμμετοχή δεκάδων ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών για την υποστήριξη των παιδιών που πεινούν ή υποσιτίζονται σε όλο τον κόσμο.

Η UNICEF βραβεύει την καλύτερη ταινία για παιδιά και νέους

03 Δεκεμβρίου 2008

Η UNICEF βραβεύει φέτος την καλύτερη ταινία του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, που πραγματοποιείται στον Πύργο (29 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου), η οποία πέρα από την καλλιτεχνική της αρτιότητα, διέπεται από το πνεύμα και τις αρχές του αλτρουισμού, της αλληλεγγύης και της φιλίας μεταξύ των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών.

Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία μπορούν να σώσουν τη ζωή των νεογέννητων

01 Δεκεμβρίου 2008

Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις πιθανότητες επιβίωσης των νεογέννητων βρεφών που εκτίθενται στον ιό HIV, σύμφωνα με την έκθεση «Παιδιά & AIDS: Τρίτη έκθεση απολογισμού» που δημοσιεύουν σήμερα τέσσερις οργανώσεις των Ηνωμένων Εθνών (UNICEF, Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, UNAIDS, UNFPA).

Αρχείο Νέων