3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης με οδηγό την αγάπη τους για το συνάνθρωπο συστράτευσαν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την εργατικότητα, θέλοντας να βοηθήσουν τα παιδιά του κόσμου ακόμα και αν αυτό γίνεται από το υστέρημά τους.

Εκπαιδευτήρια «Καραχάλιου» Κερατσινίου

Για μια ακόμη φορά οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων «Καραχάλιου» Κερατσινίου σταθεροί υποστηρικτές και συμπαραστάτες της UNICEF βρίσκονται κοντά μας.

Δημοτικό Σχολείο Βαθυλάκκου Κοζάνης

«Κάνε μια ευχή σ’ όλο τον κόσμο ν' ακουστεί!» Οι μαθητές της Α΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Περιοχής Βαθυλάκκου Κοζάνης έστειλαν το δικό τους μήνυμα σ’ όλα τα παιδιά του κόσμου.

3ο Νηπιαγωγείο Αιγινίου

Οι μικροί μας φίλοι από το 3ο Νηπιαγωγείο Αιγινίου έβαλαν τα δυνατά τους και αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα σχολείο λίγο διαφορετικό από αυτά που ήδη ξέρουμε και έχουμε δει.

Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «Η Χώρα της Μαίρη Πόππινς» Αγίας Παρασκευής

Με χαρά και πολλή διάθεση τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου «Η Χώρα της Μαίρη Πόππινς» Αγίας Παρασκευής «επένδυσαν» κόπο και χρόνο θέλοντας η θεατρική παράσταση που θα πραγματοποιούσαν, με θέμα «Ταξιδεύοντας με τα παιδιά στη χώρα των δικαιωμάτων» να είναι ένα ταξίδι παιχνιδιού και εμπειριών που θα χαρίσει απλόχερα σε μικρούς και μεγάλους «παραστάσεις» από διάφορες χώρες του κόσμου.

ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

Τα παιδιά των τριών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π) Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. (Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου) σε μια εκδήλωση που αφιέρωσαν στα παιδιά του κόσμου και τη UNICEF ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο.

Νηπιαγωγείο Αγγελοχωρίου Ν. Ημαθίας

Το Νηπιαγωγείο Αγγελοχωρίου Ν. Ημαθίας (κλασσικό & ολοήμερο τμήμα) συμμετείχε με όλες του τις δυνάμεις και την αγάπη του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της UNICEF«Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών».

Νηπιαγωγείο Αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου Βόλου

Χαμόγελα, αγκαλιές, συγκίνηση, αναμνήσεις, ευτυχία, όμορφες εμπειρίες μοιράστηκαν τα παιδιά από το Νηπιαγωγείο Αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου Βόλου (Κλασικό Τμήμα) μαζί με τη νηπιαγωγό τους.

Αρχείο Νέων