Δίκτυα για την ευρύτερη προστασία των παιδιών

Δίκτυο Κατά της Σωματικής Τιμωρίας των ΠαιδιώνΔίκτυο Κατά της Σωματικής Τιμωρίας των Παιδιών
Το Δίκτυο κατά της Σωματικής Τιμωρίας των Παιδιών στη Συντονιστική Επιτροπή του οποίου συμμετέχει η UNICEF Ελλάδος, συνέχισε και το 2012 τις δράσεις του με την προώθηση και προβολή σχετικών θεμάτων, όπως του «Δεκάλογου Κατά της Σωματικής Τιμωρίας», μέσω του διαδικτύου και της κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας, των γονέων και των μαθητών.
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σωματικής Τιμωρίας των Παιδιών εορτάζεται κάθε χρόνο στις 30 Απριλίου ...δείτε περισσότερα

Εθνικό Δίκτυο για την Πρόληψη της Κακοποίησης και Παραμέλησης του Παιδιού (BECAN)
Η UNICEF Ελλάδος για την προώθηση και προστασία των Δικαιωμάτων των Παιδιών συμμετέχει και υποστηρίζει το Εθνικό Δίκτυο για την Πρόληψη της Κακοποίησης και Παραμέλησης του Παιδιού (BECAN) το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010.

Δίκτυο ΕΔΙΠΑΒ
Συμμετέχει επίσης και στηρίζει το Δίκτυο ΕΔΙΠΑΒ (Εθνικό Δίκτυο Πρόληψης Ατυχημάτων και Βίας) για την πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων.

Συνέργειες για τα παιδιά

UNICEF και ΠΑΣΙΠΣUNICEF και ΠΑ.Σ.Ι.Π.Σ.
Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (ΠΑ.Σ.Ι.Π.Σ.) ενώνουν τα χέρια και συμμαχούν προς όφελος των παιδιών όλου του κόσμου. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, αναλαμβάνουν από κοινού δραστηριότητες για την προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού, αλλά και την ανάπτυξη πανανθρώπινων αξιών, όπως της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ειρήνης και της ευαισθησίας για το περιβάλλον ...δείτε περισσότερα

UNICEF και ECOMOBILITYECOMOBILITY
Πρόκειται για μία περιβαλλοντική εκστρατεία ευαισθητοποίησης των εφήβων που δημιουργήθηκε μετά από μία αξιόλογη μελέτη που διενήργησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ο.Δ.Ε.& Μ.Ε. (MBA) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
To πρόγραμμα εκπονείται από το Ecocity, Αστική Εταιρία μη Κερδοσκοπική που ασχολείται με θέματα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος ...δείτε περισσότερα


 Τελευταίες σχετικές αναρτήσεις:

ΠΑΕ Ολυμπιακός - UNICEF: Συνεισφέρουμε με κάθε τρόπο!

18 Ιουνίου 2014

Συλλεκτικές φανέλες του Θρύλου, 200 στο σύνολο, υπογεγραμμένες από τους παίκτες, διατίθενται προς πώληση και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη UNICEF!

Αρχείο Νέων