Ραδιομαραθώνιος συμμετοχής και ευαισθησίας

11 Απριλίου 2014

Η μεγάλη συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση του κοινού χαρακτήρισε το χθεσινό Ραδιομαραθώνιο της UNICEF, κάτω από το σύνθημα «Καμιά γενιά χαμένη! Νερό, φαγητό, υγεία για όλα τα παιδιά» που το βράδυ της Πέμπτης 10 Απριλίου δέχθηκε πολλές εκατοντάδες τηλεφωνικές κλήσεις. Οι προσφορές που υποσχέθηκαν οι υποστηρικτές των παιδιών αναμένεται να φθάσουν το επόμενο χρονικό διάστημα τις 90.000 ευρώ.

Συμμετοχές σταθμών και υποστηρικτές του Ραδιομαραθώνιου UNICEF της Πέμπτης 10 Απριλίου 2014

10 Απριλίου 2014

Η UNICEF ευχαριστεί θερμά τους σταθμούς που συμμετείχαν και τους υποστηρικτές τους Ραδιομαραθώνιου της Πέμπτης 10 Απριλίου 2014 «Καμιά γενιά χαμένη! Νερό, φαγητό, υγεία για όλα τα παιδιά».

Όλα έτοιμα για το μεγάλο Ραδιομαραθώνιο της UNICEF της Πέμπτης 10 Απριλίου

09 Απριλίου 2014

Με το σύνθημα «Καμιά γενιά χαμένη! Νερό, φαγητό, υγεία για όλα τα παιδιά» η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF διοργανώνει την Πέμπτη 10 Απριλίου το μεγάλο ετήσιο Ραδιομαραθώνιο για τα παιδιά του κόσμου με κορμό τη Δημόσια Ραδιοφωνία η οποία συμμετέχει με όλα τα προγράμματά της και την υποστήριξη δεκάδων ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη τη χώρα που έχουν δηλώσει ως τώρα συμμετοχή.

Έκθεση UNICEF «Η Κατάσταση των Παιδιών στην Ελλάδα 2014 - Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα παιδιά»

03 Απριλίου 2014

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF παρουσίασε την ετήσια Έκθεση «Η Κατάσταση των Παιδιών στην Ελλάδα 2014 - Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα παιδιά» που συντάχθηκε για λογαριασμό της σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού 686.000 παιδιά στη χώρα μας. Μεγάλος Ραδιομαραθώνιος UNICEF: Καμιά γενιά χαμένη! Νερό, φαγητό, υγεία για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Αρχείο Νέων