Πρόγραμμα υποτροφιών για νεαρούς πρόσφυγες στην Ελλάδα

Πρόγραμμα υποτροφιών για νεαρούς πρόσφυγες στην Ελλάδα

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα παρουσιάζει το πρόγραμμα “Education Unites: From Camp to Campus”, προσφέροντας υποτροφίες σε νέους πρόσφυγες που ζουν στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης-Anatolia College-, το Deree-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Perrotis College-Αμερικανική Γεωργική Σχολή, θα προσφέρει υποτροφίες ανώτερης εκπαίδευσης σε 100 πρόσφυγες στην Αθήνα και 100 στη Θεσσαλονίκη για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει τη δυνατότητα σε νέους πρόσφυγες να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Να τους παρέχει γνώσεις, δεξιότητες και μονάδες σπουδών  που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα μετακινηθούν στο μέλλον. Να τους βοηθήσει να βγουν από τα κέντρα φιλοξενίας και να ενταχθούν σε ένα περιβάλλον σπουδών, και να τους προσφέρει ένα όραμα για το μέλλον τους.

Να βγουν από τα κέντρα φιλοξενίας και να ενταχθούν σε περιβάλλον σπουδών, να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Για να δείτε όλο το σχετικό πληροφοριακό υλικό επισκεφθείτε το site:

https://gr.usembassy.gov/education-unites/

Ας βοηθήσουμε όλοι να διαδοθεί η είδηση ώστε να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

 

 

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

εμβολιασμοίπρεσβευτές UNICEFεθελοντές UNICEFχολέραέκθεση UNICEFιλαράκάρτες και δώρα UNICEFπαιδιά στην Ελλάδαρατσισμόςγυναίκες-κορίτσιαδιατροφήβίαελονοσίαστρατολόγηση παιδιώνδικαιώματα του παιδιούέμπολασχολεία υπερασπιστέςΟυκρανίανερό και υγιεινήΙράκληξιαρχική καταγραφήαληθινές ιστορίεςΣερβίααντιμετώπιση του AIDSαθλητισμός και σπορραδιομαραθώνιος UNICEFAIDSμητρικός θηλασμόςπαιδιά με αναπηρίεςΝονός της UNICEFΒοσνία-ΕρζεγοβίνηπνευμονίαΕυρωπαϊκή Ένωσηεπείγουσες ανάγκεςΝιγηρίαπολιομυελίτιδαδίκτυα προστασίας των παιδιώνΒραζιλίαΕλλάδαυποσιτισμόςΦιλιππίνεςπαιδική επιβίωσηΝεπάλπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΥεμένηκλιματική αλλαγήεκπαίδευσητα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνανάπτυξη για τα παιδιάπαιδιά πρόσφυγεςπεριβάλλονεταιρική κοινωνική ευθύνηΑϊτήπαιδική προστασίαδιεθνείς πρωτοβουλίεςΣομαλίαπαιδική εκμετάλλευσηπαιδιά πολέμουΓάζαΤσαντεκδηλώσειςιός Ζίκαμέλος της UNICEFΟλυμπιακή Εκεχειρίαυποστηρικτές UNICEFUNICEF και ΟλυμπιακόςμητέραΝίγηραςΣυρίαΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΣουδάνφτώχειαεκπαίδευση κοριτσιώνδιάρροιαισότητα των φύλωντηλεμαραθώνιος UNICEF

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

B433

Αρχείο Νέων