Πρόγραμμα υποτροφιών για νεαρούς πρόσφυγες στην Ελλάδα

Πρόγραμμα υποτροφιών για νεαρούς πρόσφυγες στην Ελλάδα

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα παρουσιάζει το πρόγραμμα “Education Unites: From Camp to Campus”, προσφέροντας υποτροφίες σε νέους πρόσφυγες που ζουν στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης-Anatolia College-, το Deree-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Perrotis College-Αμερικανική Γεωργική Σχολή, θα προσφέρει υποτροφίες ανώτερης εκπαίδευσης σε 100 πρόσφυγες στην Αθήνα και 100 στη Θεσσαλονίκη για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει τη δυνατότητα σε νέους πρόσφυγες να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Να τους παρέχει γνώσεις, δεξιότητες και μονάδες σπουδών  που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα μετακινηθούν στο μέλλον. Να τους βοηθήσει να βγουν από τα κέντρα φιλοξενίας και να ενταχθούν σε ένα περιβάλλον σπουδών, και να τους προσφέρει ένα όραμα για το μέλλον τους.

Να βγουν από τα κέντρα φιλοξενίας και να ενταχθούν σε περιβάλλον σπουδών, να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Για να δείτε όλο το σχετικό πληροφοριακό υλικό επισκεφθείτε το site:

https://gr.usembassy.gov/education-unites/

Ας βοηθήσουμε όλοι να διαδοθεί η είδηση ώστε να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

 

 

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

πρεσβευτές UNICEFΒραζιλίαΝιγηρίαφτώχειαΑϊτήπεριβάλλονΝίγηραςπαιδιά με αναπηρίεςδιεθνείς πρωτοβουλίεςεταιρική κοινωνική ευθύνηδικαιώματα του παιδιούιλαράΣερβίαπαιδική εκμετάλλευσηπνευμονίαAIDSγυναίκες-κορίτσιαΓάζαπαιδιά πολέμουεθελοντές UNICEFδίκτυα προστασίας των παιδιώνΙράκΣουδάνληξιαρχική καταγραφήδιάρροιαΒοσνία-Ερζεγοβίνηπαιδική προστασίαΥεμένηανάπτυξη για τα παιδιάΝεπάλυποστηρικτές UNICEFελονοσίαδιατροφήυποσιτισμόςσχολεία υπερασπιστέςπαιδική επιβίωσηκάρτες και δώρα UNICEFπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣαληθινές ιστορίεςΟλυμπιακή Εκεχειρίαιός Ζίκακλιματική αλλαγήρατσισμόςτηλεμαραθώνιος UNICEFεμβολιασμοίνερό και υγιεινήραδιομαραθώνιος UNICEFμέλος της UNICEFΦιλιππίνεςεπείγουσες ανάγκεςέμπολαπαιδιά πρόσφυγεςχολέρααθλητισμός και σπορμητέρατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνβίαΕλλάδαΣυρίαΕυρωπαϊκή ΈνωσηΤσανταντιμετώπιση του AIDSΟυκρανίαπαιδιά στην ΕλλάδαΝονός της UNICEFΣομαλίαΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαUNICEF και Ολυμπιακόςεκπαίδευσηεκδηλώσειςισότητα των φύλωνέκθεση UNICEFεκπαίδευση κοριτσιώνμητρικός θηλασμόςστρατολόγηση παιδιώνπολιομυελίτιδα

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

B432

Αρχείο Νέων