Πρεμιέρα για την ομάδα "Επίλεκτοι UNICEF"

Πρεμιέρα για την ομάδα "Επίλεκτοι UNICEF"
Φωτογραφία: irafina.gr / rpn.gr

Γέμισε χαμόγελα και αγάπη το γήπεδο Διασταύρωσης στη Ραφήνα, στην πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού τουρνουά αγάπης της UNICEF. Η ομάδα των Επίλεκτων της UNICEF σε αγώνα ανθρωπιστικού σκοπού αντιμετώπισε την ομάδα Ποδοσφαιρική Αλληλεγγύη Σταθερές Συγκοινωνίες την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Ο αρχηγός των Επίλεκτων και διοργανωτής του παιχνιδιού Αργύρης Κωστάκης, μετέφερε σε όλους τις ευχές της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF Σοφίας Τζιτζίκου, καλωσόρισε τις Σταθερές Συγκοινωνίες που πλέον ανήκουν στο αθλητικό Δίκτυο υπέρ των σκοπών της διεθνούς οργάνωσης και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνού για τη φιλοξενία του αγώνα.

Ο κ. Μπουρνούς ευχήθηκε καλή σαιζόν στους αθλητές του τουρνουά, είπε πως είναι πάντα αρωγός σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά και υποσχέθηκε το νέο αθλητικό κέντρο που θα είναι έτοιμο – όλοι ελπίζουν κι εύχονται – σε δύο χρόνια να φιλοξενεί τα μεγάλα παιχνίδια της UNICEF.

Στο αγωνιστικό σκέλος του ματς που σφύριξε ο διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών Σοφιανός Μαράνος, οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα και πολλά γκολ, παρά τους 36 βαθμούς που είχε στο γήπεδο.

Η νικήτρια ομάδα των Επίλεκτων: Καστρίτσης, Καραίσκος, Σουπιώνης, Σύρμας, Τζιάρος, Μυλωνάς, Πικουλίδης, Κωστάκης, Κοτούζας, Κανσός, Κατσιάδας. Αγωνίστηκαν ακόμη Ντάσκας, Καλούδης, Χορέβας, Ντέμος, Λατσούνας, Μαρίνος, Τσάκωνας και Φάκος.


Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

Ιράκβίαεταιρική κοινωνική ευθύνηΝεπάλκάρτες και δώρα UNICEFAIDSεπείγουσες ανάγκεςισότητα των φύλωνρατσισμόςΑϊτήπεριβάλλονδιάρροιαπαιδιά πρόσφυγεςΝίγηραςΒραζιλίαδικαιώματα του παιδιούΝιγηρίαμητρικός θηλασμόςΣερβίαπνευμονίαδίκτυα προστασίας των παιδιώνπαιδική εκμετάλλευσηπαιδιά πολέμουΕλλάδαπαιδιά με αναπηρίεςελονοσίαεκπαίδευση κοριτσιώνπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣUNICEF και ΟλυμπιακόςΝονός της UNICEFτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΣομαλίαραδιομαραθώνιος UNICEFιλαράγυναίκες-κορίτσιαμητέραχολέραδιατροφήυποσιτισμόςΓάζαπρεσβευτές UNICEFληξιαρχική καταγραφήδιεθνείς πρωτοβουλίεςφτώχειαυποστηρικτές UNICEFσχολεία υπερασπιστέςΦιλιππίνεςΒοσνία-Ερζεγοβίνηπαιδική προστασίαέκθεση UNICEFεθελοντές UNICEFπαιδική επιβίωσηΟλυμπιακή Εκεχειρίαμέλος της UNICEFανάπτυξη για τα παιδιάστρατολόγηση παιδιώνΟυκρανίαπολιομυελίτιδαΥεμένηέμπολαΤσαντιός Ζίκαεκπαίδευσηπαιδιά στην Ελλάδααντιμετώπιση του AIDSτηλεμαραθώνιος UNICEFαληθινές ιστορίεςΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΣουδάναθλητισμός και σπορΣυρίακλιματική αλλαγήεμβολιασμοίεκδηλώσειςνερό και υγιεινήΕυρωπαϊκή Ένωση

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

JEEP 4X4

Αρχείο Νέων