Πρεμιέρα για την ομάδα "Επίλεκτοι UNICEF"

Πρεμιέρα για την ομάδα "Επίλεκτοι UNICEF"
Φωτογραφία: irafina.gr / rpn.gr

Γέμισε χαμόγελα και αγάπη το γήπεδο Διασταύρωσης στη Ραφήνα, στην πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού τουρνουά αγάπης της UNICEF. Η ομάδα των Επίλεκτων της UNICEF σε αγώνα ανθρωπιστικού σκοπού αντιμετώπισε την ομάδα Ποδοσφαιρική Αλληλεγγύη Σταθερές Συγκοινωνίες την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Ο αρχηγός των Επίλεκτων και διοργανωτής του παιχνιδιού Αργύρης Κωστάκης, μετέφερε σε όλους τις ευχές της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF Σοφίας Τζιτζίκου, καλωσόρισε τις Σταθερές Συγκοινωνίες που πλέον ανήκουν στο αθλητικό Δίκτυο υπέρ των σκοπών της διεθνούς οργάνωσης και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνού για τη φιλοξενία του αγώνα.

Ο κ. Μπουρνούς ευχήθηκε καλή σαιζόν στους αθλητές του τουρνουά, είπε πως είναι πάντα αρωγός σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά και υποσχέθηκε το νέο αθλητικό κέντρο που θα είναι έτοιμο – όλοι ελπίζουν κι εύχονται – σε δύο χρόνια να φιλοξενεί τα μεγάλα παιχνίδια της UNICEF.

Στο αγωνιστικό σκέλος του ματς που σφύριξε ο διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών Σοφιανός Μαράνος, οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα και πολλά γκολ, παρά τους 36 βαθμούς που είχε στο γήπεδο.

Η νικήτρια ομάδα των Επίλεκτων: Καστρίτσης, Καραίσκος, Σουπιώνης, Σύρμας, Τζιάρος, Μυλωνάς, Πικουλίδης, Κωστάκης, Κοτούζας, Κανσός, Κατσιάδας. Αγωνίστηκαν ακόμη Ντάσκας, Καλούδης, Χορέβας, Ντέμος, Λατσούνας, Μαρίνος, Τσάκωνας και Φάκος.


Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

κάρτες και δώρα UNICEFΝεπάλUNICEF και Ολυμπιακόςέκθεση UNICEFΕλλάδαπαιδιά με αναπηρίεςΣουδάνμητέραΓάζαληξιαρχική καταγραφήΑϊτήγυναίκες-κορίτσιαΥεμένηδιατροφήνερό και υγιεινήπνευμονίατηλεμαραθώνιος UNICEFΦιλιππίνεςραδιομαραθώνιος UNICEFεπείγουσες ανάγκεςπεριβάλλονρατσισμόςχολέραΕυρωπαϊκή Ένωσηπρεσβευτές UNICEFεκδηλώσειςAIDSπαιδική εκμετάλλευσηπαιδική επιβίωσητα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΟλυμπιακή Εκεχειρίαδικαιώματα του παιδιούιλαράστρατολόγηση παιδιώνανάπτυξη για τα παιδιάβίαΟυκρανίαΝίγηραςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣεθελοντές UNICEFΒραζιλίασχολεία υπερασπιστέςαθλητισμός και σπορφτώχειαπαιδιά στην Ελλάδαισότητα των φύλωνπαιδιά πολέμουΤσαντπαιδική προστασίαΝονός της UNICEFαληθινές ιστορίεςΙράκΒοσνία-ΕρζεγοβίνηδιάρροιαΣομαλίαμέλος της UNICEFελονοσίαιός ΖίκαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαπαιδιά πρόσφυγεςκλιματική αλλαγήδιεθνείς πρωτοβουλίεςυποστηρικτές UNICEFΝιγηρίαεμβολιασμοίυποσιτισμόςδίκτυα προστασίας των παιδιώνΣερβίαπολιομυελίτιδαμητρικός θηλασμόςεταιρική κοινωνική ευθύνηαντιμετώπιση του AIDSεκπαίδευσηέμπολαΣυρίαεκπαίδευση κοριτσιών

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Κ1131

Αρχείο Νέων