ΠΑΕ Ολυμπιακός - UNICEF: Συνεισφέρουμε με κάθε τρόπο!

UNICEF και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣυλλεκτικές φανέλες του Θρύλου, 200 στο σύνολο, υπογεγραμμένες από τους παίκτες, διατίθενται προς πώληση και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη UNICEF!

Στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας που κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, διατίθενται προς πώληση 200 φανέλες του Ολυμπιακού, συλλεκτικές, με υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Οι συλλεκτικές αυτές φανέλες διατίθενται μέσα σε ειδικό κάδρο και θα έχουν επάνω τους τις υπογραφές των πρωταθλητών του Ολυμπιακού!

Η τιμή της φανέλας ανέρχεται στα 250€ και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν στη UNICEF.

Αποκλειστική διάθεση των 200 αυτών φανελών γίνεται από το Red Store στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 4836860

 

Μπορείτε και σεις να  ενισχύσετε την εκστρατεία UNICEF - ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την ανοσοποίηση των παιδιών με μια δωρεά σας

 

 

 

Περισσότερα για τη συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη UNICEF:

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF ενώνουν τις δυνάμεις τους!

UNICEF και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF ανακοίνωσαν στις 21 Οκτωβρίου 2013, τη συνεργασία τους για την ανοσοποίηση παιδιών σε χώρες όπου υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Στόχος της συνεργασίας είναι η συγκέντρωση χρημάτων και η ευαισθητοποίηση του κοινού στην Ελλάδα και παγκοσμίως, για την εκστρατεία της UNICEF με τίτλο "100% Campaign" για την ανοσοποίηση παιδιών στα οποία δεν φτάνουν τα σύγχρονα προγράμματα εμβολιασμών.

1,5 εκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες που θα μπορούσαν να έχουν αντιμετωπιστεί με εμβολιασμό.
Αυτό σημαίνει ένα παιδί κάθε 20 δευτερόλεπτα.

Περίπου 20 τοις εκατό όλων των παιδιών δεν υποβάλλονται στα βασικά εμβόλια, διότι η φτώχεια, οι συγκρούσεις, οι ελλιπείς υποδομές ή οι περιορισμένες δυνάμεις των κυβερνήσεων καθιστούν δύσκολη την κάλυψή τους. Η εκστρατεία "100% Campaign" έχει στόχο να εξασφαλίσει ότι όλα τα παιδιά σε δυσπρόσιτες περιοχές θα λαμβάνουν τα σωτήρια εμβόλια.

Γνωρίζοντας ότι η UNICEF προσφέρει εμβόλια που σώζουν ζωές σε περισσότερα παιδιά από κάθε άλλη οργάνωση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία "100% Campaign", τοποθετώντας το λογότυπο της UNICEF στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της και θέτοντας ως στόχο τη συγκέντρωση 2 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που ισοδυναμεί με τη διάσωση 50.000 παιδιών.

"Από την ίδρυση του Συλλόγου μας το 1925, ο Ολυμπιακός ως ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσωπεί μια ιδέα, ένα κίνημα, μια δέσμη αξιών που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, ωσάν να ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας. Αυτές είναι οι αξίες πάνω στις οποίες θέλουμε να βασίσουμε τη νέα μας συνεργασία με τη UNICEF", είπε ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. "Είμαστε πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, και πλέον με τη UNICEF στο πλευρό μας, μπορούμε να επιτύχουμε κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, δηλαδή να βάλουμε ως προτεραιότητα μας την ευημερία των παιδιών του κόσμου!"

"Η UNICEF είναι περήφανη που συνεργάζεται με την ΠΑΕ Ολυμπιακός έτσι ώστε να ενισχυθεί η φωνή της UNICEF για τα παιδιά του κόσμου, να μάθουν τα εκατομμύρια των φιλάθλων ότι μπορούν να βοηθήσουν να σώσουμε τις ζωές ευάλωτων παιδιών και να συγκεντρώσουμε ένα τόσο απαραίτητο ποσό προκειμένου να καλύψουμε όλα τα παιδιά με τα βασικά εμβόλια", είπε η Leila Pakkala, Διευθύντρια της UNICEF στην Ευρώπη.

UNICEF και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"Η συμμαχία μεταξύ Ολυμπιακού και UNICEF αποτελεί ένα ορόσημο για την ανθρωπιστική δράση της UNICEF Ελλάδος", είπε ο κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF. "Θα μας δώσει τη δυνατότητα να κινηθούμε πιο γρήγορα σε ότι αφορά την προστασία παιδικών ζωών, της προώθησης των παιδικών δικαιωμάτων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και της συμβολής στην προστασία των παιδιών παγκοσμίως. Δίνουμε ελπίδα σε χιλιάδες παιδιά."

Σχετικά με τη UNICEF: Η UNICEF δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 190 χώρες και περιοχές βοηθώντας παιδιά να επιβιώσουν και να προκόψουν, από την πρώιμη παιδική ηλικία μέχρι την εφηβεία. Όντας ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο εμβολίων για τις αναπτυσσόμενες χώρες, η UNICEF υποστηρίζει την υγεία και τη διατροφή των παιδιών, την παροχή καθαρού νερού και υγιεινής, ποιοτικής βασικής εκπαίδευσης για όλα τα αγόρια και τα κορίτσια, καθώς και την προστασία των παιδιών από τη βία, την εκμετάλλευση και το AIDS. Η UNICEF χρηματοδοτείται πλήρως από εθελοντικές συνδρομές φυσικών προσώπων, επιχειρήσεων, ιδρυμάτων και κυβερνήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη UNICEF και το έργο της, επισκεφτείτε τις σελίδες www.unicef.org και www.unicef.gr

Σχετικά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα σε κατακτήσεις τίτλων, καθώς έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Ωστόσο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας απλός σύλλογος. Είναι μια οικογένεια και όλοι μαζί, η διοίκηση, το τεχνικό προσωπικό, οι αθλητές και οι οπαδοί αποτελούν τα δομικά στοιχεία της ιστορίας του πιο επιτυχημένου και ισχυρού αθλητικού οργανισμού στη χώρα στην πάροδο των ετών. Ο Σύλλογος έχει κερδίσει 40 πρωταθλήματα συνολικά και έχει πανηγυρίσει 26 φορές την κατάκτηση του Κυπέλλου. Επιπλέον, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει συμμετάσχει 13 φορές στο Champions League, τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός της κ. Μαρινάκης φέρουν μια στιβαρή παράδοση στον τομέα της φιλανθρωπίας και στο παρελθόν έχουν υποστηρίξει πολυάριθμες φορές φιλανθρωπικά ιδρύματα και καθημερινούς ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. www.olympiacos.org 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στα εξής:

  • ΠΑΕ Ολυμπιακός: κ. Κώστας Καραπαπάς, Διευθυντής Επικοινωνίας, 30 210 4143000 / kkarapapas@olympiacos.org
  • Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF: κ. Ηλίας Λυμπέρης, Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Επικοινωνίας, 30 210 7255555 / unicefgr@hol.gr

  

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ληξιαρχική καταγραφήεκδηλώσειςδίκτυα προστασίας των παιδιώνεκπαίδευση κοριτσιώνΑϊτήυποσιτισμόςγυναίκες-κορίτσιανερό και υγιεινήΣερβίαπολιομυελίτιδαAIDSΥεμένηΝιγηρίαΒραζιλίαπαιδιά πολέμουΟλυμπιακή Εκεχειρίαπαιδική προστασίαΤσαντυποστηρικτές UNICEFαθλητισμός και σπορΟυκρανίαρατσισμόςκάρτες και δώρα UNICEFαληθινές ιστορίεςπαιδιά πρόσφυγεςΕλλάδαUNICEF και ΟλυμπιακόςΝονός της UNICEFδιάρροιαφτώχειαεταιρική κοινωνική ευθύνηιλαράέμπολαπρεσβευτές UNICEFέκθεση UNICEFπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣμητέραπεριβάλλονπαιδική εκμετάλλευσηεθελοντές UNICEFραδιομαραθώνιος UNICEFτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνδιατροφήπνευμονίαμητρικός θηλασμόςτηλεμαραθώνιος UNICEFστρατολόγηση παιδιώνισότητα των φύλωνΦιλιππίνεςμέλος της UNICEFΣυρίαεμβολιασμοίανάπτυξη για τα παιδιάΝεπάλαντιμετώπιση του AIDSκλιματική αλλαγήΣομαλίαΓάζαΝίγηραςιός ΖίκαβίαΙράκσχολεία υπερασπιστέςπαιδιά στην Ελλάδαπαιδιά με αναπηρίεςεπείγουσες ανάγκεςελονοσίαδιεθνείς πρωτοβουλίεςΕυρωπαϊκή ΈνωσηεκπαίδευσηΒοσνία-ΕρζεγοβίνηχολέραΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαπαιδική επιβίωσηΣουδάνδικαιώματα του παιδιού

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Y7210

Αρχείο Νέων