Ο αρχηγός της ομάδας της UNICEF στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο αρχηγός της ομάδας της UNICEF στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο προσωπικό του Γραφείο στο Προεδρικό Μέγαρο, έγινε ο Αργύρης Κωστάκης, αρχηγός της επίσημης ποδοσφαιρικής ομάδας της UNICEF και προσφάτως τιμηθείς με το βραβείο "Λάμπρος Κανελλόπουλος" από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού ενημερώθηκε για τη δράση των Επίλεκτων τα τελευταία πέντε χρόνια, συνεχάρη τη UNICEF και τους εθελοντές αθλητές της ομάδας, εξαίροντας την προσφορά τους. 

''Επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο με πολύ ουσιαστικό κοινωνικό μήνυμα υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών μέσω της δύναμης του ποδοσφαίρου και μπράβο σας" τόνισε ο κ. Παυλόπουλος στον αρχηγό των Επίλεκτων, ο οποίος επισήμανε πως είναι μια συλλογική προσπάθεια, ενώ μετέφερε την αγάπη και τους χαιρετισμούς της Προέδρου της UNICEF κ. Σοφίας Τζιτζίκου και όλων των παικτών.

Μάλιστα ο κ. Παυλόπουλος, ενθουσιάστηκε τόσο που η ομάδα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, την Ελληνική Αστυνομία, τις Σταθερές Συγκοινωνίες, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και τους βετεράνους Ολυμπιακού και Παναθηναικού, που θέλησε το επόμενο παιχνίδι να είναι υπό την Αιγίδα του.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ισότητα των φύλωνυποσιτισμόςπαιδιά με αναπηρίεςΝιγηρίαδιατροφήπαιδιά πρόσφυγεςμητέραUNICEF και Ολυμπιακόςπρεσβευτές UNICEFδιεθνείς πρωτοβουλίεςΝονός της UNICEFΤσαντανάπτυξη για τα παιδιάΒοσνία-Ερζεγοβίνηληξιαρχική καταγραφήελονοσίαΑϊτήαντιμετώπιση του AIDSεκπαίδευσηΟυκρανίακλιματική αλλαγήεπείγουσες ανάγκεςΒραζιλίαιός Ζίκαμητρικός θηλασμόςΕλλάδαπνευμονίαπαιδική εκμετάλλευσηεθελοντές UNICEFπαιδιά στην Ελλάδαγυναίκες-κορίτσιαεκπαίδευση κοριτσιώνΝεπάλχολέραεταιρική κοινωνική ευθύνηεμβολιασμοίAIDSυποστηρικτές UNICEFΝίγηραςκάρτες και δώρα UNICEFπαιδική προστασίαμέλος της UNICEFέμπολαΟλυμπιακή Εκεχειρίαέκθεση UNICEFΙράκνερό και υγιεινήραδιομαραθώνιος UNICEFιλαράΦιλιππίνεςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΣουδάνβίαφτώχειαπαιδιά πολέμουτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνδίκτυα προστασίας των παιδιώντηλεμαραθώνιος UNICEFαληθινές ιστορίεςπεριβάλλονστρατολόγηση παιδιώνΣομαλίαΣυρίαδιάρροιαΕυρωπαϊκή Ένωσηπολιομυελίτιδααθλητισμός και σπορΓάζαδικαιώματα του παιδιούπαιδική επιβίωσηεκδηλώσειςΥεμένηΚεντροαφρικανική Δημοκρατίασχολεία υπερασπιστέςρατσισμόςΣερβία

Δείτε επίσης

Αρχείο Νέων