Ο αρχηγός της ομάδας της UNICEF στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο αρχηγός της ομάδας της UNICEF στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο προσωπικό του Γραφείο στο Προεδρικό Μέγαρο, έγινε ο Αργύρης Κωστάκης, αρχηγός της επίσημης ποδοσφαιρικής ομάδας της UNICEF και προσφάτως τιμηθείς με το βραβείο "Λάμπρος Κανελλόπουλος" από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού ενημερώθηκε για τη δράση των Επίλεκτων τα τελευταία πέντε χρόνια, συνεχάρη τη UNICEF και τους εθελοντές αθλητές της ομάδας, εξαίροντας την προσφορά τους. 

''Επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο με πολύ ουσιαστικό κοινωνικό μήνυμα υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών μέσω της δύναμης του ποδοσφαίρου και μπράβο σας" τόνισε ο κ. Παυλόπουλος στον αρχηγό των Επίλεκτων, ο οποίος επισήμανε πως είναι μια συλλογική προσπάθεια, ενώ μετέφερε την αγάπη και τους χαιρετισμούς της Προέδρου της UNICEF κ. Σοφίας Τζιτζίκου και όλων των παικτών.

Μάλιστα ο κ. Παυλόπουλος, ενθουσιάστηκε τόσο που η ομάδα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, την Ελληνική Αστυνομία, τις Σταθερές Συγκοινωνίες, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και τους βετεράνους Ολυμπιακού και Παναθηναικού, που θέλησε το επόμενο παιχνίδι να είναι υπό την Αιγίδα του.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

τηλεμαραθώνιος UNICEFδιάρροιαυποσιτισμόςδιατροφήΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΝίγηραςΒραζιλίαισότητα των φύλωνεκπαίδευσηAIDSΣομαλίαεκδηλώσειςδικαιώματα του παιδιούεπείγουσες ανάγκεςιός ΖίκαΝονός της UNICEFπαιδιά στην Ελλάδαυποστηρικτές UNICEFμητέραΕυρωπαϊκή Ένωσηέκθεση UNICEFπαιδιά πολέμουπαιδιά πρόσφυγεςδιεθνείς πρωτοβουλίεςμητρικός θηλασμόςπαιδική προστασίαΙράκτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνπρεσβευτές UNICEFελονοσίανερό και υγιεινήβίαεμβολιασμοίδίκτυα προστασίας των παιδιώνπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπνευμονίαχολέραΣουδάνΝεπάλανάπτυξη για τα παιδιάιλαράπαιδική εκμετάλλευσηαντιμετώπιση του AIDSρατσισμόςΝιγηρίαληξιαρχική καταγραφήΥεμένηΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΟυκρανίαπολιομυελίτιδαΓάζαπεριβάλλονπαιδική επιβίωσηπαιδιά με αναπηρίεςεθελοντές UNICEFΣυρίαέμπολασχολεία υπερασπιστέςκλιματική αλλαγήμέλος της UNICEFΑϊτήαληθινές ιστορίεςγυναίκες-κορίτσιαUNICEF και ΟλυμπιακόςΦιλιππίνεςαθλητισμός και σπορστρατολόγηση παιδιώνΣερβίαεκπαίδευση κοριτσιώνΕλλάδαΤσαντφτώχειακάρτες και δώρα UNICEFεταιρική κοινωνική ευθύνηΟλυμπιακή Εκεχειρίαραδιομαραθώνιος UNICEF

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Π112

Αρχείο Νέων