Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα είναι TEAM UNICEF!

 Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα είναι ΤΕΑΜ UNICEF!

Γίνε κι εσύ κομμάτι της μεγάλης αυτής προσπάθειας να βοηθήσουμε όλα εκείνα τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα θα βρεθούν αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» στα πλαίσια των ομίλων του UEFA Champions League μόνο για 90 λεπτά, καθώς τους ενώνει το σημαντικό έργο των δύο Συλλόγων, μέσω της συνεργασίας τους με την UNICEF, για την υγεία και την ασφάλεια παιδιών σε όλο το κόσμο. Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια, ώστε να στηρίξουν την UNICEF στο πολύ σημαντικό έργο που κάνει για τα παιδιά που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη και κίνδυνο σε όλο τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός, πρωτοπόρος ανάμεσα στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στη χώρα μας, αποτελεί παράδειγμα προσφοράς από το 2013, στηρίζοντας τις προσπάθειες της UNICEF. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει ώστε να εμβολιαστούν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε Ελλάδα και εξωτερικό και αντίστοιχα να εκπαιδευτούν χιλιάδες εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Παράλληλα από φέτος συμβάλλει και στη μεγάλη εκστρατεία της UNICEF για την επιβίωση νεογέννητων μωρών και την διασφάλιση της απαραίτητης τροφής και υγειονομικής φροντίδας στα πρώτα στάδια της ζωής τους.

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ κοντά μας, την Τρίτη (31/10, 21:45) στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το UEFA Champions League, ώστε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μπορείτε και εσείς να σταθείτε στο πλευρό της TEAM UNICEF με τον εξής απλό τρόπο:

ΣΤΕΙΛΕ και εσύ με SMS τη λέξη ΘΡΥΛΟΣ στο 19800, για μια παιδική ζωή!
(Χρέωση €1,24/sms με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού - Γραμμή Υποστήριξης 801 500 12345)

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

αληθινές ιστορίεςΕυρωπαϊκή ΈνωσηρατσισμόςΝονός της UNICEFπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣληξιαρχική καταγραφήραδιομαραθώνιος UNICEFαντιμετώπιση του AIDSγυναίκες-κορίτσιαπεριβάλλοντα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνκλιματική αλλαγήτηλεμαραθώνιος UNICEFφτώχειακάρτες και δώρα UNICEFΟυκρανίαπαιδική εκμετάλλευσηστρατολόγηση παιδιώνAIDSεκδηλώσειςδιεθνείς πρωτοβουλίεςεταιρική κοινωνική ευθύνηΣουδάνδιάρροιαχολέραΣυρίασχολεία υπερασπιστέςανάπτυξη για τα παιδιάδίκτυα προστασίας των παιδιώνπαιδική προστασίαΙράκΥεμένηΟλυμπιακή ΕκεχειρίαυποσιτισμόςΣομαλίαπαιδική επιβίωσηδικαιώματα του παιδιούδιατροφήΓάζαΑϊτήνερό και υγιεινήπαιδιά στην Ελλάδαισότητα των φύλωνπολιομυελίτιδαβίαπαιδιά πολέμουμέλος της UNICEFιός ΖίκαεκπαίδευσημητέραΝίγηραςΒραζιλίαπρεσβευτές UNICEFπνευμονίαιλαράΤσαντυποστηρικτές UNICEFέκθεση UNICEFΦιλιππίνεςπαιδιά με αναπηρίεςUNICEF και Ολυμπιακόςαθλητισμός και σπορεθελοντές UNICEFΣερβίαΕλλάδαΒοσνία-Ερζεγοβίνηεπείγουσες ανάγκεςεκπαίδευση κοριτσιώνμητρικός θηλασμόςΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαεμβολιασμοίέμπολαΝιγηρίαελονοσίαπαιδιά πρόσφυγεςΝεπάλ

Δείτε επίσης

Αρχείο Νέων