Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα είναι TEAM UNICEF!

 Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα είναι ΤΕΑΜ UNICEF!

Γίνε κι εσύ κομμάτι της μεγάλης αυτής προσπάθειας να βοηθήσουμε όλα εκείνα τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα θα βρεθούν αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» στα πλαίσια των ομίλων του UEFA Champions League μόνο για 90 λεπτά, καθώς τους ενώνει το σημαντικό έργο των δύο Συλλόγων, μέσω της συνεργασίας τους με την UNICEF, για την υγεία και την ασφάλεια παιδιών σε όλο το κόσμο. Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια, ώστε να στηρίξουν την UNICEF στο πολύ σημαντικό έργο που κάνει για τα παιδιά που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη και κίνδυνο σε όλο τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός, πρωτοπόρος ανάμεσα στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στη χώρα μας, αποτελεί παράδειγμα προσφοράς από το 2013, στηρίζοντας τις προσπάθειες της UNICEF. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει ώστε να εμβολιαστούν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε Ελλάδα και εξωτερικό και αντίστοιχα να εκπαιδευτούν χιλιάδες εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Παράλληλα από φέτος συμβάλλει και στη μεγάλη εκστρατεία της UNICEF για την επιβίωση νεογέννητων μωρών και την διασφάλιση της απαραίτητης τροφής και υγειονομικής φροντίδας στα πρώτα στάδια της ζωής τους.

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ κοντά μας, την Τρίτη (31/10, 21:45) στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το UEFA Champions League, ώστε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μπορείτε και εσείς να σταθείτε στο πλευρό της TEAM UNICEF με τον εξής απλό τρόπο:

ΣΤΕΙΛΕ και εσύ με SMS τη λέξη ΘΡΥΛΟΣ στο 19800, για μια παιδική ζωή!
(Χρέωση €1,24/sms με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού - Γραμμή Υποστήριξης 801 500 12345)

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

στρατολόγηση παιδιώνιλαράκάρτες και δώρα UNICEFπαιδική εκμετάλλευσηπεριβάλλονπαιδιά στην ΕλλάδαελονοσίαδιάρροιαΦιλιππίνεςΕυρωπαϊκή Ένωσηεταιρική κοινωνική ευθύνηΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΕλλάδαΤσαντΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαδιατροφήΝίγηραςUNICEF και Ολυμπιακόςδιεθνείς πρωτοβουλίεςρατσισμόςληξιαρχική καταγραφήραδιομαραθώνιος UNICEFπρεσβευτές UNICEFανάπτυξη για τα παιδιάφτώχειαΒραζιλίανερό και υγιεινήAIDSπνευμονίαπαιδική επιβίωσηεκδηλώσειςΓάζατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνπαιδιά πολέμουυποστηρικτές UNICEFΟυκρανίαπαιδιά πρόσφυγεςεκπαίδευσηαντιμετώπιση του AIDSΝονός της UNICEFεθελοντές UNICEFεπείγουσες ανάγκεςτηλεμαραθώνιος UNICEFΝεπάλΝιγηρίααληθινές ιστορίεςπαιδική προστασίαισότητα των φύλωνγυναίκες-κορίτσιαμητρικός θηλασμόςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣιός ΖίκαΙράκΑϊτήΥεμένηέκθεση UNICEFυποσιτισμόςκλιματική αλλαγήεμβολιασμοίχολέρασχολεία υπερασπιστέςδίκτυα προστασίας των παιδιώνΣυρίαΣομαλίαπολιομυελίτιδαέμπολαΣερβίααθλητισμός και σπορΒοσνία-Ερζεγοβίνημητέραδικαιώματα του παιδιούμέλος της UNICEFπαιδιά με αναπηρίεςβίαΣουδάνεκπαίδευση κοριτσιών

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Κουδουνίστρα

Αρχείο Νέων