Οι Επίλεκτοι UNICEF παίζουν μπάλα με την Ελληνική Αστυνομία

Οι Επίλεκτοι UNICEF παίζουν μπάλα με την Ελληνική Αστυνομία

Συνεχίζει το τουρνουά αγάπης για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο η ποδοσφαιρική ομάδα Επιλέκτων UNICEF. Για το 2017 έχουν ήδη προγραμματιστεί 14 παιχνίδια ανθρωπιστικού σκοπού σε όλη την Αττική και μετά την περασμένη Κυριακή με την πρεμιέρα στη Βούλα εναντίον της ομάδας βετεράνων του Ολυμπιακού, σειρά έχει αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 1:30 το μεσημέρι στο γήπεδο του Κολλεγίου στο Ψυχικό, η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής. Το παιχνίδι γίνεται μετά από πρωτοβουλία του Διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Αστυνόμου Δημήτρη Δελτσίδη και την αιγίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής.

Στο γήπεδο έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Τζουβαλάς, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Γιάννης Καραπατάκης, αξιωματικοί του Σώματος και βουλευτές, ενώ το παρών θα δώσουν η UNICEF διά της Προέδρου της Σοφίας Τζιτζίκου και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών διά του Αντιπροέδρου της Χρήστου Κυρίτση που θα τιμηθούν ως κοινωνικοί και πνευματικοί θεσμοί, καθώς και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αθλουμένων- Εργαζομένων στα ΜΜΕ Νίκος Κατσαρός.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας. Στο γήπεδο θα υπάρχει κουμπαράς της UNICEF. Το παιχνίδι θα σφυρίξουν εν ενεργεία διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας.

Σημειώνεται ότι στην ομάδα Επιλέκτων αγωνίζονται δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, δικηγόροι, βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ιός Ζίκααντιμετώπιση του AIDSστρατολόγηση παιδιώναθλητισμός και σπορΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαδιάρροιαυποσιτισμόςδιατροφήπαιδιά στην ΕλλάδαΣουδάνπολιομυελίτιδατηλεμαραθώνιος UNICEFπρεσβευτές UNICEFΒραζιλίααληθινές ιστορίεςΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΤσαντφτώχειαιλαράδικαιώματα του παιδιούραδιομαραθώνιος UNICEFπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπνευμονίαεκπαίδευση κοριτσιώνμητέραπαιδική εκμετάλλευσηΝίγηραςεκδηλώσειςΕυρωπαϊκή Ένωσηπαιδική επιβίωσηπαιδιά πρόσφυγεςνερό και υγιεινήέμπολαγυναίκες-κορίτσιαΕλλάδαAIDSσχολεία υπερασπιστέςεκπαίδευσημέλος της UNICEFισότητα των φύλωνΒοσνία-ΕρζεγοβίνηUNICEF και ΟλυμπιακόςΝονός της UNICEFεμβολιασμοίδίκτυα προστασίας των παιδιώνκάρτες και δώρα UNICEFκλιματική αλλαγήΣομαλίαχολέραΥεμένηυποστηρικτές UNICEFΝεπάλπαιδική προστασίαεταιρική κοινωνική ευθύνηδιεθνείς πρωτοβουλίεςβίαέκθεση UNICEFμητρικός θηλασμόςληξιαρχική καταγραφήπεριβάλλονΓάζαΝιγηρίαεπείγουσες ανάγκεςπαιδιά με αναπηρίεςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνανάπτυξη για τα παιδιάΑϊτήεθελοντές UNICEFελονοσίαΣυρίαΙράκΟυκρανίαΦιλιππίνεςπαιδιά πολέμουρατσισμόςΣερβία

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Π122

Αρχείο Νέων