Οι Επίλεκτοι UNICEF παίζουν μπάλα με την Ελληνική Αστυνομία

Οι Επίλεκτοι UNICEF παίζουν μπάλα με την Ελληνική Αστυνομία

Συνεχίζει το τουρνουά αγάπης για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο η ποδοσφαιρική ομάδα Επιλέκτων UNICEF. Για το 2017 έχουν ήδη προγραμματιστεί 14 παιχνίδια ανθρωπιστικού σκοπού σε όλη την Αττική και μετά την περασμένη Κυριακή με την πρεμιέρα στη Βούλα εναντίον της ομάδας βετεράνων του Ολυμπιακού, σειρά έχει αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 1:30 το μεσημέρι στο γήπεδο του Κολλεγίου στο Ψυχικό, η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής. Το παιχνίδι γίνεται μετά από πρωτοβουλία του Διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Αστυνόμου Δημήτρη Δελτσίδη και την αιγίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής.

Στο γήπεδο έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Τζουβαλάς, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Γιάννης Καραπατάκης, αξιωματικοί του Σώματος και βουλευτές, ενώ το παρών θα δώσουν η UNICEF διά της Προέδρου της Σοφίας Τζιτζίκου και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών διά του Αντιπροέδρου της Χρήστου Κυρίτση που θα τιμηθούν ως κοινωνικοί και πνευματικοί θεσμοί, καθώς και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αθλουμένων- Εργαζομένων στα ΜΜΕ Νίκος Κατσαρός.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας. Στο γήπεδο θα υπάρχει κουμπαράς της UNICEF. Το παιχνίδι θα σφυρίξουν εν ενεργεία διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας.

Σημειώνεται ότι στην ομάδα Επιλέκτων αγωνίζονται δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, δικηγόροι, βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

έμπολαιός Ζίκαμέλος της UNICEFισότητα των φύλωνπολιομυελίτιδαΟλυμπιακή Εκεχειρίατηλεμαραθώνιος UNICEFμητρικός θηλασμόςΥεμένηεμβολιασμοίαντιμετώπιση του AIDSπαιδική εκμετάλλευσηπαιδιά πρόσφυγεςεκπαίδευση κοριτσιώνφτώχειαεκδηλώσειςΝιγηρίαΕλλάδακάρτες και δώρα UNICEFAIDSσχολεία υπερασπιστέςστρατολόγηση παιδιώννερό και υγιεινήκλιματική αλλαγήπεριβάλλονΙράκραδιομαραθώνιος UNICEFυποστηρικτές UNICEFΟυκρανίαΣομαλίατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνληξιαρχική καταγραφήΦιλιππίνεςΝίγηραςΑϊτήδικαιώματα του παιδιούεταιρική κοινωνική ευθύνηπαιδική επιβίωσηπαιδιά με αναπηρίεςΤσαντUNICEF και Ολυμπιακόςγυναίκες-κορίτσιαΣουδάνυποσιτισμόςβίαΣυρίααθλητισμός και σπορπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαπαιδιά στην Ελλάδαεπείγουσες ανάγκεςπρεσβευτές UNICEFεθελοντές UNICEFΓάζαΒραζιλίαανάπτυξη για τα παιδιάδιεθνείς πρωτοβουλίεςεκπαίδευσηπνευμονίαδιάρροιαμητέραδιατροφήπαιδιά πολέμουχολέραελονοσίαΝεπάλέκθεση UNICEFπαιδική προστασίαιλαράρατσισμόςΣερβίαΕυρωπαϊκή ΈνωσηΒοσνία-Ερζεγοβίνηδίκτυα προστασίας των παιδιώνΝονός της UNICEFαληθινές ιστορίες

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Κ102

Αρχείο Νέων