Μια σημαντική συνάντηση

Μια σημαντική συνάντηση στα γραφεία της UNICEF ΕλλάδοςΜια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος μεταξύ του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη και της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος κ. Σοφίας Τζιτζίκου.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υφυπουργό για το έργο και τις τρέχουσες δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του προσφυγικού και ιδιαίτερα του ζητήματος των ασυνόδευτων παιδιών.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση του προγραμματισμού της οργάνωσης για το 2017 με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Αμανατίδης εξέφρασε την υποστήριξή του για την προσφορά και το έργο της οργάνωσης καθώς και την επιθυμία για την εμβάθυνση της συνεργασίας στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ληξιαρχική καταγραφήπαιδιά πολέμουέκθεση UNICEFΝεπάλελονοσίαΟυκρανίαπεριβάλλονμέλος της UNICEFδιεθνείς πρωτοβουλίεςδικαιώματα του παιδιούτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνπαιδική εκμετάλλευσηUNICEF και Ολυμπιακόςαντιμετώπιση του AIDSαληθινές ιστορίεςΥεμένηΣυρίαΕλλάδαπνευμονίαΕυρωπαϊκή ΈνωσηAIDSπαιδιά στην Ελλάδαισότητα των φύλωνστρατολόγηση παιδιώνυποσιτισμόςαθλητισμός και σπορεπείγουσες ανάγκεςπαιδιά με αναπηρίεςμητέραΙράκβίαεκπαίδευσηεμβολιασμοίεκδηλώσειςΝονός της UNICEFγυναίκες-κορίτσιατηλεμαραθώνιος UNICEFδιατροφήΟλυμπιακή Εκεχειρίαπολιομυελίτιδασχολεία υπερασπιστέςπαιδική επιβίωσηκλιματική αλλαγήεταιρική κοινωνική ευθύνηπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαραδιομαραθώνιος UNICEFΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΣουδάνρατσισμόςμητρικός θηλασμόςδιάρροιαεκπαίδευση κοριτσιώνδίκτυα προστασίας των παιδιώνΣερβίαΑϊτήπαιδική προστασίαεθελοντές UNICEFΦιλιππίνεςιλαράπρεσβευτές UNICEFΝίγηραςκάρτες και δώρα UNICEFχολέραΣομαλίαπαιδιά πρόσφυγεςυποστηρικτές UNICEFΓάζανερό και υγιεινήέμπολαΝιγηρίαΒραζιλίαιός Ζίκαανάπτυξη για τα παιδιάφτώχειαΤσαντ

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

ΑΚ100Γ

Αρχείο Νέων