Μια σημαντική συνάντηση

Μια σημαντική συνάντηση στα γραφεία της UNICEF ΕλλάδοςΜια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος μεταξύ του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη και της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος κ. Σοφίας Τζιτζίκου.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υφυπουργό για το έργο και τις τρέχουσες δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του προσφυγικού και ιδιαίτερα του ζητήματος των ασυνόδευτων παιδιών.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση του προγραμματισμού της οργάνωσης για το 2017 με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Αμανατίδης εξέφρασε την υποστήριξή του για την προσφορά και το έργο της οργάνωσης καθώς και την επιθυμία για την εμβάθυνση της συνεργασίας στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

Ελλάδαπαιδική επιβίωσηΑϊτήσχολεία υπερασπιστέςκάρτες και δώρα UNICEFγυναίκες-κορίτσιαΝεπάλδιεθνείς πρωτοβουλίεςΟλυμπιακή Εκεχειρίαανάπτυξη για τα παιδιάπαιδιά με αναπηρίεςαντιμετώπιση του AIDSυποστηρικτές UNICEFιλαράπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΦιλιππίνεςΣουδάνμητέραδικαιώματα του παιδιούιός ΖίκαδιατροφήΝονός της UNICEFεθελοντές UNICEFAIDSΓάζαελονοσίαπαιδική εκμετάλλευσηεμβολιασμοίΒραζιλίακλιματική αλλαγήεπείγουσες ανάγκεςέμπολαΒοσνία-ΕρζεγοβίνηUNICEF και ΟλυμπιακόςΣομαλίαμητρικός θηλασμόςληξιαρχική καταγραφήέκθεση UNICEFδιάρροιαεκπαίδευση κοριτσιώννερό και υγιεινήδίκτυα προστασίας των παιδιώνπεριβάλλονπαιδική προστασίαεκπαίδευσηΣερβίαραδιομαραθώνιος UNICEFστρατολόγηση παιδιώνπρεσβευτές UNICEFΝιγηρίαπολιομυελίτιδαπνευμονίαρατσισμόςυποσιτισμόςμέλος της UNICEFΕυρωπαϊκή Ένωσηισότητα των φύλωνΚεντροαφρικανική Δημοκρατίααθλητισμός και σπορΥεμένηεταιρική κοινωνική ευθύνηπαιδιά πρόσφυγεςπαιδιά στην ΕλλάδαΝίγηραςχολέρατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνεκδηλώσειςΙράκβίαΣυρίαΟυκρανίαπαιδιά πολέμουφτώχειατηλεμαραθώνιος UNICEFαληθινές ιστορίες

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ1Ρ3804_1

Αρχείο Νέων