Μια σημαντική συνάντηση

Μια σημαντική συνάντηση στα γραφεία της UNICEF ΕλλάδοςΜια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος μεταξύ του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη και της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος κ. Σοφίας Τζιτζίκου.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υφυπουργό για το έργο και τις τρέχουσες δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του προσφυγικού και ιδιαίτερα του ζητήματος των ασυνόδευτων παιδιών.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση του προγραμματισμού της οργάνωσης για το 2017 με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Αμανατίδης εξέφρασε την υποστήριξή του για την προσφορά και το έργο της οργάνωσης καθώς και την επιθυμία για την εμβάθυνση της συνεργασίας στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

μέλος της UNICEFανάπτυξη για τα παιδιάΝιγηρίαπεριβάλλονπαιδική εκμετάλλευσηδιατροφήκλιματική αλλαγήΑϊτήσχολεία υπερασπιστέςαληθινές ιστορίεςστρατολόγηση παιδιώνΙράκεκπαίδευση κοριτσιώνρατσισμόςπαιδική προστασίαέμπολαιλαράΝονός της UNICEFπολιομυελίτιδαδιάρροιαΦιλιππίνεςραδιομαραθώνιος UNICEFδίκτυα προστασίας των παιδιώνπρεσβευτές UNICEFχολέραΒραζιλίαφτώχειαUNICEF και Ολυμπιακόςπνευμονίαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΕυρωπαϊκή ΈνωσηελονοσίαΕλλάδαεθελοντές UNICEFμητέραΟλυμπιακή ΕκεχειρίαεκδηλώσειςΣουδάνπαιδιά πρόσφυγεςμητρικός θηλασμόςΓάζαυποσιτισμόςιός Ζίκαεταιρική κοινωνική ευθύνηΝίγηραςΝεπάλΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΤσαντπαιδιά με αναπηρίεςδιεθνείς πρωτοβουλίεςπαιδιά πολέμουληξιαρχική καταγραφήνερό και υγιεινήΥεμένητα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνδικαιώματα του παιδιούισότητα των φύλωνβίααντιμετώπιση του AIDSαθλητισμός και σπορΣυρίατηλεμαραθώνιος UNICEFεκπαίδευσηεμβολιασμοίAIDSπαιδιά στην ΕλλάδαΣερβίαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαεπείγουσες ανάγκεςγυναίκες-κορίτσιαυποστηρικτές UNICEFΟυκρανίαέκθεση UNICEFΣομαλίακάρτες και δώρα UNICEFπαιδική επιβίωση

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Κουδουνίστρα

Αρχείο Νέων