Μια σημαντική συνάντηση

Μια σημαντική συνάντηση στα γραφεία της UNICEF ΕλλάδοςΜια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος μεταξύ του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη και της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος κ. Σοφίας Τζιτζίκου.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υφυπουργό για το έργο και τις τρέχουσες δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του προσφυγικού και ιδιαίτερα του ζητήματος των ασυνόδευτων παιδιών.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση του προγραμματισμού της οργάνωσης για το 2017 με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Αμανατίδης εξέφρασε την υποστήριξή του για την προσφορά και το έργο της οργάνωσης καθώς και την επιθυμία για την εμβάθυνση της συνεργασίας στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ρατσισμόςΕυρωπαϊκή Ένωσηέκθεση UNICEFπαιδική επιβίωσηραδιομαραθώνιος UNICEFπαιδιά με αναπηρίεςαθλητισμός και σπορΝιγηρίαυποσιτισμόςπαιδιά πολέμουπαιδιά στην Ελλάδαπρεσβευτές UNICEFAIDSτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΣομαλίαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣιλαράΣουδάναντιμετώπιση του AIDSπνευμονίαΦιλιππίνεςΝίγηραςεθελοντές UNICEFΑϊτήεμβολιασμοίέμπολαΤσαντπαιδική προστασίαισότητα των φύλωνανάπτυξη για τα παιδιάδιάρροιαχολέραεκπαίδευσημητρικός θηλασμόςΒραζιλίαΥεμένηΓάζαληξιαρχική καταγραφήφτώχειαπαιδιά πρόσφυγεςδιεθνείς πρωτοβουλίεςΟλυμπιακή Εκεχειρίαδίκτυα προστασίας των παιδιώνμέλος της UNICEFδικαιώματα του παιδιούεκδηλώσειςμητέραπεριβάλλονεταιρική κοινωνική ευθύνηΣερβίασχολεία υπερασπιστέςγυναίκες-κορίτσιαστρατολόγηση παιδιώνΝονός της UNICEFΙράκελονοσίαδιατροφήεκπαίδευση κοριτσιώνΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΣυρίακάρτες και δώρα UNICEFιός Ζίκααληθινές ιστορίεςπολιομυελίτιδατηλεμαραθώνιος UNICEFΕλλάδαΟυκρανίαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίανερό και υγιεινήΝεπάλεπείγουσες ανάγκεςκλιματική αλλαγήβίαυποστηρικτές UNICEFUNICEF και Ολυμπιακόςπαιδική εκμετάλλευση

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

JEEP 4X4

Αρχείο Νέων