Μια σημαντική συνάντηση

Μια σημαντική συνάντηση στα γραφεία της UNICEF ΕλλάδοςΜια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος μεταξύ του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη και της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος κ. Σοφίας Τζιτζίκου.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υφυπουργό για το έργο και τις τρέχουσες δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του προσφυγικού και ιδιαίτερα του ζητήματος των ασυνόδευτων παιδιών.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση του προγραμματισμού της οργάνωσης για το 2017 με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Αμανατίδης εξέφρασε την υποστήριξή του για την προσφορά και το έργο της οργάνωσης καθώς και την επιθυμία για την εμβάθυνση της συνεργασίας στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

υποσιτισμόςπαιδική επιβίωσηΥεμένηιός ΖίκαΤσανττηλεμαραθώνιος UNICEFδικαιώματα του παιδιούπαιδιά πολέμουμητρικός θηλασμόςΒραζιλίααντιμετώπιση του AIDSεκπαίδευση κοριτσιώνδίκτυα προστασίας των παιδιώνέμπολαΕυρωπαϊκή Ένωσησχολεία υπερασπιστέςπρεσβευτές UNICEFδιατροφήεπείγουσες ανάγκεςΝεπάλεταιρική κοινωνική ευθύνηυποστηρικτές UNICEFπαιδική προστασίαρατσισμόςΣουδάνπαιδιά πρόσφυγεςεκδηλώσειςγυναίκες-κορίτσιαδιεθνείς πρωτοβουλίεςΟυκρανίαAIDSπνευμονίαΙράκχολέραπολιομυελίτιδαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίακάρτες και δώρα UNICEFεκπαίδευσηανάπτυξη για τα παιδιάιλαράΝονός της UNICEFεθελοντές UNICEFβίαστρατολόγηση παιδιώνΝιγηρίαπαιδιά με αναπηρίεςΝίγηραςπεριβάλλονΓάζαΑϊτήUNICEF και Ολυμπιακόςληξιαρχική καταγραφήμέλος της UNICEFπαιδιά στην ΕλλάδαΣυρίανερό και υγιεινήκλιματική αλλαγήελονοσίαεμβολιασμοίΣερβίαέκθεση UNICEFφτώχειααληθινές ιστορίεςΣομαλίαΕλλάδαΒοσνία-Ερζεγοβίνηπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣδιάρροιατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνπαιδική εκμετάλλευσημητέρααθλητισμός και σπορισότητα των φύλωνΦιλιππίνεςΟλυμπιακή Εκεχειρίαραδιομαραθώνιος UNICEF

Δείτε επίσης

Αρχείο Νέων