Μια σημαντική συνάντηση

Μια σημαντική συνάντηση στα γραφεία της UNICEF ΕλλάδοςΜια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος μεταξύ του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη και της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος κ. Σοφίας Τζιτζίκου.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υφυπουργό για το έργο και τις τρέχουσες δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του προσφυγικού και ιδιαίτερα του ζητήματος των ασυνόδευτων παιδιών.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση του προγραμματισμού της οργάνωσης για το 2017 με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Αμανατίδης εξέφρασε την υποστήριξή του για την προσφορά και το έργο της οργάνωσης καθώς και την επιθυμία για την εμβάθυνση της συνεργασίας στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ΣυρίαUNICEF και ΟλυμπιακόςβίαφτώχειαεμβολιασμοίΤσαντέκθεση UNICEFπαιδική εκμετάλλευσηπολιομυελίτιδαΣερβίααθλητισμός και σπορκάρτες και δώρα UNICEFαντιμετώπιση του AIDSέμπολαγυναίκες-κορίτσιαΥεμένηεπείγουσες ανάγκεςπνευμονίαΒοσνία-ΕρζεγοβίνηελονοσίαΣουδάνΒραζιλίαΝίγηραςΕλλάδαεκπαίδευση κοριτσιώνΝιγηρίαμητρικός θηλασμόςδικαιώματα του παιδιούιός Ζίκακλιματική αλλαγήδιεθνείς πρωτοβουλίεςραδιομαραθώνιος UNICEFΙράκΚεντροαφρικανική Δημοκρατίατηλεμαραθώνιος UNICEFαληθινές ιστορίεςΝεπάλΝονός της UNICEFρατσισμόςμητέραπαιδιά πολέμουπαιδιά με αναπηρίεςνερό και υγιεινήεκπαίδευσησχολεία υπερασπιστέςληξιαρχική καταγραφήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΟλυμπιακή Εκεχειρίαμέλος της UNICEFΣομαλίαανάπτυξη για τα παιδιάδιατροφήιλαράΟυκρανίαεταιρική κοινωνική ευθύνηυποστηρικτές UNICEFεθελοντές UNICEFδίκτυα προστασίας των παιδιώνΑϊτήΓάζαΦιλιππίνεςπρεσβευτές UNICEFπαιδιά πρόσφυγεςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνχολέραπαιδική προστασίαπεριβάλλονπαιδική επιβίωσηπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣυποσιτισμόςAIDSισότητα των φύλωνεκδηλώσειςδιάρροιαστρατολόγηση παιδιώνπαιδιά στην Ελλάδα

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ121

Αρχείο Νέων