Μια σημαντική συνάντηση

Μια σημαντική συνάντηση στα γραφεία της UNICEF ΕλλάδοςΜια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος μεταξύ του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη και της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος κ. Σοφίας Τζιτζίκου.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υφυπουργό για το έργο και τις τρέχουσες δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του προσφυγικού και ιδιαίτερα του ζητήματος των ασυνόδευτων παιδιών.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση του προγραμματισμού της οργάνωσης για το 2017 με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Αμανατίδης εξέφρασε την υποστήριξή του για την προσφορά και το έργο της οργάνωσης καθώς και την επιθυμία για την εμβάθυνση της συνεργασίας στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

έκθεση UNICEFμητρικός θηλασμόςΚεντροαφρικανική Δημοκρατίακλιματική αλλαγήεκπαίδευση κοριτσιώνιλαράπαιδιά πολέμουεταιρική κοινωνική ευθύνηπεριβάλλονπαιδική εκμετάλλευσηρατσισμόςφτώχειαεκπαίδευσηUNICEF και Ολυμπιακόςπαιδιά πρόσφυγεςιός Ζίκαπρεσβευτές UNICEFΤσαντβίαΙράκΣερβίαΝονός της UNICEFΒοσνία-Ερζεγοβίνηπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣεθελοντές UNICEFκάρτες και δώρα UNICEFεπείγουσες ανάγκεςανάπτυξη για τα παιδιάεκδηλώσειςαθλητισμός και σπορΓάζαΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΝιγηρίαελονοσίαΣομαλίαυποσιτισμόςέμπολαμέλος της UNICEFστρατολόγηση παιδιώνπνευμονίαπαιδική επιβίωσηΣυρίαΣουδάνΥεμένηραδιομαραθώνιος UNICEFδίκτυα προστασίας των παιδιώνδιατροφήΑϊτήνερό και υγιεινήπαιδιά με αναπηρίεςΦιλιππίνεςδιάρροιαΝεπάλσχολεία υπερασπιστέςΝίγηραςΕυρωπαϊκή Ένωσηδιεθνείς πρωτοβουλίεςπαιδική προστασίαπαιδιά στην Ελλάδαχολέραληξιαρχική καταγραφήμητέραγυναίκες-κορίτσιααντιμετώπιση του AIDSAIDSτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνυποστηρικτές UNICEFΕλλάδατηλεμαραθώνιος UNICEFισότητα των φύλωνδικαιώματα του παιδιούΟυκρανίαεμβολιασμοίπολιομυελίτιδααληθινές ιστορίεςΒραζιλία

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

ΑΚ100Γ

Αρχείο Νέων