Μια σημαντική συνάντηση

Μια σημαντική συνάντηση στα γραφεία της UNICEF ΕλλάδοςΜια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος μεταξύ του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη και της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος κ. Σοφίας Τζιτζίκου.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε αναλυτικά τον Υφυπουργό για το έργο και τις τρέχουσες δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του προσφυγικού και ιδιαίτερα του ζητήματος των ασυνόδευτων παιδιών.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση του προγραμματισμού της οργάνωσης για το 2017 με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Αμανατίδης εξέφρασε την υποστήριξή του για την προσφορά και το έργο της οργάνωσης καθώς και την επιθυμία για την εμβάθυνση της συνεργασίας στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ΣυρίαΝονός της UNICEFαντιμετώπιση του AIDSπαιδιά πολέμουέκθεση UNICEFΕυρωπαϊκή Ένωσηιλαράτηλεμαραθώνιος UNICEFΥεμένημητρικός θηλασμόςεπείγουσες ανάγκεςδικαιώματα του παιδιούπαιδιά πρόσφυγεςστρατολόγηση παιδιώνπολιομυελίτιδαΝεπάλισότητα των φύλωνπαιδιά με αναπηρίεςΟυκρανίαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαεκπαίδευση κοριτσιώνπαιδιά στην ΕλλάδαΑϊτήκλιματική αλλαγήπεριβάλλοντα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνεμβολιασμοίγυναίκες-κορίτσιαΣουδάνπαιδική εκμετάλλευσηεταιρική κοινωνική ευθύνηεκδηλώσειςσχολεία υπερασπιστέςχολέραUNICEF και Ολυμπιακόςδιεθνείς πρωτοβουλίεςνερό και υγιεινήαληθινές ιστορίεςΝιγηρίαληξιαρχική καταγραφήφτώχειααθλητισμός και σπορδίκτυα προστασίας των παιδιώνΦιλιππίνεςπαιδική προστασίαεθελοντές UNICEFμέλος της UNICEFυποστηρικτές UNICEFεκπαίδευσηραδιομαραθώνιος UNICEFΟλυμπιακή ΕκεχειρίαδιατροφήπνευμονίαΝίγηραςυποσιτισμόςπαιδική επιβίωσηελονοσίαέμπολαΙράκΕλλάδαανάπτυξη για τα παιδιάρατσισμόςκάρτες και δώρα UNICEFΣομαλίαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΣερβίαδιάρροιαΒραζιλίαβίαΓάζαμητέραπρεσβευτές UNICEFΒοσνία-ΕρζεγοβίνηAIDSιός Ζίκα

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

ΑΚ100Γ

Αρχείο Νέων