Μια σημαντική συνάντηση

Συνάντηση με Πρέσβη Ιράκ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, κας Σοφίας Τζιτζίκου, με τον Πρέσβη του Ιράκ στην Αθήνα, κ. GaziZebari, στην Πρεσβεία του Ιράκ.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, στην οποία συμμετείχε και ο εθελοντής της UNICEF, κ. Θανάσης Κούρτης, ειδικός σε προγράμματα προσφύγων, με έμφαση στη Μέση Ανατολή, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε παιδιά πρόσφυγες από το Ιράκ, ασυνόδευτα και μη.

Συμφωνήθηκε η ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο φορέων και η ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών με στόχο την προστασία των παιδιών προσφύγων και των οικογενειών τους, καθώς και την ομαλή ένταξή τους στη χώρα μας.

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

Ολυμπιακή Εκεχειρίανερό και υγιεινήΝονός της UNICEFπρεσβευτές UNICEFανάπτυξη για τα παιδιάΝεπάλεταιρική κοινωνική ευθύνηισότητα των φύλωνρατσισμόςAIDSδιατροφήμητέραιός Ζίκατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνληξιαρχική καταγραφήπολιομυελίτιδαπαιδική προστασίαεκδηλώσειςΣομαλίαβίαδίκτυα προστασίας των παιδιώνκλιματική αλλαγήΑϊτήδιεθνείς πρωτοβουλίεςγυναίκες-κορίτσιαUNICEF και Ολυμπιακόςμητρικός θηλασμόςσχολεία υπερασπιστέςκάρτες και δώρα UNICEFμέλος της UNICEFπεριβάλλονεπείγουσες ανάγκεςδικαιώματα του παιδιούΥεμένηΦιλιππίνεςεκπαίδευση κοριτσιώνπαιδική επιβίωσηΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαχολέρααθλητισμός και σπορραδιομαραθώνιος UNICEFΣουδάνπαιδική εκμετάλλευσηέκθεση UNICEFεκπαίδευσηφτώχειαυποσιτισμόςΣυρίαΒραζιλίαπαιδιά με αναπηρίεςΓάζαΒοσνία-Ερζεγοβίνηιλαράαληθινές ιστορίεςΕυρωπαϊκή ΈνωσηΙράκπαιδιά πολέμουστρατολόγηση παιδιώνυποστηρικτές UNICEFΕλλάδαδιάρροιαΟυκρανίαεθελοντές UNICEFπνευμονίατηλεμαραθώνιος UNICEFΝιγηρίαεμβολιασμοίπαιδιά στην ΕλλάδαέμπολαΤσαντΣερβίααντιμετώπιση του AIDSπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπαιδιά πρόσφυγεςελονοσίαΝίγηρας

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Κ102

Αρχείο Νέων