Μια σημαντική συνάντηση

Συνάντηση με Πρέσβη Ιράκ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, κας Σοφίας Τζιτζίκου, με τον Πρέσβη του Ιράκ στην Αθήνα, κ. GaziZebari, στην Πρεσβεία του Ιράκ.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, στην οποία συμμετείχε και ο εθελοντής της UNICEF, κ. Θανάσης Κούρτης, ειδικός σε προγράμματα προσφύγων, με έμφαση στη Μέση Ανατολή, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε παιδιά πρόσφυγες από το Ιράκ, ασυνόδευτα και μη.

Συμφωνήθηκε η ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο φορέων και η ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών με στόχο την προστασία των παιδιών προσφύγων και των οικογενειών τους, καθώς και την ομαλή ένταξή τους στη χώρα μας.

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

χολέρατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΕυρωπαϊκή Ένωσηφτώχειαπαιδική εκμετάλλευσηΥεμένηAIDSπρεσβευτές UNICEFεκπαίδευσηΒραζιλίατηλεμαραθώνιος UNICEFΤσαντΝεπάλέκθεση UNICEFβίαΣυρίαυποστηρικτές UNICEFπαιδιά πολέμουΕλλάδαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΝιγηρίαελονοσίαστρατολόγηση παιδιώνκλιματική αλλαγήΓάζαεμβολιασμοίΣερβίαληξιαρχική καταγραφήΣουδάνδιάρροιαιός ΖίκαΒοσνία-Ερζεγοβίνηισότητα των φύλωναντιμετώπιση του AIDSυποσιτισμόςπαιδική προστασίαεκδηλώσειςαληθινές ιστορίεςμέλος της UNICEFΟυκρανίαδικαιώματα του παιδιούμητέραέμπολαΑϊτήανάπτυξη για τα παιδιάρατσισμόςπεριβάλλονΟλυμπιακή Εκεχειρίασχολεία υπερασπιστέςιλαράπαιδιά πρόσφυγεςεπείγουσες ανάγκεςεθελοντές UNICEFδίκτυα προστασίας των παιδιώνγυναίκες-κορίτσιαραδιομαραθώνιος UNICEFνερό και υγιεινήαθλητισμός και σπορμητρικός θηλασμόςπνευμονίαεταιρική κοινωνική ευθύνηπαιδιά στην ΕλλάδαΝίγηραςκάρτες και δώρα UNICEFΝονός της UNICEFΙράκΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαδιεθνείς πρωτοβουλίεςπαιδική επιβίωσηΦιλιππίνεςπαιδιά με αναπηρίεςεκπαίδευση κοριτσιώνπολιομυελίτιδαUNICEF και ΟλυμπιακόςΣομαλίαδιατροφή

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Y7210

Αρχείο Νέων