Μια σημαντική συνάντηση

Συνάντηση με Πρέσβη Ιράκ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, κας Σοφίας Τζιτζίκου, με τον Πρέσβη του Ιράκ στην Αθήνα, κ. GaziZebari, στην Πρεσβεία του Ιράκ.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, στην οποία συμμετείχε και ο εθελοντής της UNICEF, κ. Θανάσης Κούρτης, ειδικός σε προγράμματα προσφύγων, με έμφαση στη Μέση Ανατολή, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε παιδιά πρόσφυγες από το Ιράκ, ασυνόδευτα και μη.

Συμφωνήθηκε η ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο φορέων και η ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών με στόχο την προστασία των παιδιών προσφύγων και των οικογενειών τους, καθώς και την ομαλή ένταξή τους στη χώρα μας.

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

στρατολόγηση παιδιώνΝιγηρίανερό και υγιεινήσχολεία υπερασπιστέςεμβολιασμοίρατσισμόςισότητα των φύλωνμητέραΦιλιππίνεςδικαιώματα του παιδιούεκδηλώσειςδίκτυα προστασίας των παιδιώνεθελοντές UNICEFΒραζιλίατηλεμαραθώνιος UNICEFΝίγηραςΤσαντπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣκλιματική αλλαγήγυναίκες-κορίτσιαΕλλάδαβίαφτώχειαπαιδική προστασίαπολιομυελίτιδαΒοσνία-Ερζεγοβίνηπαιδική εκμετάλλευσηαντιμετώπιση του AIDSελονοσίαεκπαίδευση κοριτσιώνΝεπάλΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΝονός της UNICEFέκθεση UNICEFυποστηρικτές UNICEFΣουδάνμητρικός θηλασμόςδιάρροιαπρεσβευτές UNICEFανάπτυξη για τα παιδιάΓάζαραδιομαραθώνιος UNICEFεπείγουσες ανάγκεςΥεμένηπαιδιά στην Ελλάδαπνευμονίαπεριβάλλοναθλητισμός και σπορπαιδιά πολέμουΑϊτήπαιδιά πρόσφυγεςΣομαλίαΕυρωπαϊκή Ένωσηδιεθνείς πρωτοβουλίεςιός Ζίκακάρτες και δώρα UNICEFιλαράεκπαίδευσηπαιδική επιβίωσηΣερβίαμέλος της UNICEFπαιδιά με αναπηρίεςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνέμπολαεταιρική κοινωνική ευθύνηΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΣυρίαUNICEF και Ολυμπιακόςαληθινές ιστορίεςΟυκρανίαληξιαρχική καταγραφήΙράκχολέραυποσιτισμόςδιατροφήAIDS

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Κ1131

Αρχείο Νέων