Μια σημαντική συνάντηση

Συνάντηση με Πρέσβη Ιράκ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, κας Σοφίας Τζιτζίκου, με τον Πρέσβη του Ιράκ στην Αθήνα, κ. GaziZebari, στην Πρεσβεία του Ιράκ.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, στην οποία συμμετείχε και ο εθελοντής της UNICEF, κ. Θανάσης Κούρτης, ειδικός σε προγράμματα προσφύγων, με έμφαση στη Μέση Ανατολή, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε παιδιά πρόσφυγες από το Ιράκ, ασυνόδευτα και μη.

Συμφωνήθηκε η ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο φορέων και η ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών με στόχο την προστασία των παιδιών προσφύγων και των οικογενειών τους, καθώς και την ομαλή ένταξή τους στη χώρα μας.

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

Ολυμπιακή Εκεχειρίαστρατολόγηση παιδιώντηλεμαραθώνιος UNICEFπεριβάλλονδιεθνείς πρωτοβουλίεςιλαράπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΕλλάδαραδιομαραθώνιος UNICEFΣερβίαεκπαίδευση κοριτσιώνΝεπάλκλιματική αλλαγήεμβολιασμοίγυναίκες-κορίτσιαΝιγηρίαπαιδιά με αναπηρίεςUNICEF και ΟλυμπιακόςΤσαντΝονός της UNICEFτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνπαιδική προστασίαισότητα των φύλωνAIDSπαιδιά πολέμουΣουδάνπαιδιά πρόσφυγεςυποστηρικτές UNICEFαντιμετώπιση του AIDSΓάζαμητρικός θηλασμόςμέλος της UNICEFΒοσνία-Ερζεγοβίνηπαιδική εκμετάλλευσηέμπολαδιατροφήεπείγουσες ανάγκεςδιάρροιαελονοσίαέκθεση UNICEFΕυρωπαϊκή Ένωσηβίακάρτες και δώρα UNICEFΚεντροαφρικανική Δημοκρατίααθλητισμός και σπορφτώχειαπολιομυελίτιδαπνευμονίαδίκτυα προστασίας των παιδιώνΟυκρανίαμητέραληξιαρχική καταγραφήυποσιτισμόςρατσισμόςεκπαίδευσηεκδηλώσειςΑϊτήεθελοντές UNICEFΣομαλίασχολεία υπερασπιστέςαληθινές ιστορίεςπαιδική επιβίωσηνερό και υγιεινήπρεσβευτές UNICEFχολέραεταιρική κοινωνική ευθύνηΥεμένηδικαιώματα του παιδιούΝίγηραςιός Ζίκαπαιδιά στην ΕλλάδαΣυρίαΒραζιλίαανάπτυξη για τα παιδιάΙράκΦιλιππίνες

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ0Ρ3573

Αρχείο Νέων