Συναντήσεις στη Νέα Υόρκη

Μια σημαντική συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η τακτική συνεδρίαση υψηλού επιπέδου των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF για το συντονισμό των δράσεων των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF σε όλο τον κόσμο και το προσφυγικό ζήτημα. Την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, εκπροσώπησε η Πρόεδρος κα Σοφία Τζιτζίκου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Άντονι Λέικ, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για το προσφυγικό ζήτημα στη χώρα μας - με έμφαση στα παιδιά-πρόσφυγες - και για τις σχετικές δράσεις της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής, εξήρε τις δράσεις της Επιτροπής και δήλωσε τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί ενώ τόνισε τη διαθεσιμότητά του να συμβάλλει σε ότι χρειαστεί.

Ο κ. Λέικ ενημερώθηκε επίσης για την πρόσφατη συνάντηση της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος.

 (Στη φωτογραφία αριστερά με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Anthony Lake)

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

παιδιά πρόσφυγεςπαιδική προστασίαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣμητρικός θηλασμόςληξιαρχική καταγραφήραδιομαραθώνιος UNICEFΝιγηρίααντιμετώπιση του AIDSτηλεμαραθώνιος UNICEFΓάζαστρατολόγηση παιδιώνδιάρροιαAIDSσχολεία υπερασπιστέςπαιδική εκμετάλλευσηέμπολαυποστηρικτές UNICEFπνευμονίαγυναίκες-κορίτσιαΑϊτήπαιδιά με αναπηρίεςΣουδάνΥεμένηρατσισμόςΒραζιλίαΒοσνία-ΕρζεγοβίνημητέραΣομαλίαιλαράκλιματική αλλαγήπρεσβευτές UNICEFτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουναληθινές ιστορίεςπαιδική επιβίωσηΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαπαιδιά στην Ελλάδααθλητισμός και σπορεθελοντές UNICEFδιατροφήΙράκΟυκρανίαπολιομυελίτιδαδικαιώματα του παιδιούΕλλάδαδίκτυα προστασίας των παιδιώνUNICEF και ΟλυμπιακόςΝίγηραςυποσιτισμόςχολέραΤσαντεταιρική κοινωνική ευθύνηΦιλιππίνεςεπείγουσες ανάγκεςπεριβάλλονδιεθνείς πρωτοβουλίεςφτώχειαεκπαίδευση κοριτσιώνΣυρίανερό και υγιεινήεκπαίδευσηπαιδιά πολέμουανάπτυξη για τα παιδιάΝεπάλελονοσίαΝονός της UNICEFκάρτες και δώρα UNICEFΕυρωπαϊκή Ένωσηέκθεση UNICEFβίαμέλος της UNICEFιός ΖίκαΣερβίαισότητα των φύλωνεμβολιασμοίΟλυμπιακή Εκεχειρίαεκδηλώσεις

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

ΑΚ100Γ

Αρχείο Νέων