Συναντήσεις στη Νέα Υόρκη

Μια σημαντική συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η τακτική συνεδρίαση υψηλού επιπέδου των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF για το συντονισμό των δράσεων των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF σε όλο τον κόσμο και το προσφυγικό ζήτημα. Την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, εκπροσώπησε η Πρόεδρος κα Σοφία Τζιτζίκου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Άντονι Λέικ, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για το προσφυγικό ζήτημα στη χώρα μας - με έμφαση στα παιδιά-πρόσφυγες - και για τις σχετικές δράσεις της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής, εξήρε τις δράσεις της Επιτροπής και δήλωσε τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί ενώ τόνισε τη διαθεσιμότητά του να συμβάλλει σε ότι χρειαστεί.

Ο κ. Λέικ ενημερώθηκε επίσης για την πρόσφατη συνάντηση της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος.

 (Στη φωτογραφία αριστερά με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Anthony Lake)

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

παιδική προστασίαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαρατσισμόςνερό και υγιεινήΝονός της UNICEFδικαιώματα του παιδιούUNICEF και ΟλυμπιακόςΕλλάδαΝιγηρίαβίακλιματική αλλαγήστρατολόγηση παιδιώνέμπολαπρεσβευτές UNICEFπαιδιά πρόσφυγεςΒραζιλίαΟλυμπιακή ΕκεχειρίαυποσιτισμόςΣερβίαAIDSέκθεση UNICEFαντιμετώπιση του AIDSπαιδιά πολέμουμητρικός θηλασμόςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΙράκΦιλιππίνεςεκπαίδευσηδιεθνείς πρωτοβουλίεςχολέραεμβολιασμοίΕυρωπαϊκή ΈνωσηΣουδάντηλεμαραθώνιος UNICEFεκπαίδευση κοριτσιώνανάπτυξη για τα παιδιάΑϊτήδίκτυα προστασίας των παιδιώνπαιδική εκμετάλλευσηαληθινές ιστορίεςραδιομαραθώνιος UNICEFΒοσνία-Ερζεγοβίνηπαιδιά στην ΕλλάδαδιάρροιαΓάζαεταιρική κοινωνική ευθύνηιός ΖίκαΟυκρανίαδιατροφήισότητα των φύλωνελονοσίαμητέρακάρτες και δώρα UNICEFπνευμονίαΣομαλίαπαιδική επιβίωσηπολιομυελίτιδααθλητισμός και σπορφτώχειαληξιαρχική καταγραφήιλαράεκδηλώσειςεθελοντές UNICEFΣυρίαεπείγουσες ανάγκεςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνγυναίκες-κορίτσιασχολεία υπερασπιστέςμέλος της UNICEFπεριβάλλονΝεπάλΝίγηραςυποστηρικτές UNICEFΥεμένηπαιδιά με αναπηρίες

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

B432

Αρχείο Νέων