Συναντήσεις στη Νέα Υόρκη

Μια σημαντική συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η τακτική συνεδρίαση υψηλού επιπέδου των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF για το συντονισμό των δράσεων των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF σε όλο τον κόσμο και το προσφυγικό ζήτημα. Την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, εκπροσώπησε η Πρόεδρος κα Σοφία Τζιτζίκου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Άντονι Λέικ, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για το προσφυγικό ζήτημα στη χώρα μας - με έμφαση στα παιδιά-πρόσφυγες - και για τις σχετικές δράσεις της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής, εξήρε τις δράσεις της Επιτροπής και δήλωσε τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί ενώ τόνισε τη διαθεσιμότητά του να συμβάλλει σε ότι χρειαστεί.

Ο κ. Λέικ ενημερώθηκε επίσης για την πρόσφατη συνάντηση της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος.

 (Στη φωτογραφία αριστερά με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Anthony Lake)

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ανάπτυξη για τα παιδιάιός ΖίκαρατσισμόςΟλυμπιακή Εκεχειρίαπαιδιά με αναπηρίεςΝεπάλUNICEF και Ολυμπιακόςδίκτυα προστασίας των παιδιώνΙράκχολέραΒραζιλίακάρτες και δώρα UNICEFεθελοντές UNICEFληξιαρχική καταγραφήκλιματική αλλαγήεταιρική κοινωνική ευθύνητηλεμαραθώνιος UNICEFΣερβίαΝονός της UNICEFαντιμετώπιση του AIDSεκδηλώσειςΣυρίααθλητισμός και σπορΣομαλίααληθινές ιστορίεςμητέραέκθεση UNICEFΦιλιππίνεςΓάζαΝίγηραςέμπολαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΟυκρανίαισότητα των φύλωνπαιδική επιβίωσητα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΕλλάδαδιεθνείς πρωτοβουλίεςπαιδιά πολέμουβίαπολιομυελίτιδαπνευμονίαμέλος της UNICEFAIDSΝιγηρίαδικαιώματα του παιδιούστρατολόγηση παιδιώνφτώχειαΥεμένηυποσιτισμόςυποστηρικτές UNICEFΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαεκπαίδευσηγυναίκες-κορίτσιαπρεσβευτές UNICEFπαιδιά στην Ελλάδαιλαράδιατροφήεπείγουσες ανάγκεςραδιομαραθώνιος UNICEFπαιδική εκμετάλλευσηΤσαντπαιδιά πρόσφυγεςπεριβάλλονεκπαίδευση κοριτσιώνσχολεία υπερασπιστέςδιάρροιαΕυρωπαϊκή ΈνωσηΑϊτήΣουδάνελονοσίαεμβολιασμοίπαιδική προστασίαμητρικός θηλασμόςνερό και υγιεινήΒοσνία-Ερζεγοβίνη

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

NEW600

Αρχείο Νέων