Συναντήσεις στη Νέα Υόρκη

Μια σημαντική συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η τακτική συνεδρίαση υψηλού επιπέδου των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF για το συντονισμό των δράσεων των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF σε όλο τον κόσμο και το προσφυγικό ζήτημα. Την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, εκπροσώπησε η Πρόεδρος κα Σοφία Τζιτζίκου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Άντονι Λέικ, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για το προσφυγικό ζήτημα στη χώρα μας - με έμφαση στα παιδιά-πρόσφυγες - και για τις σχετικές δράσεις της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής, εξήρε τις δράσεις της Επιτροπής και δήλωσε τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί ενώ τόνισε τη διαθεσιμότητά του να συμβάλλει σε ότι χρειαστεί.

Ο κ. Λέικ ενημερώθηκε επίσης για την πρόσφατη συνάντηση της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος.

 (Στη φωτογραφία αριστερά με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Anthony Lake)

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

παιδική προστασίαεπείγουσες ανάγκεςμέλος της UNICEFΑϊτήπαιδική εκμετάλλευσηπεριβάλλονρατσισμόςνερό και υγιεινήαληθινές ιστορίεςεθελοντές UNICEFΝιγηρίαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπνευμονίαΟυκρανίαεμβολιασμοίκλιματική αλλαγήΓάζαΕλλάδαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαυποσιτισμόςδίκτυα προστασίας των παιδιώνπαιδιά πρόσφυγεςέμπολαΣομαλίαδικαιώματα του παιδιούσχολεία υπερασπιστέςΦιλιππίνεςδιάρροιαΣερβίαUNICEF και ΟλυμπιακόςεκπαίδευσηβίαΙράκραδιομαραθώνιος UNICEFιός Ζίκαεταιρική κοινωνική ευθύνηκάρτες και δώρα UNICEFισότητα των φύλωνεκδηλώσειςιλαράφτώχειαΝεπάλμητρικός θηλασμόςΣυρίαΥεμένηαθλητισμός και σπορπαιδιά πολέμουΝίγηραςπαιδιά με αναπηρίεςδιατροφήπρεσβευτές UNICEFτηλεμαραθώνιος UNICEFπαιδική επιβίωσηανάπτυξη για τα παιδιάΕυρωπαϊκή ΈνωσηΒραζιλίαμητέραεκπαίδευση κοριτσιώνΟλυμπιακή Εκεχειρίαπαιδιά στην Ελλάδααντιμετώπιση του AIDSΤσαντελονοσίαστρατολόγηση παιδιώντα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνAIDSέκθεση UNICEFγυναίκες-κορίτσιαχολέραυποστηρικτές UNICEFπολιομυελίτιδαδιεθνείς πρωτοβουλίεςληξιαρχική καταγραφήΣουδάνΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΝονός της UNICEF

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Τ104

Αρχείο Νέων