Συναντήσεις στη Νέα Υόρκη

Μια σημαντική συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η τακτική συνεδρίαση υψηλού επιπέδου των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF για το συντονισμό των δράσεων των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF σε όλο τον κόσμο και το προσφυγικό ζήτημα. Την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, εκπροσώπησε η Πρόεδρος κα Σοφία Τζιτζίκου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Άντονι Λέικ, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για το προσφυγικό ζήτημα στη χώρα μας - με έμφαση στα παιδιά-πρόσφυγες - και για τις σχετικές δράσεις της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής, εξήρε τις δράσεις της Επιτροπής και δήλωσε τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί ενώ τόνισε τη διαθεσιμότητά του να συμβάλλει σε ότι χρειαστεί.

Ο κ. Λέικ ενημερώθηκε επίσης για την πρόσφατη συνάντηση της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος.

 (Στη φωτογραφία αριστερά με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Anthony Lake)

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνδιάρροιαΟυκρανίαεκπαίδευσηΣερβίαληξιαρχική καταγραφήΙράκχολέραΣουδάνΓάζαδικαιώματα του παιδιούδιατροφήΣυρίαπολιομυελίτιδαιός Ζίκαεμβολιασμοίπεριβάλλονπαιδική εκμετάλλευσηβίατηλεμαραθώνιος UNICEFπαιδιά πολέμουπαιδιά στην ΕλλάδαΑϊτήΒραζιλίαυποστηρικτές UNICEFδίκτυα προστασίας των παιδιώνμητέραAIDSρατσισμόςΒοσνία-Ερζεγοβίνηαθλητισμός και σπορΝιγηρίαέκθεση UNICEFεκδηλώσειςεκπαίδευση κοριτσιώνμέλος της UNICEFαληθινές ιστορίεςΦιλιππίνεςπαιδική επιβίωσηπνευμονίαπαιδιά με αναπηρίεςΤσαντεθελοντές UNICEFμητρικός θηλασμόςΝεπάλέμπολαΟλυμπιακή Εκεχειρίαπρεσβευτές UNICEFΕλλάδακλιματική αλλαγήδιεθνείς πρωτοβουλίεςνερό και υγιεινήελονοσίαεπείγουσες ανάγκεςΕυρωπαϊκή Ένωσησχολεία υπερασπιστέςUNICEF και Ολυμπιακόςκάρτες και δώρα UNICEFπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΝίγηραςισότητα των φύλωνστρατολόγηση παιδιώνπαιδική προστασίαυποσιτισμόςραδιομαραθώνιος UNICEFγυναίκες-κορίτσιααντιμετώπιση του AIDSιλαράφτώχειαΝονός της UNICEFεταιρική κοινωνική ευθύνηανάπτυξη για τα παιδιάΣομαλίαΥεμένηπαιδιά πρόσφυγες

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

B432

Αρχείο Νέων