Συναντήσεις στη Νέα Υόρκη

Μια σημαντική συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η τακτική συνεδρίαση υψηλού επιπέδου των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF για το συντονισμό των δράσεων των Εθνικών Επιτροπών της UNICEF σε όλο τον κόσμο και το προσφυγικό ζήτημα. Την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, εκπροσώπησε η Πρόεδρος κα Σοφία Τζιτζίκου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Άντονι Λέικ, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για το προσφυγικό ζήτημα στη χώρα μας - με έμφαση στα παιδιά-πρόσφυγες - και για τις σχετικές δράσεις της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής, εξήρε τις δράσεις της Επιτροπής και δήλωσε τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί ενώ τόνισε τη διαθεσιμότητά του να συμβάλλει σε ότι χρειαστεί.

Ο κ. Λέικ ενημερώθηκε επίσης για την πρόσφατη συνάντηση της Προέδρου της UNICEF Ελλάδος με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιάννη Αμανατίδη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα γραφεία της UNICEF Ελλάδος.

 (Στη φωτογραφία αριστερά με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της UNICEF, κ. Anthony Lake)

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

διεθνείς πρωτοβουλίεςΝονός της UNICEFδιατροφήΑϊτήπολιομυελίτιδαεπείγουσες ανάγκεςΕλλάδαΣερβίαπαιδιά με αναπηρίεςΕυρωπαϊκή Ένωσητηλεμαραθώνιος UNICEFέμπολαΓάζαεκπαίδευσηπαιδιά στην ΕλλάδαπεριβάλλονΣουδάνπαιδιά πολέμουυποσιτισμόςμητέραΝίγηραςπαιδιά πρόσφυγεςρατσισμόςεθελοντές UNICEFελονοσίαεκδηλώσειςπαιδική εκμετάλλευσηπαιδική επιβίωσηΤσαντέκθεση UNICEFεμβολιασμοίδίκτυα προστασίας των παιδιώναθλητισμός και σπορστρατολόγηση παιδιώνΚεντροαφρικανική Δημοκρατίααντιμετώπιση του AIDSνερό και υγιεινήΟλυμπιακή Εκεχειρίαγυναίκες-κορίτσιαπνευμονίαΣυρίαδιάρροιαανάπτυξη για τα παιδιάφτώχειαΙράκισότητα των φύλωνχολέρααληθινές ιστορίεςΥεμένηUNICEF και Ολυμπιακόςδικαιώματα του παιδιούεταιρική κοινωνική ευθύνητα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνιός Ζίκαεκπαίδευση κοριτσιώνκλιματική αλλαγήΝεπάλμητρικός θηλασμόςραδιομαραθώνιος UNICEFΦιλιππίνεςΣομαλίαληξιαρχική καταγραφήκάρτες και δώρα UNICEFσχολεία υπερασπιστέςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΒραζιλίαπρεσβευτές UNICEFΒοσνία-Ερζεγοβίνηυποστηρικτές UNICEFAIDSβίαμέλος της UNICEFΝιγηρίαιλαράπαιδική προστασίαΟυκρανία

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

JEEP 4X4

Αρχείο Νέων