Μια πολύ σημαντική εκδήλωση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τη UNICEF, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

ΔΕΘ1

Στρογγυλό τραπέζι με θέμα την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων. Στις 18.30, στο Συνεδριακό χώρο «Νικόλαος Γερμανός», αίθουσα C, 2ος όροφος, Περίπτερο 8.

Συντονίζει η Πρόεδρος της UNICEF Ελλάδος, κα Σοφία Τζιτζίκου.

Συμμετέχουν:

- Γιώργος Αγγελόπουλος, Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Παιδείας

- Αναστασία Κεσσίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. και ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής διεύθυνσης της Έδρας UΝESCO του Α.Π.Θ.

- Δημήτρης Γουλής, Εκπαιδευτικός, Δρ. Παιδαγωγικής, μεταδιδακτορικός ερευνητής Πανεπ. Δυτ. Μακεδονίας

- Hamid Hassani, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

- Δέσποινα Συρρή, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Ομάδας Ανταπόκρισης UNICEF για το Προσφυγικό

- Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πέτρος Λεκάκης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

αθλητισμός και σπορεμβολιασμοίιός ΖίκαΑϊτήΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΥεμένηΒραζιλίαέμπολαπαιδιά πρόσφυγεςβίαπαιδιά στην Ελλάδαχολέραδιάρροιαπαιδιά με αναπηρίεςπολιομυελίτιδαπρεσβευτές UNICEFρατσισμόςνερό και υγιεινήπαιδική προστασίαέκθεση UNICEFΝίγηραςαντιμετώπιση του AIDSραδιομαραθώνιος UNICEFΟυκρανίαεθελοντές UNICEFστρατολόγηση παιδιώνυποστηρικτές UNICEFπαιδιά πολέμουδιεθνείς πρωτοβουλίεςκλιματική αλλαγήδικαιώματα του παιδιούΙράκΟλυμπιακή Εκεχειρίαιλαράανάπτυξη για τα παιδιάληξιαρχική καταγραφήΕλλάδαΤσαντελονοσίαεταιρική κοινωνική ευθύνηΝονός της UNICEFAIDSπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπεριβάλλονπαιδική επιβίωσητηλεμαραθώνιος UNICEFμητέραδιατροφήπνευμονίαΕυρωπαϊκή ΈνωσηΣερβίαΝιγηρίαφτώχειαεπείγουσες ανάγκεςγυναίκες-κορίτσιαδίκτυα προστασίας των παιδιώνΓάζασχολεία υπερασπιστέςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΣουδάνμέλος της UNICEFυποσιτισμόςπαιδική εκμετάλλευσηισότητα των φύλωνΣυρίαεκδηλώσειςUNICEF και ΟλυμπιακόςΣομαλίααληθινές ιστορίεςΝεπάλΦιλιππίνεςμητρικός θηλασμόςεκπαίδευσηεκπαίδευση κοριτσιώνκάρτες και δώρα UNICEFΚεντροαφρικανική Δημοκρατία

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Κ102

Αρχείο Νέων