Μια πολύ σημαντική εκδήλωση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τη UNICEF, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

ΔΕΘ1

Στρογγυλό τραπέζι με θέμα την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων. Στις 18.30, στο Συνεδριακό χώρο «Νικόλαος Γερμανός», αίθουσα C, 2ος όροφος, Περίπτερο 8.

Συντονίζει η Πρόεδρος της UNICEF Ελλάδος, κα Σοφία Τζιτζίκου.

Συμμετέχουν:

- Γιώργος Αγγελόπουλος, Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Παιδείας

- Αναστασία Κεσσίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. και ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής διεύθυνσης της Έδρας UΝESCO του Α.Π.Θ.

- Δημήτρης Γουλής, Εκπαιδευτικός, Δρ. Παιδαγωγικής, μεταδιδακτορικός ερευνητής Πανεπ. Δυτ. Μακεδονίας

- Hamid Hassani, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

- Δέσποινα Συρρή, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Ομάδας Ανταπόκρισης UNICEF για το Προσφυγικό

- Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πέτρος Λεκάκης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουναληθινές ιστορίεςπρεσβευτές UNICEFτηλεμαραθώνιος UNICEFπαιδική επιβίωσηΕυρωπαϊκή Ένωσηισότητα των φύλωνΤσαντΣερβίαφτώχειαπαιδιά πρόσφυγεςανάπτυξη για τα παιδιάΝονός της UNICEFεκπαίδευση κοριτσιώνβίαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαμητρικός θηλασμόςληξιαρχική καταγραφήδιατροφήΒοσνία-Ερζεγοβίνηπαιδιά πολέμουΑϊτήΙράκΣομαλίααντιμετώπιση του AIDSδιάρροιαχολέραεκδηλώσειςπαιδιά στην Ελλάδαγυναίκες-κορίτσιαέκθεση UNICEFπαιδιά με αναπηρίεςεπείγουσες ανάγκεςεμβολιασμοίεκπαίδευσηΝεπάλΣυρίαραδιομαραθώνιος UNICEFΕλλάδαδικαιώματα του παιδιούπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΟλυμπιακή Εκεχειρίανερό και υγιεινήπολιομυελίτιδαδιεθνείς πρωτοβουλίεςΝιγηρίαμητέρασχολεία υπερασπιστέςιός Ζίκαπαιδική προστασίαΦιλιππίνεςεταιρική κοινωνική ευθύνηΟυκρανίαυποστηρικτές UNICEFυποσιτισμόςκάρτες και δώρα UNICEFέμπολαUNICEF και Ολυμπιακόςαθλητισμός και σπορδίκτυα προστασίας των παιδιώνκλιματική αλλαγήΣουδάνΒραζιλίαπνευμονίαΥεμένηΓάζαελονοσίαρατσισμόςΝίγηραςμέλος της UNICEFιλαράπεριβάλλονπαιδική εκμετάλλευσηAIDSεθελοντές UNICEFστρατολόγηση παιδιών

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Κ102

Αρχείο Νέων