Μια πολύ σημαντική εκδήλωση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τη UNICEF, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

ΔΕΘ1

Στρογγυλό τραπέζι με θέμα την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων. Στις 18.30, στο Συνεδριακό χώρο «Νικόλαος Γερμανός», αίθουσα C, 2ος όροφος, Περίπτερο 8.

Συντονίζει η Πρόεδρος της UNICEF Ελλάδος, κα Σοφία Τζιτζίκου.

Συμμετέχουν:

- Γιώργος Αγγελόπουλος, Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Παιδείας

- Αναστασία Κεσσίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. και ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής διεύθυνσης της Έδρας UΝESCO του Α.Π.Θ.

- Δημήτρης Γουλής, Εκπαιδευτικός, Δρ. Παιδαγωγικής, μεταδιδακτορικός ερευνητής Πανεπ. Δυτ. Μακεδονίας

- Hamid Hassani, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

- Δέσποινα Συρρή, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Ομάδας Ανταπόκρισης UNICEF για το Προσφυγικό

- Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πέτρος Λεκάκης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

παιδική προστασίατηλεμαραθώνιος UNICEFΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαμητρικός θηλασμόςΝίγηραςΣουδάνΙράκδιατροφήεκπαίδευση κοριτσιώνΒραζιλίαέκθεση UNICEFΕλλάδαυποσιτισμόςδικαιώματα του παιδιούΣερβίαμέλος της UNICEFΝεπάλεκπαίδευσηραδιομαραθώνιος UNICEFβίααθλητισμός και σπορΣυρίαΣομαλίαιλαράΕυρωπαϊκή ΈνωσηΟλυμπιακή Εκεχειρίαεταιρική κοινωνική ευθύνηφτώχειαπρεσβευτές UNICEFανάπτυξη για τα παιδιάεθελοντές UNICEFΝιγηρίαΓάζαεπείγουσες ανάγκεςΑϊτήπαιδιά στην ΕλλάδαΦιλιππίνεςπαιδιά με αναπηρίεςπνευμονίαπαιδιά πολέμουσχολεία υπερασπιστέςκάρτες και δώρα UNICEFΝονός της UNICEFρατσισμόςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουναντιμετώπιση του AIDSυποστηρικτές UNICEFπεριβάλλονUNICEF και Ολυμπιακόςστρατολόγηση παιδιώναληθινές ιστορίεςΤσαντδίκτυα προστασίας των παιδιώνAIDSδιάρροιαΥεμένηεμβολιασμοίΟυκρανίαελονοσίαεκδηλώσειςπαιδική επιβίωσηπαιδιά πρόσφυγεςέμπολαδιεθνείς πρωτοβουλίεςκλιματική αλλαγήπαιδική εκμετάλλευσηισότητα των φύλωνγυναίκες-κορίτσιαληξιαρχική καταγραφήπολιομυελίτιδαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣιός ΖίκαμητέραΒοσνία-Ερζεγοβίνηνερό και υγιεινήχολέρα

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Π122

Αρχείο Νέων