Μια μεγάλη απώλεια

Χάσαμε έναν πολύτιμο υποστηρικτή μας, που με την προσφορά και το έργο του χάρισε το χαμόγελο σε εκατομμύρια παιδιά.

Ρότζερ Μουρ - Μια μεγάλη απώλεια για τη UNICEF και τα παιδιά

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της UNICEF, Άντονι Λέικ, έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Πρεσβευτή Καλής Θέλησης, Σερ Ρότζερ Μουρ:

«Με το θάνατο του Σερ Ρότζερ Μουρ, ο κόσμος έχασε έναν από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές του για τα παιδιά - και ολόκληρη η οικογένεια της UNICEF έχασε έναν μεγάλο φίλο. Στους πιο διάσημους ρόλους του ως ηθοποιός, ο Σερ Ρότζερ, ήταν η επιτομή της ήρεμης δύναμης. Όμως στη δουλειά του ως Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF, ήταν ένας παθιασμένος - και ιδιαίτερα πειστικός - υπερασπιστής των παιδιών. Είπε κάποτε πως είναι στο χέρι όλων μας να δώσουμε στα παιδιά ένα πιο ειρηνικό μέλλον. Μαζί με τη Λαίδη Κριστίνα, εργάστηκε πολύ σκληρά για να το πετύχει.

Όλοι μας στη UNICEF, εκφράζουμε τη βαθύτατη συμπόνια μας στην οικογένεια Μουρ και ενωνόμαστε με τους πολλούς φίλους και θαυμαστές από ολόκληρο τον κόσμο αποτίνοντας φόρο τιμής στη ζωή του και θρηνώντας την απώλειά του. Θα μας λείψει πολύ».

Ρότζερ Μουρ - Μια μεγάλη απώλεια για τη UNICEF και τα παιδιά

Ρότζερ Μουρ - Μια μεγάλη απώλεια για τη UNICEF και τα παιδιά

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

δικαιώματα του παιδιούφτώχειασχολεία υπερασπιστέςΤσαντΓάζαΝίγηραςραδιομαραθώνιος UNICEFυποσιτισμόςχολέραΝεπάλνερό και υγιεινήΙράκυποστηρικτές UNICEFπαιδιά πρόσφυγεςεπείγουσες ανάγκεςανάπτυξη για τα παιδιάΟυκρανίαΝονός της UNICEFεταιρική κοινωνική ευθύνηΒοσνία-Ερζεγοβίνηαθλητισμός και σπορτηλεμαραθώνιος UNICEFΑϊτήπολιομυελίτιδαΕλλάδαστρατολόγηση παιδιώνδιατροφήαντιμετώπιση του AIDSΥεμένηεθελοντές UNICEFπαιδική προστασίαιός ΖίκαΦιλιππίνεςπαιδιά με αναπηρίεςΣερβίαπαιδική εκμετάλλευσητα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουναληθινές ιστορίεςρατσισμόςΕυρωπαϊκή Ένωσηέμπολαμητέραπαιδιά πολέμουπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣεκδηλώσειςελονοσίαΣυρίαισότητα των φύλωνδιάρροιαβίαδιεθνείς πρωτοβουλίεςεκπαίδευση κοριτσιώνδίκτυα προστασίας των παιδιώνεκπαίδευσηγυναίκες-κορίτσιαμέλος της UNICEFΒραζιλίαπαιδική επιβίωσηκάρτες και δώρα UNICEFμητρικός θηλασμόςκλιματική αλλαγήΝιγηρίαπαιδιά στην Ελλάδαεμβολιασμοίέκθεση UNICEFUNICEF και ΟλυμπιακόςΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΣουδάνΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαAIDSιλαράπεριβάλλονληξιαρχική καταγραφήπρεσβευτές UNICEFΣομαλίαπνευμονία

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

JEEP 4X4

Αρχείο Νέων