ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

 

Τα παιδιά των τριών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π) Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. (Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου) σε μια εκδήλωση που αφιέρωσαν στα παιδιά του κόσμου και τη UNICEF ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε από την παρουσίαση ενός παιδικού βιβλίου, με θέμα την καταπολέμηση των διακρίσεων και του ρατσισμού.

Παράλληλα, οι μαθητές σε σχετικό δρώμενο παρουσίασαν ενδυμασίες από διάφορες χώρες του κόσμου.

Ο χώρος γέμισε παιδικές δημιουργίες!

Ταμπλό με ζωγραφιές των παιδιών και μοναδικές κατασκευές με διάφορες τεχνικές, όπως ζωγραφιές με νήματα από το Μεξικό, κολιέ από την Αφρική, σφραγίδες με φελλούς, μια τεχνική από την Ισπανία και άλλες εξαιρετικές δημιουργίες.

Αφίσες της UNICEF με το έργο της και τα Δικαιώματα των Παιδιών βρίσκονταν σε περίοπτη θέση, ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για τα παιδιά σε κάθε γωνιά της γης.

ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

 

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

εθελοντές UNICEFεκπαίδευσηΝονός της UNICEFεταιρική κοινωνική ευθύνηΒραζιλίακάρτες και δώρα UNICEFσχολεία υπερασπιστέςΣυρίαρατσισμόςΟυκρανίαπαιδική επιβίωσηισότητα των φύλωνΝίγηραςΤσαντμέλος της UNICEFΟλυμπιακή Εκεχειρίαανάπτυξη για τα παιδιάΙράκπαιδική εκμετάλλευσηΣερβίαραδιομαραθώνιος UNICEFΕυρωπαϊκή Ένωσηνερό και υγιεινήπαιδιά στην Ελλάδαδιεθνείς πρωτοβουλίεςδικαιώματα του παιδιούAIDSυποσιτισμόςυποστηρικτές UNICEFτηλεμαραθώνιος UNICEFπολιομυελίτιδαΣουδάνφτώχειαεκπαίδευση κοριτσιώνκλιματική αλλαγήΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΦιλιππίνεςιός ΖίκαμητέραΥεμένηΝιγηρίαιλαράUNICEF και Ολυμπιακόςληξιαρχική καταγραφήβίαμητρικός θηλασμόςελονοσίαπαιδιά πολέμουπαιδιά με αναπηρίεςπνευμονίαεπείγουσες ανάγκεςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣαθλητισμός και σποργυναίκες-κορίτσιαπαιδική προστασίαέμπολαΒοσνία-Ερζεγοβίνηπρεσβευτές UNICEFΕλλάδαΓάζαπεριβάλλοναντιμετώπιση του AIDSτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνπαιδιά πρόσφυγεςδίκτυα προστασίας των παιδιώνχολέραστρατολόγηση παιδιώνεκδηλώσειςΣομαλίαέκθεση UNICEFαληθινές ιστορίεςΑϊτήΝεπάλδιατροφήεμβολιασμοίδιάρροια

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ0Ρ3573

Αρχείο Νέων