ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

 

Τα παιδιά των τριών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π) Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. (Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου) σε μια εκδήλωση που αφιέρωσαν στα παιδιά του κόσμου και τη UNICEF ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε από την παρουσίαση ενός παιδικού βιβλίου, με θέμα την καταπολέμηση των διακρίσεων και του ρατσισμού.

Παράλληλα, οι μαθητές σε σχετικό δρώμενο παρουσίασαν ενδυμασίες από διάφορες χώρες του κόσμου.

Ο χώρος γέμισε παιδικές δημιουργίες!

Ταμπλό με ζωγραφιές των παιδιών και μοναδικές κατασκευές με διάφορες τεχνικές, όπως ζωγραφιές με νήματα από το Μεξικό, κολιέ από την Αφρική, σφραγίδες με φελλούς, μια τεχνική από την Ισπανία και άλλες εξαιρετικές δημιουργίες.

Αφίσες της UNICEF με το έργο της και τα Δικαιώματα των Παιδιών βρίσκονταν σε περίοπτη θέση, ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για τα παιδιά σε κάθε γωνιά της γης.

ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

 

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

κλιματική αλλαγήμητέραπαιδιά πολέμουδίκτυα προστασίας των παιδιώνΝεπάλκάρτες και δώρα UNICEFΥεμένηπεριβάλλονπρεσβευτές UNICEFληξιαρχική καταγραφήπαιδική εκμετάλλευσηΟυκρανίαΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΒραζιλίαΣυρίαAIDSμέλος της UNICEFΕυρωπαϊκή Ένωσηαντιμετώπιση του AIDSτηλεμαραθώνιος UNICEFΣερβίαΣομαλίαεπείγουσες ανάγκεςεκπαίδευσηαθλητισμός και σπορμητρικός θηλασμόςελονοσίαUNICEF και ΟλυμπιακόςδιάρροιαΝονός της UNICEFπαιδιά πρόσφυγεςΕλλάδαπαιδιά στην ΕλλάδαΣουδάνβίαπαιδιά με αναπηρίεςεκπαίδευση κοριτσιώνχολέραδιεθνείς πρωτοβουλίεςφτώχειαΤσανττα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνπαιδική επιβίωσηνερό και υγιεινήεθελοντές UNICEFιλαράισότητα των φύλωνπνευμονίαεταιρική κοινωνική ευθύνηέκθεση UNICEFπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣδιατροφήυποστηρικτές UNICEFΓάζαπαιδική προστασίασχολεία υπερασπιστέςπολιομυελίτιδαδικαιώματα του παιδιούέμπολαΝιγηρίαιός ΖίκαυποσιτισμόςΙράκστρατολόγηση παιδιώνΝίγηραςαληθινές ιστορίεςΑϊτήΒοσνία-Ερζεγοβίνηρατσισμόςγυναίκες-κορίτσιαΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΦιλιππίνεςραδιομαραθώνιος UNICEFεμβολιασμοίεκδηλώσειςανάπτυξη για τα παιδιά

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ122

Αρχείο Νέων