ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

 

Τα παιδιά των τριών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π) Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. (Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου) σε μια εκδήλωση που αφιέρωσαν στα παιδιά του κόσμου και τη UNICEF ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε από την παρουσίαση ενός παιδικού βιβλίου, με θέμα την καταπολέμηση των διακρίσεων και του ρατσισμού.

Παράλληλα, οι μαθητές σε σχετικό δρώμενο παρουσίασαν ενδυμασίες από διάφορες χώρες του κόσμου.

Ο χώρος γέμισε παιδικές δημιουργίες!

Ταμπλό με ζωγραφιές των παιδιών και μοναδικές κατασκευές με διάφορες τεχνικές, όπως ζωγραφιές με νήματα από το Μεξικό, κολιέ από την Αφρική, σφραγίδες με φελλούς, μια τεχνική από την Ισπανία και άλλες εξαιρετικές δημιουργίες.

Αφίσες της UNICEF με το έργο της και τα Δικαιώματα των Παιδιών βρίσκονταν σε περίοπτη θέση, ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για τα παιδιά σε κάθε γωνιά της γης.

ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου

 

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

αθλητισμός και σπορΤσαντεκπαίδευσηΒοσνία-Ερζεγοβίνημέλος της UNICEFληξιαρχική καταγραφήΣυρίαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαδικαιώματα του παιδιούΝιγηρίαπαιδιά πολέμουισότητα των φύλωνΣομαλίατηλεμαραθώνιος UNICEFανάπτυξη για τα παιδιάμητρικός θηλασμόςΝονός της UNICEFσχολεία υπερασπιστέςπαιδιά με αναπηρίεςπολιομυελίτιδαπρεσβευτές UNICEFΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΓάζαεπείγουσες ανάγκεςπνευμονίανερό και υγιεινήΑϊτήΕλλάδαπεριβάλλονεθελοντές UNICEFαντιμετώπιση του AIDSΣουδάνυποσιτισμόςχολέραπαιδική εκμετάλλευσηδιεθνείς πρωτοβουλίεςιός ΖίκαδιάρροιαιλαράΝεπάλΣερβίααληθινές ιστορίεςμητέραγυναίκες-κορίτσιαυποστηρικτές UNICEFεκδηλώσειςεκπαίδευση κοριτσιώνAIDSτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΒραζιλίαραδιομαραθώνιος UNICEFφτώχειαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣδίκτυα προστασίας των παιδιώνUNICEF και ΟλυμπιακόςΕυρωπαϊκή ΈνωσηβίαΙράκΦιλιππίνεςέμπολαπαιδική επιβίωσηεμβολιασμοίπαιδιά πρόσφυγεςέκθεση UNICEFστρατολόγηση παιδιώνκάρτες και δώρα UNICEFΝίγηραςδιατροφήΥεμένηΟυκρανίαπαιδιά στην Ελλάδαελονοσίαπαιδική προστασίακλιματική αλλαγήρατσισμόςεταιρική κοινωνική ευθύνη

Δείτε επίσης

Αρχείο Νέων