ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ - "100% CAMPAIGN" UNICEF-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλοι μαζί, για τα παιδιά όλου του κόσμου!

Γίνετε κι εσείς κρίκος στην αλυσίδα αγάπης της UNICEF και του Ολυμπιακού, με έπαθλο το μεγαλύτερο που κερδήθηκε ποτέ: περισσότερα παιδικά χαμόγελα, περισσότερα ευτυχισμένα και υγιή παιδιά.

Ο Ολυμπιακός και η UNICEF ανανέωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους, με στόχο να εμβολιαστούν ακόμα περισσότερα παιδιά μέσω της εκστρατείας   
«100% CAMPAIGN».

Από το 2013, οι συνεισφορές του Ολυμπιακού έχουν συμβάλει στην προστασία σχεδόν ενός εκατομμυρίου παιδιών, την υποστήριξη εκστρατειών κατά της πολιομυελίτιδας και την εκπαίδευση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.

Ενισχύστε την προσπάθεια του Ολυμπιακού και της UNICEF με μία εφάπαξ δωρεά σας. Η βοήθειά σας θα φτάσει στα παιδιά που την έχουν ανάγκη. 

Με τη μηνιαία δωρεά σας ενισχύετε συστηματικά το πρόγραμμα «Νονός της UNICEF», παρέχοντας κάθε μέρα, 12 μήνες το χρόνο, τα εμβόλια, την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, το φαγητό στα παιδιά που τα χρειάζονται και που η ζωή τους εξαρτάται από αυτά.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας σε αυτή την ιστορική συνεργασία και ελπίζουμε ότι και φέτος θα ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο!

 Περισσότερα για τη συνεργασία UNICEF-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ