ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ - Για τα παιδιά-πρόσφυγες από την κρίση στη Συρία

Βοηθήστε τα παιδιά-πρόσφυγες από τη Συρία και τις οικογένειές τους με μια δωρεά σας, σήμερα κιόλας.

Καθώς επιτείνεται η μεταναστευτική και προσφυγική κρίση στην Ευρώπη, παιδιά και οικογένειες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία από τη Συρία, αναζητούν απεγνωσμένα μια καλύτερη τύχη. Η υποστήριξη της φιλοξενίας και της φροντίδας των παιδιών-προσφύγων και των οικογενειών τους μπορεί να αποτρέψει περισσότερους θανάτους και ταλαιπωρίες τους επόμενους μήνες.

Μετά από τόσα χρόνια συγκρούσεων στη Συρία εκατομμύρια παιδιά έχουν βιώσει ή είναι μάρτυρες της ωμής βίας. Πολλά έχουν χάσει τα πάντα - την οικογένεια, τους φίλους τους τα σπίτια τους. Παιδιά έχουν μείνει ορφανά και έχουν υποστεί τραύματα που άλλαξαν εντελώς τη ζωή τους.

Η UNICEF θα συνεχίσει τη δράση της έως ότου εξασφαλίσουμε σε κάθε παιδί που βιώνει αυτή την τραγική πραγματικότητα, την απαραίτητη βοήθεια. 
Εργαζόμαστε όλο το 24ωρο στη Συρία και τις γειτονικές χώρες, για να εξασφαλίσουμε στα παιδιά, απαραίτητες και σωτήριες προμήθειες, όπως καθαρό νερό, ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη, αλλά και στις χώρες διέλευσης ώστε οι αρμόδιες κυβερνήσεις να προστατεύουν αποτελεσματικά τα παιδιά. Υπάρχουν όμως πάρα πολλές ακόμα ανάγκες για να καλυφτούν και, χωρίς την άμεση παύση των συρράξεων να διαφαίνεται στον ορίζοντα, το μέλλον των παιδιών της Συρίας είναι αβέβαιο.

Η δωρεά σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, για αυτή τη συνεχιζόμενη κρίση, καθώς θα μας βοηθήσει να φτάσουμε κοντά και να βοηθήσουμε περισσότερα παιδιά.