ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ - Για τα παιδιά-πρόσφυγες από την κρίση στη Συρία

Βοηθήστε τα παιδιά-πρόσφυγες από τη Συρία και τις οικογένειές τους με μια δωρεά σας, σήμερα κιόλας.

Καθώς παρακολουθούμε τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στη Συρία, το μυαλό και η καρδιά όλων βρίσκεται κοντά στα παιδιά: τα μόνα αθώα θύματα που βρίσκονται πλέον παγιδευμένα στην ταλαιπωρημένη αυτή χώρα. Αυτά τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, αντιμετωπίζουν ανεπανόρθωτα τραύματα και καθώς η βία κλιμακώνεται, βρίσκονται για μια ακόμη φορά σε κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε απλοί θεατές. Τα παιδιά χρειάζονται επειγόντως τη βοήθειά μας.

Η UNICEF θα συνεχίσει τη δράση της έως ότου εξασφαλίσουμε σε κάθε παιδί που βιώνει αυτή την τραγική πραγματικότητα, την απαραίτητη βοήθεια. 

Εργαζόμαστε όλο το 24ωρο στη Συρία και τις γειτονικές χώρες, για να εξασφαλίσουμε στα παιδιά, απαραίτητες και σωτήριες προμήθειες, όπως καθαρό νερό, ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη, αλλά και στις χώρες διέλευσης ώστε οι αρμόδιες κυβερνήσεις να προστατεύουν αποτελεσματικά τα παιδιά. Υπάρχουν όμως πάρα πολλές ακόμα ανάγκες για να καλυφτούν και, χωρίς την άμεση παύση των συρράξεων να διαφαίνεται στον ορίζοντα, το μέλλον των παιδιών της Συρίας είναι αβέβαιο.

Η δωρεά σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, για αυτή τη συνεχιζόμενη κρίση, καθώς θα μας βοηθήσει να φτάσουμε κοντά και να βοηθήσουμε περισσότερα παιδιά.