Η Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF Ελλάδος

Η Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF ΕλλάδοςΜε ομόφωνη απόφασή του το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, υλοποιώντας απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ανακηρύσσει την κ. Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF Ελλάδος.

Η κ. Νταϊφά έχει υπηρετήσει τη UNICEF και τα ζητήματα των παιδιών και των νέων μέσα από πολλές εθελοντικές θέσεις και έχει συμβάλει σημαντικά στην προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η κ. Νταϊφά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική και Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε ραδιόφωνο και τηλεόραση προωθώντας πρωτοβουλίες για τον πολιτισμό ιδιαίτερα για τους νέους. Μεταξύ αυτών η πρωτοβουλία ενίσχυσης βιβλιοθηκών σε ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές καθώς και δράσεις για την υποστήριξη συλλόγων που βοηθούν το παιδί.

Έχει τιμηθεί από πολλούς σημαντικούς φορείς για το έργο της και την προσφορά της στον άνθρωπο, την προώθηση της ισότητας των φύλων και την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό.

Η κ. Νταϊφά ενώνει τη φωνή της με αυτή της UNICEF για την ενίσχυση του έργου της οργάνωσης προς όφελος των παιδιών και των νέων στην Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

εθελοντές UNICEFΙράκπαιδική προστασίαπεριβάλλονΣυρίαΑϊτήστρατολόγηση παιδιώνπαιδιά πολέμουπρεσβευτές UNICEFεμβολιασμοίδικαιώματα του παιδιούκλιματική αλλαγήπαιδιά πρόσφυγεςΦιλιππίνεςμέλος της UNICEFσχολεία υπερασπιστέςληξιαρχική καταγραφήαληθινές ιστορίεςΤσαντπαιδιά στην Ελλάδαγυναίκες-κορίτσιαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣεκδηλώσειςτηλεμαραθώνιος UNICEFδιατροφήUNICEF και ΟλυμπιακόςΣερβίαΒοσνία-Ερζεγοβίνηραδιομαραθώνιος UNICEFΝιγηρίαανάπτυξη για τα παιδιάυποστηρικτές UNICEFΟυκρανίαεκπαίδευσηπνευμονίαΟλυμπιακή Εκεχειρίαιός Ζίκαέμπολαέκθεση UNICEFπαιδιά με αναπηρίεςεπείγουσες ανάγκεςπαιδική εκμετάλλευσηδίκτυα προστασίας των παιδιώνΣουδάνΒραζιλίαΝεπάλνερό και υγιεινήΝονός της UNICEFκάρτες και δώρα UNICEFΕλλάδαιλαράεταιρική κοινωνική ευθύνηΣομαλίατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνπολιομυελίτιδαδιάρροιαΕυρωπαϊκή Ένωσηφτώχειααντιμετώπιση του AIDSΝίγηραςελονοσίαυποσιτισμόςαθλητισμός και σπορβίαπαιδική επιβίωσηΓάζαδιεθνείς πρωτοβουλίεςμητρικός θηλασμόςAIDSΥεμένηρατσισμόςΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαισότητα των φύλωνμητέραχολέραεκπαίδευση κοριτσιών

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ121

Αρχείο Νέων