Η Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF Ελλάδος

Η Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF ΕλλάδοςΜε ομόφωνη απόφασή του το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, υλοποιώντας απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ανακηρύσσει την κ. Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF Ελλάδος.

Η κ. Νταϊφά έχει υπηρετήσει τη UNICEF και τα ζητήματα των παιδιών και των νέων μέσα από πολλές εθελοντικές θέσεις και έχει συμβάλει σημαντικά στην προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η κ. Νταϊφά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική και Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε ραδιόφωνο και τηλεόραση προωθώντας πρωτοβουλίες για τον πολιτισμό ιδιαίτερα για τους νέους. Μεταξύ αυτών η πρωτοβουλία ενίσχυσης βιβλιοθηκών σε ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές καθώς και δράσεις για την υποστήριξη συλλόγων που βοηθούν το παιδί.

Έχει τιμηθεί από πολλούς σημαντικούς φορείς για το έργο της και την προσφορά της στον άνθρωπο, την προώθηση της ισότητας των φύλων και την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό.

Η κ. Νταϊφά ενώνει τη φωνή της με αυτή της UNICEF για την ενίσχυση του έργου της οργάνωσης προς όφελος των παιδιών και των νέων στην Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

εκδηλώσειςΟυκρανίαΦιλιππίνεςπαιδιά πρόσφυγεςπαιδιά με αναπηρίεςUNICEF και ΟλυμπιακόςΑϊτήπαιδιά πολέμουχολέραΝεπάλκλιματική αλλαγήδιατροφήΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΕλλάδαστρατολόγηση παιδιώνκάρτες και δώρα UNICEFεκπαίδευσηισότητα των φύλωνγυναίκες-κορίτσιασχολεία υπερασπιστέςρατσισμόςΒραζιλίαυποσιτισμόςνερό και υγιεινήΒοσνία-Ερζεγοβίνηεπείγουσες ανάγκεςαληθινές ιστορίεςέμπολαΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΣερβίαπεριβάλλοναντιμετώπιση του AIDSΝιγηρίαεμβολιασμοίιλαράαθλητισμός και σπορεθελοντές UNICEFεκπαίδευση κοριτσιώνραδιομαραθώνιος UNICEFδιεθνείς πρωτοβουλίεςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπρεσβευτές UNICEFΝίγηραςΣουδάνπαιδική προστασίαπολιομυελίτιδαΤσαντπαιδιά στην ΕλλάδαδιάρροιαβίαΕυρωπαϊκή ΈνωσηΥεμένηφτώχειαAIDSιός Ζίκαυποστηρικτές UNICEFληξιαρχική καταγραφήμητέραπνευμονίαΣυρίαπαιδική επιβίωσηδικαιώματα του παιδιούελονοσίαμέλος της UNICEFδίκτυα προστασίας των παιδιώνέκθεση UNICEFμητρικός θηλασμόςανάπτυξη για τα παιδιάτηλεμαραθώνιος UNICEFΝονός της UNICEFεταιρική κοινωνική ευθύνηπαιδική εκμετάλλευσηΣομαλίαΓάζατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΙράκ

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

JEEP 4X4

Αρχείο Νέων