Η Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF Ελλάδος

Η Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF ΕλλάδοςΜε ομόφωνη απόφασή του το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, υλοποιώντας απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ανακηρύσσει την κ. Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF Ελλάδος.

Η κ. Νταϊφά έχει υπηρετήσει τη UNICEF και τα ζητήματα των παιδιών και των νέων μέσα από πολλές εθελοντικές θέσεις και έχει συμβάλει σημαντικά στην προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η κ. Νταϊφά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική και Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε ραδιόφωνο και τηλεόραση προωθώντας πρωτοβουλίες για τον πολιτισμό ιδιαίτερα για τους νέους. Μεταξύ αυτών η πρωτοβουλία ενίσχυσης βιβλιοθηκών σε ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές καθώς και δράσεις για την υποστήριξη συλλόγων που βοηθούν το παιδί.

Έχει τιμηθεί από πολλούς σημαντικούς φορείς για το έργο της και την προσφορά της στον άνθρωπο, την προώθηση της ισότητας των φύλων και την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό.

Η κ. Νταϊφά ενώνει τη φωνή της με αυτή της UNICEF για την ενίσχυση του έργου της οργάνωσης προς όφελος των παιδιών και των νέων στην Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

διατροφήχολέραπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣεπείγουσες ανάγκεςΑϊτήΥεμένηΕλλάδαΝίγηραςΓάζαρατσισμόςΣομαλίανερό και υγιεινήΒοσνία-Ερζεγοβίνηαληθινές ιστορίεςελονοσίαΟυκρανίατηλεμαραθώνιος UNICEFαντιμετώπιση του AIDSπαιδιά με αναπηρίεςκάρτες και δώρα UNICEFραδιομαραθώνιος UNICEFδιάρροιαUNICEF και Ολυμπιακόςβίαστρατολόγηση παιδιώνληξιαρχική καταγραφήεκδηλώσειςμητέραυποστηρικτές UNICEFΟλυμπιακή Εκεχειρίαεθελοντές UNICEFπνευμονίαυποσιτισμόςμητρικός θηλασμόςΝεπάλεκπαίδευση κοριτσιώνπαιδιά πολέμουεμβολιασμοίΣυρίασχολεία υπερασπιστέςκλιματική αλλαγήφτώχειαΣερβίαιός ΖίκαΝιγηρίαπαιδική επιβίωσηδικαιώματα του παιδιούμέλος της UNICEFπολιομυελίτιδααθλητισμός και σπορΤσαντέμπολαανάπτυξη για τα παιδιάΦιλιππίνεςισότητα των φύλωνεκπαίδευσηέκθεση UNICEFιλαράΙράκδίκτυα προστασίας των παιδιώνπαιδιά στην Ελλάδαπρεσβευτές UNICEFAIDSπαιδιά πρόσφυγεςπεριβάλλοντα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΣουδάνπαιδική προστασίαΕυρωπαϊκή ΈνωσηΒραζιλίαγυναίκες-κορίτσιαπαιδική εκμετάλλευσηΝονός της UNICEFεταιρική κοινωνική ευθύνηδιεθνείς πρωτοβουλίες

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Κ1131

Αρχείο Νέων