Η Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF Ελλάδος

Η Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF ΕλλάδοςΜε ομόφωνη απόφασή του το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, υλοποιώντας απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ανακηρύσσει την κ. Λόλα Νταϊφά Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF Ελλάδος.

Η κ. Νταϊφά έχει υπηρετήσει τη UNICEF και τα ζητήματα των παιδιών και των νέων μέσα από πολλές εθελοντικές θέσεις και έχει συμβάλει σημαντικά στην προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η κ. Νταϊφά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική και Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε ραδιόφωνο και τηλεόραση προωθώντας πρωτοβουλίες για τον πολιτισμό ιδιαίτερα για τους νέους. Μεταξύ αυτών η πρωτοβουλία ενίσχυσης βιβλιοθηκών σε ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές καθώς και δράσεις για την υποστήριξη συλλόγων που βοηθούν το παιδί.

Έχει τιμηθεί από πολλούς σημαντικούς φορείς για το έργο της και την προσφορά της στον άνθρωπο, την προώθηση της ισότητας των φύλων και την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό.

Η κ. Νταϊφά ενώνει τη φωνή της με αυτή της UNICEF για την ενίσχυση του έργου της οργάνωσης προς όφελος των παιδιών και των νέων στην Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

διάρροιαμητρικός θηλασμόςστρατολόγηση παιδιώνπαιδιά πρόσφυγεςΤσαντκλιματική αλλαγήπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΟλυμπιακή ΕκεχειρίαελονοσίαδιατροφήΥεμένηΦιλιππίνεςχολέραΝονός της UNICEFεταιρική κοινωνική ευθύνηεκδηλώσειςμέλος της UNICEFαληθινές ιστορίεςνερό και υγιεινήαθλητισμός και σπορισότητα των φύλωνΒραζιλίαπαιδική προστασίαεθελοντές UNICEFεπείγουσες ανάγκεςπαιδιά με αναπηρίεςΣερβίαδίκτυα προστασίας των παιδιώνπαιδιά πολέμουαντιμετώπιση του AIDSανάπτυξη για τα παιδιάυποσιτισμόςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΝεπάλκάρτες και δώρα UNICEFρατσισμόςληξιαρχική καταγραφήγυναίκες-κορίτσιαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαεκπαίδευση κοριτσιώνπεριβάλλονπαιδική εκμετάλλευσητηλεμαραθώνιος UNICEFραδιομαραθώνιος UNICEFμητέραΣουδάνυποστηρικτές UNICEFΕυρωπαϊκή ΈνωσηΟυκρανίαπολιομυελίτιδαπνευμονίαιός Ζίκαδιεθνείς πρωτοβουλίεςπαιδιά στην Ελλάδασχολεία υπερασπιστέςΙράκUNICEF και ΟλυμπιακόςΣυρίαέμπολαφτώχειαέκθεση UNICEFπρεσβευτές UNICEFΑϊτήΕλλάδαδικαιώματα του παιδιούΝίγηραςΝιγηρίαιλαράΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΓάζαεμβολιασμοίAIDSΣομαλίαπαιδική επιβίωσηβίαεκπαίδευση

Δείτε επίσης

Αρχείο Νέων