Η «Γειτονιά Αλληλεγγύης» της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS εύχεται καλή χρονιά σε χιλιάδες μαθητές

«Γειτονιά Αλληλεγγύης» της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS

Για έκτη χρονιά φέτος, λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, στο πλαίσιο του προγράμματος Γειτονιά Αλληλεγγύης, οι εργαζόμενοι της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS μοίρασαν σχολικά είδη UNICEFσε μικρούς μαθητές, δίνοντάς τους μεγάλη χαρά. Πρόκειται για μια καθιερωμένη πια πρωτοβουλία με στόχο τη συμβολική στήριξη οικογενειών σε περιοχές οι οποίες γειτνιάζουν με τα εργοστάσια και τις αποθήκες της εταιρείας.

Σχολικά είδη σε μαθητές από την ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS - Γειτονιά ΑλληλεγγύηςΜέσα στα χρόνια αυτά περισσότεροι από 20.000 μαθητές Δημοτικών σχολείων έχουν λάβει το μικρό αλλά πολύτιμο αυτό δώρο, που υπογραμμίζει τη δέσμευση της ΕΛΑΪΣ – UNILEVERHELLAS για κοινωνική προσφορά, ειδικά σε μια εποχή που οι ανάγκες της ελληνικής οικογένειας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Εξάλλου, με την επιλογή των ειδών της UNICEF, η εταιρεία  στηρίζει και το σπουδαίο έργο της παγκόσμιας οργάνωσης.

«Κάθε Σεπτέμβριο, εκατοντάδες παιδάκια στην περιοχή μας περιμένουν ανυπόμονα να παραλάβουν το πακέτο των σχολικών που θα συνοδεύσει την είσοδό τους στο σχολείο. Προσωπικά, δηλώνω συγκίνηση γι’ αυτή τη δράση της ΕΛΑΪΣ – UNILEVERHELLAS και επιθυμώ να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους εργαζόμενους σ’ αυτήν, για τον κόπο και το χρόνο που αφιερώνουν, προκειμένου να δώσουν χαρά στους μαθητές μας», δήλωσε ο κ. Μιχάλης Λαγουμιτζής, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Επιπλέον, επαναλαμβάνοντας ακόμη μια συστηματική πρωτοβουλία, η εταιρεία προσέφερε σε περισσότερα από 60 σχολεία του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, προϊόντα της, για να καλύψουν τις ανάγκες καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για τους πρώτες μήνες λειτουργίας.

«Η Γειτονιά Αλληλεγγύης είναι ένας από τους αγαπημένους μας θεσμούς, ακριβώς επειδή μας φέρνει σε επαφή με τους ανθρώπους που μπορεί να περνούν καθημερινά δίπλα μας. Στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε μικρές, απλές λύσεις σε προβλήματα που, με την κρίση, έχουν δυστυχώς πολλαπλασιαστεί. Το χαμόγελο των παιδιών, των γονιών και των δασκάλων τους είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή, για όλους τους εθελοντές συναδέλφους, που αποτελούν την καρδιά αυτής της δράσης», ανέφερε η Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS κα Μίνα Βαλαβάνη.

Η «Γειτονιά Αλληλεγγύης»είναι ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα υποστήριξης τοπικών κοινωνιών, που εντάσσεται στο Σχέδιο Δράσης της Unilever για την Αειφορίακαι διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα ποικίλες δραστηριότητες που προωθούν την υγεία, την ευεξία και το ευ ζην.

«Γειτονιά Αλληλεγγύης» της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS«Γειτονιά Αλληλεγγύης» της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS

«Γειτονιά Αλληλεγγύης» της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS

«Γειτονιά Αλληλεγγύης» της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS

 

 

 

 
Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ραδιομαραθώνιος UNICEFΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΥεμένηΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΝεπάλανάπτυξη για τα παιδιάαθλητισμός και σπορπνευμονίαέκθεση UNICEFαντιμετώπιση του AIDSΕυρωπαϊκή Ένωσηεπείγουσες ανάγκεςχολέραπαιδιά πολέμουΒραζιλίαΓάζααληθινές ιστορίεςΣυρίαΟλυμπιακή Εκεχειρίαεμβολιασμοίδιεθνείς πρωτοβουλίεςδιατροφήκάρτες και δώρα UNICEFκλιματική αλλαγήδικαιώματα του παιδιούμέλος της UNICEFεκδηλώσειςληξιαρχική καταγραφήφτώχειαιός ΖίκαΦιλιππίνεςΣουδάνΙράκστρατολόγηση παιδιώνΣομαλίατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΝιγηρίαεταιρική κοινωνική ευθύνηπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπαιδική εκμετάλλευσηΕλλάδαΝονός της UNICEFΤσαντπεριβάλλονAIDSπαιδική προστασίαδιάρροιαελονοσίαυποσιτισμόςμητρικός θηλασμόςυποστηρικτές UNICEFισότητα των φύλωνπαιδική επιβίωσηπαιδιά πρόσφυγεςεκπαίδευση κοριτσιώνπαιδιά με αναπηρίεςτηλεμαραθώνιος UNICEFέμπολασχολεία υπερασπιστέςΝίγηραςδίκτυα προστασίας των παιδιώνΟυκρανίαεκπαίδευσηπρεσβευτές UNICEFρατσισμόςπολιομυελίτιδαιλαράπαιδιά στην Ελλάδαγυναίκες-κορίτσιανερό και υγιεινήΣερβίαΑϊτήUNICEF και Ολυμπιακόςβίαεθελοντές UNICEFμητέρα

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ121

Αρχείο Νέων