Ενημέρωση Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη για τις δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα

Ενημέρωση Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη για τις δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα

Ενημέρωση για το σύνολο των δράσεων, τις οποίες πραγματοποιεί η UNICEF στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στα προγράμματα προστασίας των Δικαιωμάτων των παιδιών, εκπαίδευσης και ψυχολογικής υποστήριξής τους, είχε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, κατά τη συνάντηση του, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Συντονιστή της UNICEF για την Ελλάδα, LaurentChapuis, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, Σοφίας Τζιτζίκου και του Ειδικού Γραμματέα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας, Ευστάθιου Λιανού - Λιάντη.

Κατά την συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε φιλική και εποικοδομητική ατμόσφαιρα, τον κ. Αμανατίδη ενημέρωσε και η κ. Τζιτζίκου με εκτενή αναφορά στη συνδρομή της Οργάνωσης στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, επιδεικνύοντας ειδική μέριμνα για τα ασυνόδευτα παιδιά-πρόσφυγες.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός ευχαρίστησε τόσο τον κ. Chapuis, όσο και την κα Τζιτζίκου για την πολύτιμη συνδρομή της UNICEF στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την ανακούφιση των προσφυγικών πληθυσμών, αναφέροντας ότι εξετάζονται τρόποι για την περαιτέρω ενίσχυση των δραστηριοτήτων της UNICEF στη χώρα μας.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ιός Ζίκαπαιδιά με αναπηρίεςδίκτυα προστασίας των παιδιώνστρατολόγηση παιδιώνπαιδική επιβίωσηΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΟλυμπιακή Εκεχειρίαραδιομαραθώνιος UNICEFΣομαλίανερό και υγιεινήΦιλιππίνεςπαιδική εκμετάλλευσητα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνχολέραδικαιώματα του παιδιούπρεσβευτές UNICEFσχολεία υπερασπιστέςδιάρροιαμητέραπαιδιά πρόσφυγεςυποστηρικτές UNICEFπαιδιά πολέμουπαιδιά στην Ελλάδακλιματική αλλαγήδιατροφήανάπτυξη για τα παιδιάληξιαρχική καταγραφήΣουδάνΝεπάλπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΥεμένηUNICEF και Ολυμπιακόςισότητα των φύλωνΟυκρανίαΝίγηραςφτώχειαυποσιτισμόςβίαεκπαίδευση κοριτσιώνμητρικός θηλασμόςΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΤσαντΕλλάδαΓάζαεταιρική κοινωνική ευθύνηέκθεση UNICEFπνευμονίαεπείγουσες ανάγκεςρατσισμόςπολιομυελίτιδαεθελοντές UNICEFμέλος της UNICEFAIDSιλαράΣερβίαγυναίκες-κορίτσιαεμβολιασμοίαθλητισμός και σπορΙράκΝονός της UNICEFελονοσίααληθινές ιστορίεςτηλεμαραθώνιος UNICEFΒραζιλίαΣυρίαΕυρωπαϊκή Ένωσηεκδηλώσειςεκπαίδευσηέμπολαδιεθνείς πρωτοβουλίεςκάρτες και δώρα UNICEFΝιγηρίαπεριβάλλοναντιμετώπιση του AIDSπαιδική προστασίαΑϊτή

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ122

Αρχείο Νέων