Ενημέρωση Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη για τις δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα

Ενημέρωση Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη για τις δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα

Ενημέρωση για το σύνολο των δράσεων, τις οποίες πραγματοποιεί η UNICEF στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στα προγράμματα προστασίας των Δικαιωμάτων των παιδιών, εκπαίδευσης και ψυχολογικής υποστήριξής τους, είχε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, κατά τη συνάντηση του, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Συντονιστή της UNICEF για την Ελλάδα, LaurentChapuis, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, Σοφίας Τζιτζίκου και του Ειδικού Γραμματέα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας, Ευστάθιου Λιανού - Λιάντη.

Κατά την συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε φιλική και εποικοδομητική ατμόσφαιρα, τον κ. Αμανατίδη ενημέρωσε και η κ. Τζιτζίκου με εκτενή αναφορά στη συνδρομή της Οργάνωσης στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, επιδεικνύοντας ειδική μέριμνα για τα ασυνόδευτα παιδιά-πρόσφυγες.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός ευχαρίστησε τόσο τον κ. Chapuis, όσο και την κα Τζιτζίκου για την πολύτιμη συνδρομή της UNICEF στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την ανακούφιση των προσφυγικών πληθυσμών, αναφέροντας ότι εξετάζονται τρόποι για την περαιτέρω ενίσχυση των δραστηριοτήτων της UNICEF στη χώρα μας.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ΕλλάδαΝεπάλΝιγηρίαπαιδική προστασίατηλεμαραθώνιος UNICEFπνευμονίαγυναίκες-κορίτσιαεπείγουσες ανάγκεςδικαιώματα του παιδιούΒραζιλίαΒοσνία-ΕρζεγοβίνηιλαράΝίγηραςαντιμετώπιση του AIDSεμβολιασμοίυποστηρικτές UNICEFμητέραστρατολόγηση παιδιώνΙράκαληθινές ιστορίεςΝονός της UNICEFΑϊτήΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΣερβίαδιεθνείς πρωτοβουλίεςρατσισμόςπαιδιά πολέμουσχολεία υπερασπιστέςέμπολαεκπαίδευσηΦιλιππίνεςUNICEF και Ολυμπιακόςπεριβάλλονπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπολιομυελίτιδαπαιδική εκμετάλλευσηνερό και υγιεινήΕυρωπαϊκή Ένωσηεκπαίδευση κοριτσιώνισότητα των φύλωνκάρτες και δώρα UNICEFπαιδιά πρόσφυγεςφτώχειαΣομαλίαΓάζαπαιδική επιβίωσηδιάρροιαAIDSμέλος της UNICEFΟυκρανίαΥεμένηεταιρική κοινωνική ευθύνηιός ΖίκαΤσαντυποσιτισμόςβίακλιματική αλλαγήχολέραραδιομαραθώνιος UNICEFπαιδιά στην Ελλάδατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνελονοσίαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαέκθεση UNICEFπρεσβευτές UNICEFπαιδιά με αναπηρίεςδιατροφήληξιαρχική καταγραφήΣυρίαεθελοντές UNICEFΣουδάναθλητισμός και σπορανάπτυξη για τα παιδιάεκδηλώσειςμητρικός θηλασμόςδίκτυα προστασίας των παιδιών

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Κουδουνίστρα

Αρχείο Νέων