Ενημέρωση Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη για τις δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα

Ενημέρωση Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη για τις δράσεις της UNICEF στην Ελλάδα

Ενημέρωση για το σύνολο των δράσεων, τις οποίες πραγματοποιεί η UNICEF στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στα προγράμματα προστασίας των Δικαιωμάτων των παιδιών, εκπαίδευσης και ψυχολογικής υποστήριξής τους, είχε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, κατά τη συνάντηση του, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Συντονιστή της UNICEF για την Ελλάδα, LaurentChapuis, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, Σοφίας Τζιτζίκου και του Ειδικού Γραμματέα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας, Ευστάθιου Λιανού - Λιάντη.

Κατά την συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε φιλική και εποικοδομητική ατμόσφαιρα, τον κ. Αμανατίδη ενημέρωσε και η κ. Τζιτζίκου με εκτενή αναφορά στη συνδρομή της Οργάνωσης στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, επιδεικνύοντας ειδική μέριμνα για τα ασυνόδευτα παιδιά-πρόσφυγες.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός ευχαρίστησε τόσο τον κ. Chapuis, όσο και την κα Τζιτζίκου για την πολύτιμη συνδρομή της UNICEF στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την ανακούφιση των προσφυγικών πληθυσμών, αναφέροντας ότι εξετάζονται τρόποι για την περαιτέρω ενίσχυση των δραστηριοτήτων της UNICEF στη χώρα μας.

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

νερό και υγιεινήΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΕλλάδαβίαΣυρίαελονοσίαΙράκΝεπάλστρατολόγηση παιδιώνΣερβίαυποσιτισμόςμέλος της UNICEFέκθεση UNICEFιλαράκάρτες και δώρα UNICEFτηλεμαραθώνιος UNICEFΑϊτήπολιομυελίτιδαραδιομαραθώνιος UNICEFτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνεπείγουσες ανάγκεςκλιματική αλλαγήΒραζιλίαΕυρωπαϊκή ΈνωσηΝίγηραςπαιδιά πρόσφυγεςΓάζαέμπολαεκδηλώσειςδιεθνείς πρωτοβουλίεςπαιδιά πολέμουεμβολιασμοίΒοσνία-Ερζεγοβίνηδίκτυα προστασίας των παιδιώνπαιδιά με αναπηρίεςπαιδιά στην Ελλάδαεθελοντές UNICEFπαιδική προστασίαδιατροφήαντιμετώπιση του AIDSΟλυμπιακή ΕκεχειρίαUNICEF και ΟλυμπιακόςΟυκρανίαΝονός της UNICEFαληθινές ιστορίεςπεριβάλλονεταιρική κοινωνική ευθύνηισότητα των φύλωνγυναίκες-κορίτσιαΝιγηρίαΣουδάνχολέρααθλητισμός και σπορφτώχειαεκπαίδευση κοριτσιώνρατσισμόςπρεσβευτές UNICEFΣομαλίαυποστηρικτές UNICEFπαιδική επιβίωσηδικαιώματα του παιδιούσχολεία υπερασπιστέςπαιδική εκμετάλλευσηανάπτυξη για τα παιδιάAIDSμητρικός θηλασμόςπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΦιλιππίνεςπνευμονίαεκπαίδευσηληξιαρχική καταγραφήιός ΖίκαΥεμένηδιάρροιαμητέρα

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

ΑΚ100Γ

Αρχείο Νέων