Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας

Ειδικό Νηπιαγωγείο ΧαλκίδαςΕφτά μικροί καλλιτέχνες από το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και με στόχο να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης, ζωγράφισαν μια καρδιά «διαφορετική» από τις άλλες, αντιπροσωπεύοντας εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο που η καρδούλα τους χτυπά λυπημένα, διότι «πονούν, διψούν και φοβούνται», όπως μας γράφουν οι μικροί μας φίλοι στην αφίσα τους.

Πάντα δίπλα τους, στυλοβάτες στην προσπάθειά τους οι καλές τους δασκάλες, πιστές σύμμαχοι στο έργο της UNICEF, οι κ.κ. Καραθανάση Ζαχαρένια και Χρυσούλα Αποστολάρα. Τα νήπια δημιούργησαν το πρόσωπο και την καρδιά ενός παιδιού και πάνω της κόλλησαν διάφορες φωτογραφίες παιδιών, θέλοντας να αποδώσουν τις ανάγκες μιας παιδικής καρδιάς.

Τα πινέλα πήραν φωτιά και η φαντασία τους απογειώθηκε. Τα υλικά που χρησιμοποίησαν ήταν απλά... αλλά μαγικά, αποδίδοντας ένα πραγματικό έργο τέχνης, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τ' άλλα. Το μήνυμά τους βαθύ και ουσιαστικό, η παιδική καρδιά χρειάζεται ελάχιστα για να είναι ευτυχισμένη.

Ας συμβάλλουμε όλοι για να διώξουμε μακριά όλα εκείνα που στενοχωρούν και απομακρύνουν το χαμόγελο από τα παιδικά προσωπάκια.

Ειδικό Νηπιαγωγείο ΧαλκίδαςΕιδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας


Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

στρατολόγηση παιδιώνφτώχειαΝεπάλΕλλάδαπαιδιά στην ΕλλάδαUNICEF και Ολυμπιακόςκάρτες και δώρα UNICEFεκπαίδευση κοριτσιώνπαιδιά πολέμουδιεθνείς πρωτοβουλίεςμητέραΣουδάνραδιομαραθώνιος UNICEFΕυρωπαϊκή Ένωσηδικαιώματα του παιδιούυποστηρικτές UNICEFπαιδική εκμετάλλευσηΟυκρανίααντιμετώπιση του AIDSΣερβίαδίκτυα προστασίας των παιδιώνπρεσβευτές UNICEFπαιδιά με αναπηρίεςαθλητισμός και σπορΑϊτήπαιδική προστασίαΝιγηρίαεκπαίδευσηεμβολιασμοίΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΣυρίαληξιαρχική καταγραφήπαιδιά πρόσφυγεςΓάζαΝονός της UNICEFΟλυμπιακή Εκεχειρίαγυναίκες-κορίτσιαΝίγηραςχολέραΦιλιππίνεςέκθεση UNICEFεκδηλώσειςεθελοντές UNICEFεπείγουσες ανάγκεςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΒραζιλίαμέλος της UNICEFδιάρροιαπεριβάλλονανάπτυξη για τα παιδιάμητρικός θηλασμόςκλιματική αλλαγήαληθινές ιστορίεςιλαράΒοσνία-Ερζεγοβίνηελονοσίαπολιομυελίτιδαβίαπαιδική επιβίωσηεταιρική κοινωνική ευθύνηνερό και υγιεινήυποσιτισμόςισότητα των φύλωνπνευμονίαAIDSΤσαντιός ΖίκαΥεμένητηλεμαραθώνιος UNICEFέμπολασχολεία υπερασπιστέςΣομαλίαπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣδιατροφήρατσισμόςΙράκ

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ122

Αρχείο Νέων