Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016

Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016

Μια όαση χαράς για προσφυγόπουλα και παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η UNICEF και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) του Δήμου Αθηναίων διοργάνωσαν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 μια μεγάλη «Διαπολιτισμική Γιορτή» αφιερωμένη στα προσφυγόπουλα και τα παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ από τις 10:30 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.

Παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προσφυγόπουλα, παιδιά μεταναστών, παιδιά από ορφανοτροφεία, ιδρύματα, αλλά και από σχολεία της Αθήνας, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μουσικά και θεατρικά δρώμενα και άλλες ευχάριστες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, που σκοπό έχουν να φέρουν πιο κοντά τα παιδιά, αλλά και να τα εξοικειώσουν με το άλλο, το διαφορετικό, καταπολεμώντας το ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό τους η Πρόεδρος της UNICEF Ελλάδος κα Σοφία Τζιτζίκου, ο Γενικός Διευθυντής της Anytime - Interamerican κ. Τάσος Ηλιακόπουλος και ο Διευθυντής Δημ. Σχέσεων της Interamerican κ. Γιάννης Ρούντος.

Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016

Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016

Την εκδήλωση στήριξε με την παρουσία της η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Κλέλια Πανταζή.

Η UNICEF ευχαριστεί θερμά για τη συνδρομή και υποστήριξή τους: Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, το Σωματείο εμψυχωτών θεατρικών παιχνιδιών «ΘΕΩΜΑΙ & ΔΡΩ», το Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου - Θεατρικού Παιχνιδιού "Λάκης Κουρετζής" του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, τα Εκπαιδευτήρια Καντά, το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης, τα Super Market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» και τις οργανώσεις και τους φορείς που συμμετέχουν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η INTERAMERICAN - ANYTIME στηρίζοντας το έργο της οργάνωσης για τα παιδιά στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.

 Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

γυναίκες-κορίτσιαΣυρίαδιάρροιαπαιδιά με αναπηρίεςΝονός της UNICEFΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαέμπολαΒοσνία-Ερζεγοβίνηχολέρατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνφτώχειαεκπαίδευσηπαιδιά πρόσφυγεςΕλλάδαπαιδική εκμετάλλευσηΣουδάνελονοσίαιλαράΝιγηρίαΟυκρανίαπαιδική επιβίωσηΓάζαπαιδιά πολέμουτηλεμαραθώνιος UNICEFΥεμένημητέραΝεπάλΒραζιλίαΦιλιππίνεςπνευμονίαμητρικός θηλασμόςΝίγηραςΟλυμπιακή Εκεχειρίανερό και υγιεινήπολιομυελίτιδαυποστηρικτές UNICEFUNICEF και Ολυμπιακόςραδιομαραθώνιος UNICEFέκθεση UNICEFισότητα των φύλωνληξιαρχική καταγραφήεθελοντές UNICEFπρεσβευτές UNICEFπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣδιεθνείς πρωτοβουλίεςστρατολόγηση παιδιώνρατσισμόςπεριβάλλονμέλος της UNICEFεμβολιασμοίεκδηλώσειςεπείγουσες ανάγκεςδιατροφήπαιδική προστασίααληθινές ιστορίεςπαιδιά στην ΕλλάδαΣερβίααντιμετώπιση του AIDSυποσιτισμόςκλιματική αλλαγήαθλητισμός και σπορσχολεία υπερασπιστέςΙράκAIDSιός Ζίκαδικαιώματα του παιδιούΕυρωπαϊκή Ένωσηδίκτυα προστασίας των παιδιώνΑϊτήανάπτυξη για τα παιδιάεκπαίδευση κοριτσιώνκάρτες και δώρα UNICEFβίαΣομαλίαεταιρική κοινωνική ευθύνη

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Μπρελόκ με Αρκουδάκι

Αρχείο Νέων