Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016

Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016

Μια όαση χαράς για προσφυγόπουλα και παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η UNICEF και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) του Δήμου Αθηναίων διοργάνωσαν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 μια μεγάλη «Διαπολιτισμική Γιορτή» αφιερωμένη στα προσφυγόπουλα και τα παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ από τις 10:30 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.

Παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προσφυγόπουλα, παιδιά μεταναστών, παιδιά από ορφανοτροφεία, ιδρύματα, αλλά και από σχολεία της Αθήνας, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μουσικά και θεατρικά δρώμενα και άλλες ευχάριστες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, που σκοπό έχουν να φέρουν πιο κοντά τα παιδιά, αλλά και να τα εξοικειώσουν με το άλλο, το διαφορετικό, καταπολεμώντας το ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό τους η Πρόεδρος της UNICEF Ελλάδος κα Σοφία Τζιτζίκου, ο Γενικός Διευθυντής της Anytime - Interamerican κ. Τάσος Ηλιακόπουλος και ο Διευθυντής Δημ. Σχέσεων της Interamerican κ. Γιάννης Ρούντος.

Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016

Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016

Την εκδήλωση στήριξε με την παρουσία της η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Κλέλια Πανταζή.

Η UNICEF ευχαριστεί θερμά για τη συνδρομή και υποστήριξή τους: Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, το Σωματείο εμψυχωτών θεατρικών παιχνιδιών «ΘΕΩΜΑΙ & ΔΡΩ», το Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου - Θεατρικού Παιχνιδιού "Λάκης Κουρετζής" του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, τα Εκπαιδευτήρια Καντά, το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης, τα Super Market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» και τις οργανώσεις και τους φορείς που συμμετέχουν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η INTERAMERICAN - ANYTIME στηρίζοντας το έργο της οργάνωσης για τα παιδιά στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.

 Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016Διαπολιτισμική Γιορτή UNICEF 2016

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

UNICEF και Ολυμπιακόςδιεθνείς πρωτοβουλίεςπαιδιά πρόσφυγεςυποστηρικτές UNICEFεμβολιασμοίAIDSεθελοντές UNICEFπολιομυελίτιδαβίαΣερβίαιλαράμέλος της UNICEFΟλυμπιακή Εκεχειρίαπαιδική προστασίαΣυρίαεκπαίδευση κοριτσιώνγυναίκες-κορίτσιαΒοσνία-Ερζεγοβίνηπαιδιά με αναπηρίεςέκθεση UNICEFμητέραπαιδιά στην Ελλάδαρατσισμόςελονοσίαδιάρροιαπαιδική εκμετάλλευσηδίκτυα προστασίας των παιδιώνπαιδική επιβίωσηαληθινές ιστορίεςέμπολαΦιλιππίνεςΕυρωπαϊκή ΈνωσηΥεμένηΑϊτήραδιομαραθώνιος UNICEFΝίγηραςτηλεμαραθώνιος UNICEFΝεπάλΣουδάνεκδηλώσειςληξιαρχική καταγραφήΝιγηρίααντιμετώπιση του AIDSκάρτες και δώρα UNICEFαθλητισμός και σπορπρεσβευτές UNICEFυποσιτισμόςισότητα των φύλωνφτώχειαμητρικός θηλασμόςπνευμονίαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαδιατροφήτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνεκπαίδευσηπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣστρατολόγηση παιδιώνΝονός της UNICEFκλιματική αλλαγήδικαιώματα του παιδιούΓάζαπαιδιά πολέμουσχολεία υπερασπιστέςιός ΖίκαΣομαλίαΙράκεπείγουσες ανάγκεςΟυκρανίαανάπτυξη για τα παιδιάΤσαντΕλλάδαΒραζιλίαπεριβάλλονχολέρανερό και υγιεινήεταιρική κοινωνική ευθύνη

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ0Ρ3573

Αρχείο Νέων