Δημοτικό Σχολείο Ν. Καρυάς Δήμου Νέστου

Δημοτικό Σχολείο Ν. Καρυάς Δήμου Νέστου

Το Δημοτικό Σχολείο Ν. Καρυάς Δήμου Νέστου με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα Δεληγιάννη Βαΐτσα έστειλε το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία, μέσα από μια σειρά δράσεων που αποσκοπούσαν στη διάδοση των δικαιωμάτων του παιδιού και της ενίσχυσης του έργου της UNICEF.

Δημοτικό Σχολείο Ν. Καρυάς Δήμου ΝέστουΟι μαθητές ενημερώθηκαν για τα Δικαιώματά τους μέσα από το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών», υλοποίησαν τις προτεινόμενες από τη UNICEF δραστηριότητες, αλλά και επιπλέον δράσεις με αποκορύφωμα όλων την κεντρική εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στα Δικαιώματα του Παιδιού.

Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας του σχολείου με το Δήμο Νέστου η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σημείο στη Χρυσούπολη και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Μια επιτυχία αναμενόμενη, αφού διοργανώθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι από τους εκπαιδευτικούς με επικεφαλής πάντα την κα Δεληγιάννη Βαΐτσα, τους μαθητές και φυσικά τους γονείς.

Στο πλευρό τους πάντα η UNICEF. Σε ειδικό χώρο που τους είχε παραχωρηθεί από το Δήμο Νέστου, παράλληλα τις εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης πλαισίωσε το παζάρι με τα προϊόντα της UNICEF.

Ο κ. Γιώργος Καβάζης (πρώτος στα δεξιά, στη διπλανή φωτογραφία), εθελοντής της UNICEF εκπροσώπησε την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF και μίλησε σε όλους τους παρευρισκόμενους για τα Δικαιώματα του Παιδιού και το έργο της UNICEF.    

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

επείγουσες ανάγκεςδικαιώματα του παιδιούπαιδιά πρόσφυγεςστρατολόγηση παιδιώνεμβολιασμοίπρεσβευτές UNICEFΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΝεπάλεταιρική κοινωνική ευθύνηΣομαλίαΒραζιλίαφτώχειαΣερβίαπαιδιά με αναπηρίεςΒοσνία-Ερζεγοβίνηεκπαίδευσηπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣδιάρροιαΣυρίαελονοσίαραδιομαραθώνιος UNICEFιός ΖίκαΦιλιππίνεςδιατροφήπεριβάλλονεθελοντές UNICEFσχολεία υπερασπιστέςληξιαρχική καταγραφήΝίγηραςβίαγυναίκες-κορίτσιαέμπολαιλαράΤσαντΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΝιγηρίααντιμετώπιση του AIDSΙράκκάρτες και δώρα UNICEFπολιομυελίτιδαανάπτυξη για τα παιδιάκλιματική αλλαγήυποστηρικτές UNICEFμέλος της UNICEFΝονός της UNICEFμητρικός θηλασμόςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνπαιδική εκμετάλλευσημητέραΓάζαΑϊτήδίκτυα προστασίας των παιδιώνρατσισμόςπαιδιά στην ΕλλάδαΕυρωπαϊκή Ένωσητηλεμαραθώνιος UNICEFισότητα των φύλωνΟυκρανίαπαιδική επιβίωσηεκδηλώσειςεκπαίδευση κοριτσιώνΕλλάδανερό και υγιεινήαθλητισμός και σπορπαιδική προστασίαυποσιτισμόςUNICEF και ΟλυμπιακόςΥεμένηχολέραAIDSαληθινές ιστορίεςέκθεση UNICEFΣουδάνδιεθνείς πρωτοβουλίεςπνευμονίαπαιδιά πολέμου

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Δ121

Αρχείο Νέων