Δήλωση του Εκτελεστικού Διευθυντή της UNICEF Άντονι Λέικ

για τους θανάτους παιδιών στη Συρία.


Νέα Υόρκη / Δαμασκός / Αμμάν 16 Απριλίου 2017 - «Μετά από έξι χρόνια πολέμου και μακελειού στη Συρία ...έξι χρόνια σπαραγμού για τόσο πολλές οικογένειες στη Συρία ...έρχεται μια νέα φρίκη που ραγίζει την καρδιά, οποιουδήποτε έχει καρδιά. Περισσότερα από 60 παιδιά αναφέρεται ότι σκοτώθηκαν σε μια επίθεση σε κομβόι λεωφορείων χθες έξω από το Χαλέπι. Ένα κομβόι με οικογένειες που για τόσο καιρό είχαν ήδη γνωρίσει τόσο πολύ πόνο. Τώρα οι επιζώντες πρέπει να υποφέρουν μια τέτοια καινούργια και τρομερή απώλεια.

«Πρέπει να αντλήσουμε από το γεγονός αυτό, όχι μόνο θυμό, αλλά ανανεωμένη αποφασιστικότητα για να φτάσουμε σε όλα τα αθώα παιδιά σε όλη τη Συρία με βοήθεια και παρηγοριά. Και να αντλήσουμε από αυτό, επίσης, την ελπίδα ότι όλοι εκείνοι που έχουν την καρδιά και τη δύναμη να τελειώσουν αυτόν τον πόλεμο θα το πράξουν.»

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ανάπτυξη για τα παιδιάπαιδική επιβίωσηΝίγηραςΣερβίαΤσαντδιεθνείς πρωτοβουλίεςέμπολαπεριβάλλοντα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΝονός της UNICEFπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣιός Ζίκαληξιαρχική καταγραφήπαιδιά πολέμουσχολεία υπερασπιστέςέκθεση UNICEFυποσιτισμόςστρατολόγηση παιδιώνπολιομυελίτιδαUNICEF και Ολυμπιακόςελονοσίαισότητα των φύλωνεκδηλώσειςνερό και υγιεινήτηλεμαραθώνιος UNICEFμητέραπρεσβευτές UNICEFεμβολιασμοίπαιδική προστασίακάρτες και δώρα UNICEFβίαΓάζαεκπαίδευσηΒοσνία-Ερζεγοβίνηαληθινές ιστορίεςδικαιώματα του παιδιούεταιρική κοινωνική ευθύνηφτώχειαΕλλάδαγυναίκες-κορίτσιαΙράκχολέραδίκτυα προστασίας των παιδιώνραδιομαραθώνιος UNICEFπαιδιά με αναπηρίεςAIDSπαιδιά πρόσφυγεςΦιλιππίνεςπαιδική εκμετάλλευσηΕυρωπαϊκή Ένωσηδιατροφήαθλητισμός και σπορΣομαλίαπαιδιά στην ΕλλάδαΥεμένηΟυκρανίαεκπαίδευση κοριτσιώνΝιγηρίαμέλος της UNICEFΒραζιλίαμητρικός θηλασμόςρατσισμόςΣουδάνδιάρροιαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίααντιμετώπιση του AIDSπνευμονίαιλαράεθελοντές UNICEFυποστηρικτές UNICEFΣυρίαΝεπάλκλιματική αλλαγήεπείγουσες ανάγκεςΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΑϊτή

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Y7210

Αρχείο Νέων