Δήλωση του Εκτελεστικού Διευθυντή της UNICEF Άντονι Λέικ

για τους θανάτους παιδιών στη Συρία.


Νέα Υόρκη / Δαμασκός / Αμμάν 16 Απριλίου 2017 - «Μετά από έξι χρόνια πολέμου και μακελειού στη Συρία ...έξι χρόνια σπαραγμού για τόσο πολλές οικογένειες στη Συρία ...έρχεται μια νέα φρίκη που ραγίζει την καρδιά, οποιουδήποτε έχει καρδιά. Περισσότερα από 60 παιδιά αναφέρεται ότι σκοτώθηκαν σε μια επίθεση σε κομβόι λεωφορείων χθες έξω από το Χαλέπι. Ένα κομβόι με οικογένειες που για τόσο καιρό είχαν ήδη γνωρίσει τόσο πολύ πόνο. Τώρα οι επιζώντες πρέπει να υποφέρουν μια τέτοια καινούργια και τρομερή απώλεια.

«Πρέπει να αντλήσουμε από το γεγονός αυτό, όχι μόνο θυμό, αλλά ανανεωμένη αποφασιστικότητα για να φτάσουμε σε όλα τα αθώα παιδιά σε όλη τη Συρία με βοήθεια και παρηγοριά. Και να αντλήσουμε από αυτό, επίσης, την ελπίδα ότι όλοι εκείνοι που έχουν την καρδιά και τη δύναμη να τελειώσουν αυτόν τον πόλεμο θα το πράξουν.»

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

υποστηρικτές UNICEFπαιδιά στην ΕλλάδαΕυρωπαϊκή Ένωσηεταιρική κοινωνική ευθύνηΕλλάδαΓάζακλιματική αλλαγήΙράκρατσισμόςUNICEF και ΟλυμπιακόςΤσαντεμβολιασμοίμητέραέκθεση UNICEFπολιομυελίτιδαΑϊτήαντιμετώπιση του AIDSγυναίκες-κορίτσιαανάπτυξη για τα παιδιάραδιομαραθώνιος UNICEFΥεμένηΒοσνία-Ερζεγοβίνηδικαιώματα του παιδιούκάρτες και δώρα UNICEFμητρικός θηλασμόςΟλυμπιακή Εκεχειρίαληξιαρχική καταγραφήΣομαλίαπαιδική εκμετάλλευσηΝίγηραςπνευμονίαδιάρροιαυποσιτισμόςπαιδιά πολέμουΝεπάλπαιδιά με αναπηρίεςεκπαίδευση κοριτσιώνΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαδίκτυα προστασίας των παιδιώντηλεμαραθώνιος UNICEFπαιδιά πρόσφυγεςεκδηλώσειςφτώχειαδιατροφήέμπολαΦιλιππίνεςπεριβάλλονσχολεία υπερασπιστέςπρεσβευτές UNICEFΟυκρανίααθλητισμός και σπορμέλος της UNICEFιλαράΣερβίαΝονός της UNICEFβίαΝιγηρίαΣυρίαδιεθνείς πρωτοβουλίεςιός ΖίκαΒραζιλίαAIDSνερό και υγιεινήπαιδική επιβίωσηπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣπαιδική προστασίαισότητα των φύλωναληθινές ιστορίεςεκπαίδευσηχολέραστρατολόγηση παιδιώνελονοσίαΣουδάνεθελοντές UNICEFεπείγουσες ανάγκεςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Μπρελόκ με Αρκουδάκι

Αρχείο Νέων