Δήλωση του Εκτελεστικού Διευθυντή της UNICEF Άντονι Λέικ

για τους θανάτους παιδιών στη Συρία.


Νέα Υόρκη / Δαμασκός / Αμμάν 16 Απριλίου 2017 - «Μετά από έξι χρόνια πολέμου και μακελειού στη Συρία ...έξι χρόνια σπαραγμού για τόσο πολλές οικογένειες στη Συρία ...έρχεται μια νέα φρίκη που ραγίζει την καρδιά, οποιουδήποτε έχει καρδιά. Περισσότερα από 60 παιδιά αναφέρεται ότι σκοτώθηκαν σε μια επίθεση σε κομβόι λεωφορείων χθες έξω από το Χαλέπι. Ένα κομβόι με οικογένειες που για τόσο καιρό είχαν ήδη γνωρίσει τόσο πολύ πόνο. Τώρα οι επιζώντες πρέπει να υποφέρουν μια τέτοια καινούργια και τρομερή απώλεια.

«Πρέπει να αντλήσουμε από το γεγονός αυτό, όχι μόνο θυμό, αλλά ανανεωμένη αποφασιστικότητα για να φτάσουμε σε όλα τα αθώα παιδιά σε όλη τη Συρία με βοήθεια και παρηγοριά. Και να αντλήσουμε από αυτό, επίσης, την ελπίδα ότι όλοι εκείνοι που έχουν την καρδιά και τη δύναμη να τελειώσουν αυτόν τον πόλεμο θα το πράξουν.»

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

φτώχειαΥεμένηέκθεση UNICEFρατσισμόςΣομαλίαιός ΖίκαΣερβίαΟυκρανίαπαιδιά με αναπηρίεςισότητα των φύλωνεκδηλώσειςΣουδάνπεριβάλλονβίαπαιδική εκμετάλλευσημέλος της UNICEFΒραζιλίαΣυρίαεκπαίδευσηΓάζαγυναίκες-κορίτσιαδίκτυα προστασίας των παιδιώνδικαιώματα του παιδιούνερό και υγιεινήδιεθνείς πρωτοβουλίεςραδιομαραθώνιος UNICEFδιατροφήπαιδική προστασίαληξιαρχική καταγραφήελονοσίακλιματική αλλαγήεμβολιασμοίκάρτες και δώρα UNICEFαληθινές ιστορίεςμητέραUNICEF και ΟλυμπιακόςΑϊτήΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαδιάρροιαΙράκπαιδική επιβίωσηAIDSχολέρατηλεμαραθώνιος UNICEFΦιλιππίνεςπολιομυελίτιδααντιμετώπιση του AIDSστρατολόγηση παιδιώνΕλλάδαυποσιτισμόςΝιγηρίαεπείγουσες ανάγκεςΒοσνία-Ερζεγοβίνηπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΕυρωπαϊκή Ένωσηπρεσβευτές UNICEFΝεπάλΝίγηραςΝονός της UNICEFτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνμητρικός θηλασμόςπνευμονίαέμπολαυποστηρικτές UNICEFαθλητισμός και σποριλαράπαιδιά πρόσφυγεςΤσαντπαιδιά πολέμουεκπαίδευση κοριτσιώνεθελοντές UNICEFπαιδιά στην Ελλάδαανάπτυξη για τα παιδιάΟλυμπιακή Εκεχειρίαεταιρική κοινωνική ευθύνησχολεία υπερασπιστές

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Α1602

Αρχείο Νέων