Δήλωση του Εκτελεστικού Διευθυντή της UNICEF Άντονι Λέικ

για τους θανάτους παιδιών στη Συρία.


Νέα Υόρκη / Δαμασκός / Αμμάν 16 Απριλίου 2017 - «Μετά από έξι χρόνια πολέμου και μακελειού στη Συρία ...έξι χρόνια σπαραγμού για τόσο πολλές οικογένειες στη Συρία ...έρχεται μια νέα φρίκη που ραγίζει την καρδιά, οποιουδήποτε έχει καρδιά. Περισσότερα από 60 παιδιά αναφέρεται ότι σκοτώθηκαν σε μια επίθεση σε κομβόι λεωφορείων χθες έξω από το Χαλέπι. Ένα κομβόι με οικογένειες που για τόσο καιρό είχαν ήδη γνωρίσει τόσο πολύ πόνο. Τώρα οι επιζώντες πρέπει να υποφέρουν μια τέτοια καινούργια και τρομερή απώλεια.

«Πρέπει να αντλήσουμε από το γεγονός αυτό, όχι μόνο θυμό, αλλά ανανεωμένη αποφασιστικότητα για να φτάσουμε σε όλα τα αθώα παιδιά σε όλη τη Συρία με βοήθεια και παρηγοριά. Και να αντλήσουμε από αυτό, επίσης, την ελπίδα ότι όλοι εκείνοι που έχουν την καρδιά και τη δύναμη να τελειώσουν αυτόν τον πόλεμο θα το πράξουν.»

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

κάρτες και δώρα UNICEFστρατολόγηση παιδιώνΙράκΣουδάνβίαδιεθνείς πρωτοβουλίεςΤσαντΦιλιππίνεςεκπαίδευση κοριτσιώνεθελοντές UNICEFδιάρροιαδιατροφήδικαιώματα του παιδιούπαιδική επιβίωσηπνευμονίαεκπαίδευσηπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣΕυρωπαϊκή Ένωσηπαιδική εκμετάλλευσηΥεμένηραδιομαραθώνιος UNICEFΓάζαεπείγουσες ανάγκεςμητρικός θηλασμόςΕλλάδαμητέραυποσιτισμόςπρεσβευτές UNICEFΟλυμπιακή ΕκεχειρίαΣυρίαΒραζιλίαπαιδιά πρόσφυγεςαντιμετώπιση του AIDSΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαεμβολιασμοίΝίγηραςπαιδιά πολέμουπολιομυελίτιδατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνέκθεση UNICEFπαιδική προστασίαπαιδιά με αναπηρίεςεκδηλώσειςφτώχειαΣερβίαισότητα των φύλωνUNICEF και Ολυμπιακόςδίκτυα προστασίας των παιδιώνΟυκρανίααθλητισμός και σπορέμπολαιός ΖίκαιλαράAIDSγυναίκες-κορίτσιαπαιδιά στην Ελλάδαεταιρική κοινωνική ευθύνηΣομαλίαυποστηρικτές UNICEFΒοσνία-ΕρζεγοβίνηρατσισμόςχολέραελονοσίαΝιγηρίαΝονός της UNICEFανάπτυξη για τα παιδιάτηλεμαραθώνιος UNICEFκλιματική αλλαγήνερό και υγιεινήληξιαρχική καταγραφήαληθινές ιστορίεςσχολεία υπερασπιστέςΝεπάλπεριβάλλονΑϊτήμέλος της UNICEF

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Α1602

Αρχείο Νέων